mt [izmir] 12 mayıs tekne sefası fotoları

Arkadaslar yıne karsılastık kusura bakmayın:) ten ten in dedigi gibi biz her aksam mutlaka FLORYA dan geciyoruz herkesi beklioruz!!! biz bunu hep yapıyoruz:))

burda gece daha yeni baslıyor hadi hayırlısı :)

fevzicim gecmis olsun karesım o halde bılı cekırge gıbı zıplaya zıplaya bıze katıldın kardesım senı sevıyoruz:)

abim ve ablam sızleri cooook ama cooook seviyorum :)

ah cagtay ah hep senın yuzunden bunlar oldu sen kalk el yapımı viski getir olucak ismi bu yaaa bak hala kendimde degilim :)

savascım kardesım balık varmı balık:)

hobaaaa hadi bakalım gozler gidiyoooooor:)

kanka sende hafısten ıctın galibaaaa:)

sevgili mt artık aramızda beyin cerrahımızda var yasasın:)hemen yanımda oturan arkadas:)bızı bı beynimizi kontrol edermisiniz sayın tohtor bey:)

kuvva ve akrep maasallah siz hep gulun ya:) i love you kuvvaaaaa i love
you akreeeep:)

jimmy ne yapıyorsunuuuuz:)kankalarım sız alemsınız yahu onurcum,kenancım sizi seviyorum:)

erol abiiiii ben aslında hepinizi coooook seviyorum:)

ben bıras sarhosmu oluyorum oyle gıbı geldı ama hadı neyse:)

tabı oyle dolunayda hafıf bı depresme oluo boyle bı kıllanma:) merhaba canım aksam musaitmisiniz? ama en azından bı sakallarınızı kesın ayool:)

kankam bahtiyarın nerde oldugunumu soruyorum sana:)

hayırdır kanka nerelerdesın yahu haaaa anladım anladıııım bergamayla gorusuosuuuuun:)selam soyle:)

siiiit aloooooo arkadasım noluyo orda aloooo bak zaten dukkanı bırakıp gelmısım ah arif ah kafana sıcıyım,siit siyahlı sarj aleti ver bari sarj bak sarj bitio:)

ne icirdiniz lan bana:)kafası iyi galiba:)

kanka noooldu bize boyle ya,aaa bak resme cekinioz olm,dik dur dik canlı bak,cektiler galiba ha nediosun:)

anaaaa kanka emrah gelmis ne zaman geldin abi hic hatırlamıorum yaaa:)) ka-fa 1500

kesınlıkle yorum yapmıorum ruh halımı cok ıyı yansıtmıs,bitmisim ben haberim yok,alooooo şiiii cocugum topla kendini toplaaaa:)

tiplere baaaaak :))

tarik sinin kız arkadaş nirde,yokmu sinin kız arkadaş:))sedat natalinin uykusu gelmis:)

Arkadaşlar süpersiniz yaa:rendeer:
::cheeeeer ::cheeeeer ::shake2:: ::sefereee ::sefereee ::bira01::

Tarıkcım fotolar için teşekkürler ama kötü çıkanları bi ayıklasaydın ya hepsini yayınlamışsın.:p alkologlar gibi çıkmışım..sen çok yaşa emi..:cyclopsan ayrıca tatlı sözlerin içinde teşekkürler,misafirperverliğin içinde..:rendeer:

ablam benim canım feda sizlere nedemek:rendeer: !!!eee ablacım benıde bozdu bazı arkadaslar alkole basladım yaw:queen: iyiki almısız su tekneyı ya :queen: :bounce: :cherry:

Gene kacirdik yaf. Olmaz ama booole. Bu bgece gelicem merak etmeyin...

İlk mesajı ben yazmıştım ama her nehikmetse 2 defa açılmış bu topic ve benim yazdıklarım egenin sıcak insanları ve buz gibi sularına gömüldü.saglık olsun.ama yeniden yazıcam ordaki yazdıklarımdan iki satır
O gecenin en karizmatik ve en güzel ablası sizleri çok seviyorum neden adana izmir e yakın degil yaaaaaa
Ablacığım ellirinde öpüyorum
"ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN"

tüm dostlarıma teşekkür ederim, güzel bir geceydi.
yaşadıklarımız yaşayacaklarımızın garantisidir.

tarık - fotolar, misafirperverliğin için ve herşeyden önemlisi tatlı dilin sevecenliğin ve güzel kalbin için çok ama çok teşekkür ederim.:rendeer:

kılıçbalığı ve dostrak - şunu lütfen unutmayın ve inanın her toplanmamızda kesinlikle kulaklarınızı çınlatıyoruz ve sizlerle en kısa zamanda görüşmek istitoruz teknemizde sizede yer var.

yılmaz - sanırım mt. izmir in konya dan fahri üyemiz sen olacaksın katılımın için sağol dostuım

kuvva' Alıntı:
yılmaz - sanırım mt. izmir in konya dan fahri üyemiz sen olacaksın katılımın için sağol dostuım

izmire sene de 3-4 kez geliyorum normalde ama bu sene denkgelmedi. karşıyakada da evimiz var. umarım okul bitince sizlerle tanışma fırsatım olur.:cat:

arkadaslar aranızda olmayı cok ısterdım ama bır ısım vardı ınsallah bır daha kı sefer re supersınızzzzzzzzzzzz

Hadi, hadi, sizi siziiiii....
Yine yedik tabi bunları :)
Elbet bi gün gargara günü de gelicek,
hep yemiyeceğiz ya bu mazeretleri :queen:
Eğlenceniz bol olsun, gülümsemeniz hiç geçmesin.:rendeer:

Eyvallah tarıkçım güzel bi gece geçirdik. Teknende bizede yer vermen bizi sevindirdi. E biraz sarhoş oldun ama normaldir 1 senedir içmiyorsun. Sağolasın fotolar içinde.....

:queen: rıca ederım sedatcım her zaman o sızın teknenız sayılır :) sarhos oldum ewet haklısın ama dedıgın gıbı bır yıla yakın hıc ıcmedim:) ama gece orda yatmak cok guzeldı oooooh kamaraya cekmısım kendımı:)

Moderatör (forrap)
Güzel eğlenmişsiniz...:)
Bizde gece 4:30 a kadar inciraltındaydık,bi balıkçı teknesinde takıldık bizde:wiinkk:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yine güzel bir MT İzmir Sefası olmuş Tebrikler :cat:
Devamını bekliyoruz.

Başlıktan konu dışı mesajlar silinmiştir.

Skullhunter' Alıntı:
Yine güzel bir MT İzmir Sefası olmuş Tebrikler :cat:
Devamını bekliyoruz.

Başlıktan konu dışı mesajlar silinmiştir.
tesekkurler sagolun hepınızı beklıoruz saygılar:):rendeer: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar