Honda CBR 125 Fotoğraf Galerisi

Forumda Honda CBR 125R hakkındabirçok bilgi, karşılaştırma, yorum, eleştiri vs. vs. vardı fakat hiç sadece resimlerin olduğu bi konu rastlamadım. Bu yüzden bu başlığı açıyorum. Herkez elinde olan resimleri paylaşırsa hem arşiv yapan arkadaşlara yardımcı oluruz, hemde yurt içi yurt dışı neler varmış yapılabilir kaynak olabiliriz.. Resimleri thumbnail for forums şeklinde upload edelim hem fazla yer kaplamamış oluruz hemde görüntü kirliliği olmasın..

Önce standart resimlerle başlıyayım..

Birazda yurtdışında ki resimlere bakalım..

Birazda Action :)

Buda benim motorum:

Honda modellerinin renklerini her yıl değiştiriyor.Hangi renklerin hangi yıla(modele) ait olduğunu yazabilirseniz, benim gibi 2. el arayan arkadaşlara da bi katkınız olur derim :cat:

Super Moderator
O zamanlarda Fotoğraflar başlığımız yoktur diyedir.:)
Şimdi buldu yerini:cat:

mat siyah olan cbr cok hoş duruo bendede var buna benzer bi mat siyah cbr fotosu
su kafa grenajına yna olayını bı halletsem ii olcak ...
paylaşım ıcın teşkrler..
bu arada senin aynalar nerde .... goruntu için aynaları sokmen bence akılcı deil tabi o yuzden soktuysen...once guvenlik hem senin hemde cevrendekilerin..

van kedisi gibi gorunuo orjnalle xenon farkı bu olsa gerek xenonsa tabi bana xenon gibi geldi..
0047dw.jpg

Son düzenleme:
Böyle bir konu açmana bile gerek yoktu.... Cbr 125 Topiğinde yüzlerce resim mevcut...

Bu resimlerin büyük versiyonlarını ve bizim resimlerimizi bulabilirsin :cat:

Sorularınız için Cbr Topic'ine bekleriz :cat:

Merak etmeyin küçük bir projem var yakında herkes istediğini bulabilecek :cat:

Ha bide motorcular iktidara gelecek kurşunsuz benzin 1 ytl olacak :mrgreen: :queen:

Honda modellerinin renklerini her yıl değiştiriyor.Hangi renklerin hangi yıla(modele) ait olduğunu yazabilirseniz, benim gibi 2. el arayan arkadaşlara da bi katkınız olur derim :cat:

Repsol - Kırmızı/Siyah - Siyah - Turuncu/Siyah 2004-2005-2006-2007
Mavi - Kırmızı/Mavi 2004-2005 olması gerek...

Son düzenleme:
2007 Modellerde Benden

Buyrun 2007 CBR 125 RR
MCBR12007SBA.jpg

MCBR120073BA.jpg

MCBR12007SLA.jpg

MCBR120073LA.jpg

MCBR12007SRA.jpg

MCBR120073RA.jpg

MCBR12007SWA.jpg

MCBR120073WA.jpg

Son düzenleme:
evet gercekten cok karizma duruylar ben olsam kırmızısını alırım.:cat:

bilader bilen biri varsa yardım etdin ben bazılarından duydum yamaha ybr125cc bu motorları geçiyomuş dogruluk payı nedir bilmiyom bilen varsa lütfen yardım etsin.

bısıklet gıbı bı motor bu ustelık doru durust gıtmıyoda tıger 250 ıle dumanımı kokluyo bu benım trıska bı motor cc bakımından cok luzumsuz goruyoum buna o kadar para verıceme ybr alırım daha ıyı sal ıkısını yola belkı kafa kafaya gıderler ama bu kesınlıkle gecemez onu dana nın bırıde bı sallamıskı bu motorla 140 yaptım dıyor 140 ta bu motorun tekerlerı asfaltla temas etmez be

2007 güzel olmuş ama honda abartıp şu egzosu kuysuk altına alsa çok canlı olur be:wiinkk:

bısıklet gıbı bı motor bu ustelık doru durust gıtmıyoda tıger 250 ıle dumanımı kokluyo bu benım trıska bı motor cc bakımından cok luzumsuz goruyoum buna o kadar para verıceme ybr alırım daha ıyı sal ıkısını yola belkı kafa kafaya gıderler ama bu kesınlıkle gecemez onu dana nın bırıde bı sallamıskı bu motorla 140 yaptım dıyor 140 ta bu motorun tekerlerı asfaltla temas etmez be

sen bu yorum bu kafa ıle coq yasamazsın bısıklet gıbı motormus sen sevmıyor ola bılırsın ama bu tur yorumlarla motor u alanlarada hakaret edıyorsun

arkadaşım hayrına bana su soğutmalı 400 km de bir civata sıkmak zorunda kalmıyacağım marşa bastımı dağ tepe dinlemeden 600 km yi yapabilecek yolda giderken fren balataları düşmeyecek ve az yakacak bir racing motor söylesene?
Benim kadar bu motoru araştıran belki sayılıdır ve senin tiger ının sıfırını rahat alabileceğim yerde ben neden gittimde 3. elden 2005 model bi cbr aldım? bi kere senin yazdıklarına karşılık vermek istiyorum ama sen 125 lik bir makinanın motor performansıyla 250 liliği aynı kefeye koyuyorsun. tiger a bindiğine göre tarzın ss değil beğenmediğinden konuşuyosun. artı ybr yide araştırdım ha senin için herşey son hız olbilir ama ister ybr yi al ister tiger ını gel bi kayseri yapıp gelelim tekirden bakalım hangimizin motoru yolda şişip kalıcak?

bu motorun bu kadar para olmasının bi sebebi var.... ha benim lafım çin malı motor kullanan arkadaşlara değil ancak bazı şeyleride gör.. bu makina uzun yol için yapılmış. sağlam bir makina bu yüzden pahalı. kendimde olduğu için söylemiyorum ama elini vicdanına koyda konuş senin motorunmu tiger mı dediğim şartlarda yakıt ikmali hariç o yolları gidebilir yoksa beğenmediğin Pisiklet cbr mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu da motor yhu siz birde rx 115 veya 135 binin birdaha cbr nin yüzüne bakmazsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar