Ya arkadaşlar inanmayacaksınız ama Adıyaman'dan Şanlıurfa'ya gidiyordum. Nasıl olduysa dalgınlığıma gelmiş benzin almayı unutmuşum ve motor küt diye duruverdi.Tarlada çalışan bi amca üç kilometre illerde bir benzin istasyonunun olduğunu söyledi. Bende ufak ufak yol aldım. Bi baktım Şanlıurfa tarafından bi motosiklet geliyor, dedim olm hakan yine yırttın. Derken motosikletli geldi yanımda durdu birde baktım peugeot morka bi mobilet. Motor nasıl çalışıyor inanamazsınız nerdeyse patlayacak :cyclopsan 16 yaşların da bi genç
- hayırdır dedi !
- ya benzinim bitti biraz çekelimde benzin istasyonuna kavuşayım.
- valla benim motosikletteki benzin sana yaramaz dedi bu benzin değil karışım dedi !
- Nasıl yani :cyclopsan
- basbayağı yani kardeş bir litre benzin iki litre mazot vardedi
- ya nasıl olur dedim
- sen boşver kitle bu motorunu gidip sana benzin getirelim.
evet arkadaşlar bindim arkadaşın arkasına yalla doğru benzinciye. Nasıl gidiyor inanmayacaksınız nerdeyse silindir patlayacak.Neyse gittik benzin istasyonuna aldık biraz benzin.Tabi arkadaşada aldık biraz benzin düştük yollara.{ hatta inanmadım benzin hortumunu çektim yere simsiyah motorin aktı ya } pompa görevlisi gülerek bu dizel motor dedi. neyse Allah razı olsun kardeşimden beni tekrar motorumun yanına getirdide Allahtan yolumuza devam ettik.
NOT: Bu bir hayal ürünü değil gerçektir !