Noluurrr Bulun Bana Artik Yaaaa:(

Kendime bi motor alıcam diye karar verdim...Parayı bulmak üzereyim ama arkadaşlarım kardeşlerim ben kendime motor bulamadım yaa:( yani ilk almak istediğim motor cbr125r oldu ama resimlerindeki gibi şaşalı çıkmadı bu motor üstüne bindiğimde..Biraz bisiklet gibi kaldı..
Ben şimdi araştırmalarımdan çıkardığım sonuçla:p kendime ya aprilia125 veya 250 ya da honda NSR 125 veya 250 almak istiyorum...İstanbuldayım...Telefonum 532 768 80 48..ismim arda..Satan arkadaşların beni araması önemle rica olunur...ARTIK ŞU ALETLERDEN BİRİNİ ALMAK İSTİYORUM NOLUR BULUN BANA YAA:salut:

teşekkür ederim ben bunlara baktım ama bunların biri sivas biri ordu biri satılmış zaten yalovoda olan onu aradım giderim alırım yakın diye:) ama işte yol mu başka bilen n'olur başkada bulun ya...Sahibindendekilere baktım

bende Kanunı Tiğer ver 2005 model 7000 de honda transalp aldığımdan satacagım. ılgilenırsen 05436656669

Ya hertürlü ikinici sitelerine baktım ama hiçbirinde bulamadım...YAda işte uyzak yerlerde war...yokmu bi çözüm yaaa...Artık motorumu istiyorum yaaaaa:(

illede 250 lik racing mi düşünüyorsun yaa 250 yetmeyecek belli bir zaman sonra aldığın motor elinde kalacak... bu arada uzaktan motor alacaksan masrafları karşılaman dahilinde getirebilirim.

elimde niye kalsın anlamadım...Ben eğer bi aprilia 125veya 250 alırsam elimde kalmaz merak etme;) Hem war bi kaç tane...Mesela izmir de var...Eğer onu getirebilirsen alabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar