Bu trafikte motor kullanacak cesaretli suruculer araniyor!!!

Evet arkadaslar sanirim yer pakistan yada hindistan ama film azicik hizlandirilmis gerci ama siz yinede hiza degilde o gecislere bir bakin derim 4 yol agzinda o anda olanlara ii bakin ve ben ajaba ben o anda ne yapardim diye bir kendinize sorun. Walla resmen karinca surusu gibiler.Cok deli bir sey.:queen:

http://rapidshare.de/files/20509391/CrazyTraficRun.zip.html

Bir ara adamlar resmen bir birlerinin icinden geciyorlar defalarca izledim halen guluyorum.

ya bende istanbulda neden trafik oluyo diodum böle olmadığı içinmiş baksana ne güzel hiç beklemiyosun :mrgreen:

Birçok defa Pakistana seyahat ettim bu manzara normali.İstanbula gelince huriler nerede diye sorasım geliyor.

bence bunda anormal bişey yok sadece motosiklet oranı biraz fazla oldugundan trafik daha rahat zaten görüntüde hızlandırılmış olmasa o kadar ilgi çekmez

wallaha rıvayete gore guzel ama daha bana ızlemek nasıp olmadı bıturlu acmadı syfayı ama yınede tesekkurler kardess!:silent:

vayyy beee
:) :)

_y_a_m_a_h_a_' Alıntı:
wallaha rıvayete gore guzel ama daha bana ızlemek nasıp olmadı bıturlu acmadı syfayı ama yınede tesekkurler kardess!:silent:

önce en alt sag köşedeki FREE linline tıklayıp
açılan sayfada küçük yazı sayıların 0 a kadar geri sayımını bekleyip
hemen altında oluşan kutucuga oradaki çıkan harfleri yazıp DOWNLOAD
linkine tıklarsan hedef kaydet çıkıyo
sevgili kardeşim böyle kullanmayı düşünmee:) :)

Son düzenleme:
a2miz olmasa bile istanbul trafiğinde zamanında yıllarca bisiklet sürmüşlüğümüz var.
zor olabilir ama ben bu trafikte başedebilirim.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar