arkadaşlar dünkü muhteşem gezi ve dostluğunuz için hepinize teşekkür ediyorum :rendeer: :rendeer:
beni çobançeşme opet'e kadar getirdiği için frontier'e, bütün gün beni artçı aldığı ve almayı düşündüğüm motorun nasıl olduğunu yakından tanımamı sağlayan Ahmet'e (maykgever nasıl yazılıo olm bu:cherry: ) ve bu gezide b.çekmeceye gelen ve sonrada silivriye kadar gelebilen bütün dostlara teşekkürler:rendeer: :rendeer:
yolda bi kaç aksilikde oldu örneğin dostdark'ın yolda kalması ve bize sonradan yetişmesi( olm ben seni görmesem kenara çektiğini gurup gitmişti walla ahmet'e sorabilirsin:cherry: ) silivriye girdiğinde alkış olayı güzeldi:cherry: ,
küçük bi kaza olayı olarak destinofrock'ın düşmesi üzücüydü geçmiş olsun kardeşim,ayrıca vedat kardeşimede geçmiş olsun ve allah beterinden korusun diyorum allahtan motorda pek bişi yok kardeşim bide gurubun artçılığını yaptığın için çok saol,yolda polis gördük diyerek sıyrılan arkadaşları kınıyorum:farao: hiç polisle bi işimiz olmadı walla,silivriye geldiğimizde sizlere silivrinin içini göstermek için bi tur attırdım isyan ettiniz olmadı yani:cherry: ,silivride çay bahçesine girerken anladım kiii silivri ağladı beee,hele dönüşe geçerken mahhalle arasında ışıkta beklerken ki gazlamaya katılan arkadaşlarım elleriniz dertt görmesin muhteşem bir ses efekti yaptınız saolun:rendeer: ,dönüş yolumuzda köpeğin hali içler acısıydı ve bundann etkilenen destinofrock arkadaşımız çok duyarlıymış bunuda öğrendik:wiinkk: ve herhalde gelen arkadaşlarımızın büyük çoğunluğuylada 28 Mayıs Sapanca gezisi içinde anlamşı olduk herkes orda olacaktır umarım
bu muhteşem gün için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar saolun war olun ve resim çekenler artık ekleyin de görelim kendimizi:cherry:
SKYKAPTAN' Alıntı:
evet ya silivride kaleye gitmişinizdir heralde sahilde gezi felan küpeştede
ya orda kaleyi felan ben görmedim bilemedik silivriyi bilen dostdark da yolda arıza yapıp geç gelince millet maça yetişcez die erkende kalktık inş. bi daha ki sefere diyorum ben:queen: :queen: