DOGMA ameliyat oldu...

Babam Aytek Doğ (Dogma)10 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00'da Çağlayan'da bulunan Florence Nightingale hastanesinde 2 saatlik bir ameliyat geçirmiştir.12 Saatten fazla süren bir sancı yüzünden önceki gece hastaneye gidilmiştir.Ultrasonda iç kanama olduğu saptanmıştır.
Ameliyatta sol böbrek, tümörle kaplı olduğu için alınmıştır.3 Litre(!) kan kaybetmiştir ama kan ihtiyacımız yoktur...Hayati tehlikeyi atlatmakla birlikte 1 gece yoğun bakımda yatması gerekmektedir.Tümör'un başka yerlere sıçramadığı tespit edilmiş,iyi veya kötü huylu olduğu henüz bilinmemektedir.2-3 gün hastanede yatması planlanıyor.
Geçmiş olsun dileklerini bana ileten tüm MT dostlarımıza babam ve kendi adıma çok teşekkür ederim...:rendeer:
Sevgiler,Burcu...

Super Moderator
Aytek abiye sonsuz geçmiş olsun dileklerimle...:rendeer:
Henüz geçen pazar tanıdım kendisini ama sitedeki en saygıdeğer büyüklerimden biri olduğunu anlamam için bu süre yetti de arttı bile.
Verdiği bilgiler ve paylaştığı deneyimleri dolayısıyla da kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
Umarım en kısa sürede iyileşir ve aramıza katılır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abimize büyük geçmiş olsun.

Kendisini, en kısa sürede sapasağlam aramızda görmek dileğiyle.

Aytek abi çok geçmiş olsun umarım aramıza tez dönersin.:pale:
Gerekli olan bir şeyde haberimizin olması yeterli.

Bu sitenin mozaği içerisinde çok önemli bir yeri olan "dogma" rumuzlu, sevgili Aytek Beye geçmiş olsun diliyorum.

En kısa sürede ameliyatın yorgunluğunu üstünden atması ve aramıza hemen dönmesi dileklerimle..... :rendeer:

Çok çok geçmiş olsun, babamın rahatsızlığı için çok koşturmuştum hastahanelerde zamanında ve iyiki de yapmışım diyorum. Size de kolaylıklar dilerim. Umarım babanız ve abimiz(dogma) en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Büyük geçmiş olsun.:rendeer:

aytek abiye büyük geçmiş olsun... her zaman yanınızdayız...:rendeer:

Aytek abi ye çok çok geçmiş olsun dileklermizi ilet lütfen :rendeer: :rendeer:
Kendisini çok babacan bir insan olarak tanıdık

çağlayana çok yakın çalışıyoruz bir ihityacınız olursa olursa Rüzgarınoğlu (Murat ) ve ben ( Haluk ) 10 dakka içerisinde ordayız hemen geliriz

kendisini ayrıca ziyaret etmek isteriz. Dağa yapacağımız çoooook yol var

büyük geçmiş olsun. daha kötüsü olmadan yetiştirip gerekenin yapılmış olması güzel .en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah acil şifa lar versin üzücü bi olay kısa zamanda toparlanır inşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GEçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmesini dilerim.

Aytek abi haberi şu anda aldım çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Tez zamanda eskisinden de sağlam bir şekilde aramızda olmanı diliyorum.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar