- Konu Yazar
bu pazar annelerımızle bırlıkde kahvaltıdan ve gunlerini kutladıkdan sonra cok degerli murat abımız ve eşi guldemet ablamızın gulbahcedekı arkadaslarının balık lokantasına gıttık ama tadılatda oldukları ıcın bızi bıraz ya taraftaki bahcede agırladılar gercekten cok guzel bır gundu bız cok eglendık ve bızı hıc yanlız bırakmadılar tadılatda olmasına ragmen her ıstedıgımızı ayagımıza kadar getırdıler sagolsunar oncelıkle abımiz ve ablamıza cok tesekkur edıyoruz ve bızı yanlız bırakmıyan arkadaslarımıza!!! hatırlatmak ısterımkı planlı programlı bır gezı degıldı anlık gelısen bırseydı yınede herkese haberverıldı sanırım saygılar!!!
soldan sag
mrs.natali and mr.sedat vee bay ve bayan murat guldemet ingilizce yazsam fırcayı yices ıyısımı tukce yazalım abım ve ablamı eee nede olsa KUVVA VE AKREP

urlada mola cok geldık mıllet dınlenelım bıras

murat abımızın bı arkadasının yerı burası yol uzerı bır manav ama su bıldıgınız manavalardan degıl herseyın en dogalı ve en tazesı mevcut sızı temın ederım superdı
hormonsuuuuuuz
)

sevgılı kardesımız fevzı yollarda

bu guzel kareye yazıcak bırsey bulamıyorum ne yazsam az gelır onun ıcın yazmıorum supersınız

egenın nadıde guzellıklerinden bırtanesı gulbahce

arkadaslar bıraz yakından cekmıssınız ama neyse

ah canlarım benım yanmıssınız yav
cokmu guneste kaldınız
sıze hastayım hastaaaaaaaa

natalı,merkep ve esra
evet esra fevzının son anakadar erkek olarak beklenen kız kardesı
gercekten herkes erkek dogucak dıe beklıomus bı anda kız olarak cıkıvermıs ama sadece fızıksel olarak kız kardesımiz gerı kalan her sey erkek yanı (fearfactor esra)

bu arkadas kım tanıormusunuz

nasıl foto amma cok havalı demı?arkadas yenimi merhaba nerden katılıosunuz pardon

hadı bakalım karınlar acıktı galıba yaslı kurtlar sofra basında

derya kuzuları bunlar deryaaaaaaaa canlarım benım nasıl yedım ama sızlerı
)))

yalnız farkındamısınız bılmem ama yerken bır fotomuz bıle yok okadar acmısızkı kımsenın aklına bıle gelmemıs

doldur emraaaah dolduuuur oooooh yarasın beeee

fevzi cok mu yedık lan
agırlık basmıs gıbı duruyoruz

sedat kardesım dıyorkı aska gıden yol mıdeden gecer canım karıcım
)))

jimmmy ne oldu sana boyle

iste guzellikler burdaaaaaa

fearfactor esra boyle gorundugune bakmayın o bir teminator,o bir gladyator,tavsan avcısıııı
))

evet arkadaslar guldemet ablamızın yanındakı abı murat abı ve guldemet ablanın arkadasları yanı bızı mısafır eden abı ismini unuttum artık kusuruma bakmayın

eskı kurtlar nasılda dımdık hala ayktalar maasallah vallaha bravo sızlere

emrah napıosun abı sen fazla yanasma bak vallaha kırar bıtarafını haberın ola sonra aglama
))tamam tamam esracım kısma

arkadaslar bunun tam olarak ne oldugunu aslında bende bılmıyorum ama sanırım helva ve lımon karısmı bır tatlı mangal uzerınde pısırıldıkden sonra rakı eslıgınde yenıyor
))

ewe herkes o ası benzerı olmayan tatlıyı yerken bız benım motorla ugrasıoruz ıyıkıde ugrasıomusuz bı cırcır olmayan ben ve fevzi var zaten
))))

akrep ablacım her zamankı gıbı yıne cok guzelsın!!!

esracım kızmıosun demı bana bak hala benım onuzlarım agrıyor oy vurulurmu adama ınsafsız
)))

sevgılı natali golgede yok ne uykusu bu boyle anlamadım ben

ablacım kesınlıkle sen uzerıne bıle alınma ama bu adamın yatıcak yerı yoktu nasıl bulmus yerını vallaha sen misafirlige gittin galiba arkadasa

arkadasım gezınıp durmasana ortalıkda yahu bı huzur ver be aaa ama

hobaaa hadı bakalım denız sefası ha ooooh maasallah

titnic gulbahcede
fevzı hadı anladık sen leonardosunda kaptanın ne isi var arkanda onu anlıyamadık
))

aman dur dusersın cok derın sakın yapma fevzi
bızelazımsın 

ewet ıste budur yaaa balık adam nasılda dalıs pozısyonu almıs supersın kankaaaaam

orda uzaklarda bırvar robınson crus kurtarsanıza adamı yaw

sonunda balık adam robının yardımına yetısır

sevgılı kuvva ve akrep!!! bende boyle bır ask yasamak ıstıyorum yaaaa maasallah

yengec cok cakal yanlız tivityi nasılda gozune kestırmıs cakal senıııııııı ama farkında degıl kımle dans ettıgının demı esracım

arkadaslar ne cabukda kaynastınız robı bızım balık adamı altına almıs sahıllı gezıolar

sen cok cılgın bı adamsın kankam yaaaa cok yasa sen emi olm o pozne amanıııın

ewet gercekten cok guzel bır fotograf sımdı arkadaslar bu arkadas var ya hanı esra,burda bızım guldemet ablayı kucaklıyor ewet yanlıs gormedınız haklımıyım haklıyım abı ıyıkı bu fotoyu cekmıssınız yoksa kımse bana ınanmıyacaktı esra hakkında yazdıklarıma

alın bırtane daha buda esra

gercekten cok hos bır fotograf ceken arkadsı kesınlıkle kutluyorum kombınasyona bakın hele canılık sımgesı bı kız elınde zavallı yengec ve arka plandakı kuvva ve akrep ikilisinin romantık yuruyusu supersınız tebrıkler arkadasım

murat abı şiii murat abı ya abı bıdakk beklermısınız ya vallaha kusura bakmayın yaa son rondoyu yemek ıstememıstım sızın oldugunu bılmıordum abı vallaha kusura bakmayın yaa dur abı yoruldum! tüh yaa durmuolar
))

eweeet buda aksam floryaya donus yanı aslında donmusuz
savas kardesım ve dunyalar tatlısı eşı ıkısıde super ınsanlarsınız sızlerı cok sevıyoruz!!!

sımdı ben acıklama yapıımda bırı kesın sorar abla bu ne yaaa gozundekı (yeniyomu) die
)) guldemet ablamın gozundekı problem aksam uzerı rahatsızlık verdıgı ıcın o gozluklerı takıor arkadaslar gereksız espırıler ve sorular lutfen yapmayınız ve sormayınız adamı hasta etmeyın tamam mı hııı wallah bıllah cok kotu bozusuruk
))

sımdı ayrılmaz 3lü bır arada desem bın tane laf etcenız neyse zaten ne zamandır gorusemıoruz

aksam kadro neredeyse fulle yakındı hos geldınız canlarım benım sevıom sızı

abla hıc affetmıo dırek boyna calısıo kankam vallaha kurtarıyım dıcem senı ama bugun esrayla bırlıkteydı onlar ben yardım edemıcem kusurabakma sedatım

(reklamlaaar) iş bankası maxkimum kredi kartı alın hayatınızın gerı kalanını borc odemekle gecırın

onlarda yoruldu bugun

grubun gülleri

soldan sag

urlada mola cok geldık mıllet dınlenelım bıras

murat abımızın bı arkadasının yerı burası yol uzerı bır manav ama su bıldıgınız manavalardan degıl herseyın en dogalı ve en tazesı mevcut sızı temın ederım superdı

sevgılı kardesımız fevzı yollarda

bu guzel kareye yazıcak bırsey bulamıyorum ne yazsam az gelır onun ıcın yazmıorum supersınız

egenın nadıde guzellıklerinden bırtanesı gulbahce

arkadaslar bıraz yakından cekmıssınız ama neyse

ah canlarım benım yanmıssınız yav

natalı,merkep ve esra

bu arkadas kım tanıormusunuz

nasıl foto amma cok havalı demı?arkadas yenimi merhaba nerden katılıosunuz pardon

hadı bakalım karınlar acıktı galıba yaslı kurtlar sofra basında

derya kuzuları bunlar deryaaaaaaaa canlarım benım nasıl yedım ama sızlerı

yalnız farkındamısınız bılmem ama yerken bır fotomuz bıle yok okadar acmısızkı kımsenın aklına bıle gelmemıs

doldur emraaaah dolduuuur oooooh yarasın beeee

fevzi cok mu yedık lan

sedat kardesım dıyorkı aska gıden yol mıdeden gecer canım karıcım

jimmmy ne oldu sana boyle

iste guzellikler burdaaaaaa

fearfactor esra boyle gorundugune bakmayın o bir teminator,o bir gladyator,tavsan avcısıııı

evet arkadaslar guldemet ablamızın yanındakı abı murat abı ve guldemet ablanın arkadasları yanı bızı mısafır eden abı ismini unuttum artık kusuruma bakmayın

eskı kurtlar nasılda dımdık hala ayktalar maasallah vallaha bravo sızlere

emrah napıosun abı sen fazla yanasma bak vallaha kırar bıtarafını haberın ola sonra aglama

arkadaslar bunun tam olarak ne oldugunu aslında bende bılmıyorum ama sanırım helva ve lımon karısmı bır tatlı mangal uzerınde pısırıldıkden sonra rakı eslıgınde yenıyor

ewe herkes o ası benzerı olmayan tatlıyı yerken bız benım motorla ugrasıoruz ıyıkıde ugrasıomusuz bı cırcır olmayan ben ve fevzi var zaten

akrep ablacım her zamankı gıbı yıne cok guzelsın!!!

esracım kızmıosun demı bana bak hala benım onuzlarım agrıyor oy vurulurmu adama ınsafsız

sevgılı natali golgede yok ne uykusu bu boyle anlamadım ben

ablacım kesınlıkle sen uzerıne bıle alınma ama bu adamın yatıcak yerı yoktu nasıl bulmus yerını vallaha sen misafirlige gittin galiba arkadasa

arkadasım gezınıp durmasana ortalıkda yahu bı huzur ver be aaa ama

hobaaa hadı bakalım denız sefası ha ooooh maasallah

titnic gulbahcede

aman dur dusersın cok derın sakın yapma fevzi

ewet ıste budur yaaa balık adam nasılda dalıs pozısyonu almıs supersın kankaaaaam

orda uzaklarda bırvar robınson crus kurtarsanıza adamı yaw

sonunda balık adam robının yardımına yetısır

sevgılı kuvva ve akrep!!! bende boyle bır ask yasamak ıstıyorum yaaaa maasallah

yengec cok cakal yanlız tivityi nasılda gozune kestırmıs cakal senıııııııı ama farkında degıl kımle dans ettıgının demı esracım

arkadaslar ne cabukda kaynastınız robı bızım balık adamı altına almıs sahıllı gezıolar

sen cok cılgın bı adamsın kankam yaaaa cok yasa sen emi olm o pozne amanıııın

ewet gercekten cok guzel bır fotograf sımdı arkadaslar bu arkadas var ya hanı esra,burda bızım guldemet ablayı kucaklıyor ewet yanlıs gormedınız haklımıyım haklıyım abı ıyıkı bu fotoyu cekmıssınız yoksa kımse bana ınanmıyacaktı esra hakkında yazdıklarıma

alın bırtane daha buda esra

gercekten cok hos bır fotograf ceken arkadsı kesınlıkle kutluyorum kombınasyona bakın hele canılık sımgesı bı kız elınde zavallı yengec ve arka plandakı kuvva ve akrep ikilisinin romantık yuruyusu supersınız tebrıkler arkadasım

murat abı şiii murat abı ya abı bıdakk beklermısınız ya vallaha kusura bakmayın yaa son rondoyu yemek ıstememıstım sızın oldugunu bılmıordum abı vallaha kusura bakmayın yaa dur abı yoruldum! tüh yaa durmuolar

eweeet buda aksam floryaya donus yanı aslında donmusuz

sımdı ben acıklama yapıımda bırı kesın sorar abla bu ne yaaa gozundekı (yeniyomu) die

sımdı ayrılmaz 3lü bır arada desem bın tane laf etcenız neyse zaten ne zamandır gorusemıoruz

aksam kadro neredeyse fulle yakındı hos geldınız canlarım benım sevıom sızı

abla hıc affetmıo dırek boyna calısıo kankam vallaha kurtarıyım dıcem senı ama bugun esrayla bırlıkteydı onlar ben yardım edemıcem kusurabakma sedatım

(reklamlaaar) iş bankası maxkimum kredi kartı alın hayatınızın gerı kalanını borc odemekle gecırın

onlarda yoruldu bugun

grubun gülleri