Motorumu Degistirdim .honda Cbr 600f

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bir hafta kadar once motorumu 600 f ıle degıstırdım..Ikıncı el bır 600 f almak dıger tercıhlere gore daha agır bastı dogrusu.. Gercı bıldıgınız bır motor ama bugun resımlerını ancak cekebıldım:)
Resımler asagıda..Kadıkoy cıvarında bundan pek gormedım. gorursenız bılın kı benımdır...

Begenen dostlar maşallah desin lütfen...henuz 1500 km bır motor tecrubem var:)

Selamlar

Arkadakı araba benim... Anladıgınız gıbı motor malzemelerının hepsı orada tıkılı duruyor..

Onden goruntu olayı...

Bu da trader abiniz... Montum da ikinci el ama çaktırmayın yeni gibi duruyor..

Bu resimde arka plandaki çamaşırlar bana ait değil :)

125 alalı daha kaç gün oldu ya hızla yükseliyorsun hayırlı olsun kazasız belasız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kazasız sürüşler. güle güle kullan

abi harbiden cbr 125 bu kadar çabuk bıktıran bir makine deil ya.. :queen: ne çabuk terfi ettin 600 e.. neyse hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler dilerim..

çok guzel makına..ayıptır sorması kaca aldın? kac model? kac km?
hayırlı olsun.kazasız surusler

arkadaslar 125 den bıkmadım aksıne cok memnun kaldım kalmasam honda alırmıydım tekrar?.. mesele fızık yapı ve yas meselesı.. resımlerı bakarsanız 125 de cok buyuk (yas ve fızık olarak) kaldıgımı gorursunuz... 125 bence cok hos makıne ve kullanımı cok rahat..
selamlar ve herkese tesekkurler

2move' Alıntı:
çok guzel makına..ayıptır sorması kaca aldın? kac model? kac km?
hayırlı olsun.kazasız surusler

abıcım makıne 2003 model ama bankacı bır arkadastan aldım henuz 7500 km deydı. Motorun kendısı alım satım ruhsat muayene dahıl 12500 a maloldu.. kasko ve ıkıncı el aldıgım aksesuarlar buna dahıl degıl

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Maşallah SuphanAllah Rabbim kazadan beladan esirgesin.Güle eylene mutlulukla kullan.Hayalimdeki makina hayalimdeki renk.

dostum hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim ama dizlik grenajı çizebilir be care full tobe yani:mrgreen:

MoToR' Alıntı:
dostum hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim ama dizlik grenajı çizebilir be care full tobe yani:mrgreen:

Bunu bır arkadas daha soyledı. Kolay bır caresı var mı acep?

PcKopatGhostRider' Alıntı:
abi harbiden cbr 125 bu kadar çabuk bıktıran bir makine deil ya.. :queen: ne çabuk terfi ettin 600 e.. neyse hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler dilerim..
sıra sende birader sende değiş bi 600 f al hatta bende bi tane 2005 600 f var satılık satayımkı 2006 bi 1000 rr alcam :queen: :queen: :queen: :queen:

wayyyy Murat abim :) hayırlısı olsun oncelikle masallah, cok tatlı bi alet...

yavas yavas kazasız belasız insallah.. sana çok yakışmış makina gercekten... sonunda dinledin bizi degistirdin 125 ligi :)

darısı bizim başımıza insallah.. ama askerden sonra bi r6 cekeriz bizde :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun yeni f16:mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

valla ilk gördüğümed cbr125 vadı ikinci gördüm 600f var.3. de 1000rr ile görmem umarım:)
hayırlı olsun güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar