arkadaşlar manyakkk güzel bir geceydi valla..
o kadar çoookk şey varki hepsini şu anda buraya sığdıramayacağım...herşeyin bu kadar güzle gitmesini dilerim.umarım böyle organizasyonu 28 mayıs ta sapanca gezisinde de kuracağız.sakın kaçırmayın.
Geceden estantedeler;
* nurullah canım arkadaşım senin için en başta ordaydık.çok eğlendirdin gene bizi...hep böyle neşeli,hareketli ve sevimli kal olurmu..askerden de haber etmeyi unutma..bi de gideceğin yeri söyleseydin iyi olurdu bee..bu arada gitmeden ilhan ile de tanıştın ve böyle birinin efsane olmadığını görmüş olduk

(zx12r olayı hanii
* sitemize yeni üye yaptığım arkadaşım Özgürcem ve arkadaşı Ümit'e geldiklerinde direk enişte diye bi de her ikisine de atlamanız baya ilginçti yaniiiiiiiiii,çocuklar hönk diye kaldı ayolll

neyse durumu sona anlatabildim de size çözüldü yaniii

)baya koptuk ynai orada

* siteden tanıdığım ancak yüzyüze ilk tnaıştığım arkadaşlarla muhabbet ettik dha yakından tanıdık birbirimizi falan ,psikopatlığım biraz yayılmış ama yok abi ben masumum dedim yanii:queen:
* kara listemdekiadaylarla tek tek görüşme yaptımm:cherry: omlar kendilerinib iliyor bi daha ona göre bakim,alırım anahtarlarınızı valla
hadi bakimmm resimlerin devamını bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz