14 mayıs izmir mt gülbahce fotoları

bu pazar annelerımızle bırlıkde kahvaltıdan ve gunlerini kutladıkdan sonra cok degerli murat abımız ve eşi guldemet ablamızın gulbahcedekı arkadaslarının balık lokantasına gıttık ama tadılatda oldukları ıcın bızi bıraz ya taraftaki bahcede agırladılar gercekten cok guzel bır gundu bız cok eglendık ve bızı hıc yanlız bırakmadılar tadılatda olmasına ragmen her ıstedıgımızı ayagımıza kadar getırdıler sagolsunar oncelıkle abımiz ve ablamıza cok tesekkur edıyoruz ve bızı yanlız bırakmıyan arkadaslarımıza!!! hatırlatmak ısterımkı planlı programlı bır gezı degıldı anlık gelısen bırseydı yınede herkese haberverıldı sanırım saygılar!!!

soldan sag:) mrs.natali and mr.sedat vee bay ve bayan murat guldemet ingilizce yazsam fırcayı yices ıyısımı tukce yazalım abım ve ablamı eee nede olsa KUVVA VE AKREP:)

urlada mola cok geldık mıllet dınlenelım bıras:)

murat abımızın bı arkadasının yerı burası yol uzerı bır manav ama su bıldıgınız manavalardan degıl herseyın en dogalı ve en tazesı mevcut sızı temın ederım superdı:)hormonsuuuuuuz:))

sevgılı kardesımız fevzı yollarda:)

bu guzel kareye yazıcak bırsey bulamıyorum ne yazsam az gelır onun ıcın yazmıorum supersınız :)

egenın nadıde guzellıklerinden bırtanesı gulbahce:)

arkadaslar bıraz yakından cekmıssınız ama neyse:)

ah canlarım benım yanmıssınız yav:)cokmu guneste kaldınız:)sıze hastayım hastaaaaaaaa:)

natalı,merkep ve esra:)evet esra fevzının son anakadar erkek olarak beklenen kız kardesı:)gercekten herkes erkek dogucak dıe beklıomus bı anda kız olarak cıkıvermıs ama sadece fızıksel olarak kız kardesımiz gerı kalan her sey erkek yanı (fearfactor esra)

bu arkadas kım tanıormusunuz:)

nasıl foto amma cok havalı demı?arkadas yenimi merhaba nerden katılıosunuz pardon:)

hadı bakalım karınlar acıktı galıba yaslı kurtlar sofra basında:)

derya kuzuları bunlar deryaaaaaaaa canlarım benım nasıl yedım ama sızlerı:))))

yalnız farkındamısınız bılmem ama yerken bır fotomuz bıle yok okadar acmısızkı kımsenın aklına bıle gelmemıs:)

doldur emraaaah dolduuuur oooooh yarasın beeee:)

fevzi cok mu yedık lan:)agırlık basmıs gıbı duruyoruz:)

sedat kardesım dıyorkı aska gıden yol mıdeden gecer canım karıcım:))))

jimmmy ne oldu sana boyle :)

iste guzellikler burdaaaaaa:)

fearfactor esra boyle gorundugune bakmayın o bir teminator,o bir gladyator,tavsan avcısıııı:)))

evet arkadaslar guldemet ablamızın yanındakı abı murat abı ve guldemet ablanın arkadasları yanı bızı mısafır eden abı ismini unuttum artık kusuruma bakmayın:(

eskı kurtlar nasılda dımdık hala ayktalar maasallah vallaha bravo sızlere:)

emrah napıosun abı sen fazla yanasma bak vallaha kırar bıtarafını haberın ola sonra aglama:)))tamam tamam esracım kısma:):p

arkadaslar bunun tam olarak ne oldugunu aslında bende bılmıyorum ama sanırım helva ve lımon karısmı bır tatlı mangal uzerınde pısırıldıkden sonra rakı eslıgınde yenıyor:)))

ewe herkes o ası benzerı olmayan tatlıyı yerken bız benım motorla ugrasıoruz ıyıkıde ugrasıomusuz bı cırcır olmayan ben ve fevzi var zaten:)))))

akrep ablacım her zamankı gıbı yıne cok guzelsın!!!

esracım kızmıosun demı bana bak hala benım onuzlarım agrıyor oy vurulurmu adama ınsafsız:))))

sevgılı natali golgede yok ne uykusu bu boyle anlamadım ben :)

ablacım kesınlıkle sen uzerıne bıle alınma ama bu adamın yatıcak yerı yoktu nasıl bulmus yerını vallaha sen misafirlige gittin galiba arkadasa:)

arkadasım gezınıp durmasana ortalıkda yahu bı huzur ver be aaa ama:)

hobaaa hadı bakalım denız sefası ha ooooh maasallah:)

titnic gulbahcede:)fevzı hadı anladık sen leonardosunda kaptanın ne isi var arkanda onu anlıyamadık:)))

aman dur dusersın cok derın sakın yapma fevzi:)bızelazımsın :)

ewet ıste budur yaaa balık adam nasılda dalıs pozısyonu almıs supersın kankaaaaam:)

orda uzaklarda bırvar robınson crus kurtarsanıza adamı yaw:)

sonunda balık adam robının yardımına yetısır:)

sevgılı kuvva ve akrep!!! bende boyle bır ask yasamak ıstıyorum yaaaa maasallah:)

yengec cok cakal yanlız tivityi nasılda gozune kestırmıs cakal senıııııııı ama farkında degıl kımle dans ettıgının demı esracım:)

arkadaslar ne cabukda kaynastınız robı bızım balık adamı altına almıs sahıllı gezıolar:)

sen cok cılgın bı adamsın kankam yaaaa cok yasa sen emi olm o pozne amanıııın:)

ewet gercekten cok guzel bır fotograf sımdı arkadaslar bu arkadas var ya hanı esra,burda bızım guldemet ablayı kucaklıyor ewet yanlıs gormedınız haklımıyım haklıyım abı ıyıkı bu fotoyu cekmıssınız yoksa kımse bana ınanmıyacaktı esra hakkında yazdıklarıma:)

alın bırtane daha buda esra :)

gercekten cok hos bır fotograf ceken arkadsı kesınlıkle kutluyorum kombınasyona bakın hele canılık sımgesı bı kız elınde zavallı yengec ve arka plandakı kuvva ve akrep ikilisinin romantık yuruyusu supersınız tebrıkler arkadasım:)

murat abı şiii murat abı ya abı bıdakk beklermısınız ya vallaha kusura bakmayın yaa son rondoyu yemek ıstememıstım sızın oldugunu bılmıordum abı vallaha kusura bakmayın yaa dur abı yoruldum! tüh yaa durmuolar:)))

eweeet buda aksam floryaya donus yanı aslında donmusuz:) savas kardesım ve dunyalar tatlısı eşı ıkısıde super ınsanlarsınız sızlerı cok sevıyoruz!!!:)

sımdı ben acıklama yapıımda bırı kesın sorar abla bu ne yaaa gozundekı (yeniyomu) die:))) guldemet ablamın gozundekı problem aksam uzerı rahatsızlık verdıgı ıcın o gozluklerı takıor arkadaslar gereksız espırıler ve sorular lutfen yapmayınız ve sormayınız adamı hasta etmeyın tamam mı hııı wallah bıllah cok kotu bozusuruk:)))

sımdı ayrılmaz 3lü bır arada desem bın tane laf etcenız neyse zaten ne zamandır gorusemıoruz:)

aksam kadro neredeyse fulle yakındı hos geldınız canlarım benım sevıom sızı:)

abla hıc affetmıo dırek boyna calısıo kankam vallaha kurtarıyım dıcem senı ama bugun esrayla bırlıkteydı onlar ben yardım edemıcem kusurabakma sedatım:)

(reklamlaaar) iş bankası maxkimum kredi kartı alın hayatınızın gerı kalanını borc odemekle gecırın:)

onlarda yoruldu bugun :)

grubun gülleri:)

kardesım benım galatasaray sampiyon olunca kendını alkole verdı sondurum bu!!! uzulme kankam:)

onur kankam hayırdır tarzımızı degıstırıyoruz galıba:)cok yakıstın ama kardesım super bence dogru bır secım:)

kankam al yıne resme cekindik:)

abla vallha 40 yıllık motorculr gıbı cıkmıssın super:)

helal olsun be hayatın şifresini çözmüşünüz yakışır İZMİR MT ye afiyet olsun

çok güzel bi gezi olmuş. fotolar ve özellikle yorumlar harika :) ağzınızın tadı bozulmasın:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bravooo brawooo

heyt maşşallah o yorumlan neydi be tarık.

güzel güzel gruba fotocu eleman lazımdı, ii oldu olm bu makina olayı, yorumlarda dehşet harikaa yaf

bizim sitenin bu resimleri kaldırmaya gücü nasıl oluyoo yetioo anlamıyom, adam indirmiş arşivi helal olsun sana tarık...
olm diger fotolar nerdde onlarıda bassaydın yaf... :bounce:

Yaaaa abiler
ablalarrrrrr
kuva abim
aakreep ablammmmm
ya burda minnacık bi balık var acımıyomusun siz ona
sevmiyomusunzz onu
ve bilumum arkaşlarrrrr
ya neden bukadar güzel resimleri ,okadar güzel anları bu minnacık balık a gösteriyosunuz
biliyorum kasıtlı yapıyosunuz
bu balık yuvasından çıksın
izmir e gelsin
ve orda kalsın diye yapıyosunuz dimi

O balık biliyor tüm sevginizi samnimiyetinizi ve her zaman bu sevginize layık olmaya çalışıyor.ama neyapsınki o balık bagımlı bir sevdaya

kopamıyor kopamazda
o sevda anlatılamazki

ablam canım benim sen annesin anasın
ve senin için yavrun çok önemli

:(

benim içinde BATUHAN ım öyle nasıl bırakırım biricik oğlumu
alıp getirsem olmuyor bırakıp gitsem olmuyor

oğlum bir yana dünya bir yana

senin ve tüm annelerin ellerinden öpüyorum tüm samimiuyetimle.

Bi arkadaşım bana şunu yazmıştı

"km lerin ne önemi var;önemli olan sevgide degişen mm yok"

çok tuttum bu sözünü
bu dostum bu sözü söyleyen jasmine seni seviyorum jasmine "janem"
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bağdat'tan sevgilerle

Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler :rendeer:
Valla biz yaşlanmışız galiba :pr: Kuvva aradığında ben hala yatakta doğrulmaya çalışırken grup İnciraltına varmıştı bile:pr: :pr: :pr:
Neyse başka birsefere, balıklara boşverdim ama, benim için bi kadeh rakı ayırdıysanız, emanetimi almaya Florya'ya gelirim:wiinkk:
İnşallah yengeçe içirmemişsinizdir onu da:queen:
skyrider' Alıntı:
bu pazar annelerımızle bırlıkde kahvaltıdan ve gunlerini kutladıkdan sonra cok degerli murat abımız ve eşi gulbahar ablamızın gulbahcedekı arkadaslarının balık lokantasına gıttık
Bu kez de Tarık senin yüzünden hala Bağdat'ta bekliyorum. :salut:

aranızda olamasakta :salut: kalbimiz ve aklımız sizinleydi. Tüm MT İzmire sevgilerle...:rendeer:

TenTen35' Alıntı:
aranızda olamasakta :salut: kalbimiz ve aklımız sizinleydi. Tüm MT İzmire sevgilerle...:rendeer:
canım kardesım sızın gelememenız dogrusu bızı cok uzdu ama bır daha olmasın lutfen bırakın pazar gunu calısmayı nereye goturceniz bukadar parayı anlamıom:)

okram' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler :rendeer:
Valla biz yaşlanmışız galiba :pr: Kuvva aradığında ben hala yatakta doğrulmaya çalışırken grup İnciraltına varmıştı bile:pr: :pr: :pr:
Neyse başka birsefere, balıklara boşverdim ama, benim için bi kadeh rakı ayırdıysanız, emanetimi almaya Florya'ya gelirim:wiinkk:
İnşallah yengeçe içirmemişsinizdir onu da:queen:

Bu kez de Tarık senin yüzünden hala Bağdat'ta bekliyorum. :salut:
abı yapma yaa bıdahakı serefere artık:)

free_eagles' Alıntı:
walla süper olmuş yaaa skyrider ellerine sağlık fotolar herşey süper...
sagol dostum :)

nevZAT150' Alıntı:
bravooo brawooo

heyt maşşallah o yorumlan neydi be tarık.

güzel güzel gruba fotocu eleman lazımdı, ii oldu olm bu makina olayı, yorumlarda dehşet harikaa yaf

bizim sitenin bu resimleri kaldırmaya gücü nasıl oluyoo yetioo anlamıyom, adam indirmiş arşivi helal olsun sana tarık...
olm diger fotolar nerdde onlarıda bassaydın yaf... :bounce:
bahticim elimde bunlar vardı yaa baska yok ki seviom seni:)

ylmzzz' Alıntı:
çok güzel bi gezi olmuş. fotolar ve özellikle yorumlar harika :) ağzınızın tadı bozulmasın:rendeer:
sagol dostum ben tesekkur ederım:) ah be yılmaz bı sız yoktunuz yaw hadı artık bı tatıle cıkında gelın artık

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler..
balık...güneş...ohhhh izmir in yollarında çiçekler açar.....:rendeer:

ne desek boş .Rüzgarın önündeki yaprak gibi savruluyor MT izmir
Bu zamanların kıymetini bilin arkadaşlar.

daha ne gunler beklıyor bizi ohoooo bu daha ne ki hepınızı beklıoruz ama yoksunuz:):pale: :queen:

tarık harika resimler, teşekkürler. dediğin gibi daha çoookkk güzel günlereceğiz. allah sağlık versin yeter, dostluklar baki zaten. içinden geldi şimdi bu şiiri ekleyeyim dedim. üstadı da andım. eywallah

Güzel günler göreceğiz çocuklar,
güneşli günler
göre-
-ceğiz...

Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere
süre-
-ceğiz...
Açtık mıydı hele bir
son vitesi,
adedi devir.
Motorun sesi.
Uuuuuuuy! çocuklar kim bilir
ne harikûlâdedir
160 kilometre giderken öpüşmesi...

Hani şimdi bize
cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,
yalnız cumaları
yalnız pazarları..
Hani şimdi biz
bir peri masalı dinler gibi seyrederiz
ışıklı caddelerde mağazaları,
hani bunlar
77 katlı yekpare camdan mağazalardır.
Hani şimdi biz haykırırız
Cevap:
açılır kara kaplı kitap:
zindan..
Kayış kapar kolumuzu
kırılan kemik
kan.
Hani şimdi bizim soframıza
haftada bir et gelir.
Ve
çocuklarımız işten eve
sapsarı iskelet gelir..
Hani şimdi biz..
İnanın:
güzel günler göreceğiz çocuklar
güneşli günler
göre-
-ceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere
süre-
-ceğiz.....

:cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer:

cok guzel dostum yaa nerden buluosunuz boyle seylerı anlamam wallah:):queen:

skyrider' Alıntı:
sagol dostum ben tesekkur ederım:) ah be yılmaz bı sız yoktunuz yaw hadı artık bı tatıle cıkında gelın artık

yaz tatillerinde genelde izmirde olurum. umarım izmire gelme fırsatım olur. tüm motorcular beraber oluruz:rendeer:

ylmzzz' Alıntı:
yaz tatillerinde genelde izmirde olurum. umarım izmire gelme fırsatım olur. tüm motorcular beraber oluruz:rendeer:
herzaman beklerız kardesım ınsallah gelırsın saygılar:):rendeer:

eheh benim yazlik orda- çok güzel biryer orasi,güzel bir gezi olmuş ,tebrikler:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işlerimin yoğun oluşu nedeniyle ve onur kankam ında sağolsun bana yardıma gelmesi sebebiyle aranızda olamadık pazar günü çalıştık malesef... iyi bir gezi olmuş motorunuza sağlık resimler için sağol tarık

başlığı gezi yazılarına taşıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar