Bir motorize reklamcınız eksikti, o da oldu..

Öncelikle herkese selamlar,

Özel bir reklam ajansında kreatif departman'da çalışmaktayım. Motor sevdam 1995 te başlamıştı. 1999 yılında CBR 600 F im ile büyük bir kaza geçirdikten sonra 1.5 yıl kadar hastane'de yatmak zorunda kaldım. Bugün tövbe dediğim motor sevdama son noktayı (ilginçtir ama) çin motorlarını sağda solda görerek yeniden başlama heyecanını duydum.

Karar vermek zor. Bir japon'un tadını, çin'liden beklemenin de zor olduğunu biliyorum. Fakat yakın bir zamanda, bir çinliyle sokaklara çıkma zamanının geldiğine inanıyorum.

İstanbul+Trafik+Çile+Benzin Masrafı+Saat+Bekleme... Çözümü= 1 Scooter:)

Sevgi, saygı ve hep 2 teker üstünde olmak dileklerimle
H.K

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Extra bilgi..

Kendimden bahsederken, küçük bir ayrıntıyı atlamışım. Aynı zamanda profesyonel fotografçı ve fotograf eğitmeni olarak da görev yapmaktayım. İlerleyen gün, ay ve yıllarda, forum üyeleri ve yöneticilerinin bu yönde isteklerine de sıcak baktığımı eklememde fayda var..:)

Tekrar hoşbulduk dostlar..

Meslektaş...

Huckle' Alıntı:
Kendimden bahsederken, küçük bir ayrıntıyı atlamışım. Aynı zamanda profesyonel fotografçı ve fotograf eğitmeni olarak da görev yapmaktayım. İlerleyen gün, ay ve yıllarda, forum üyeleri ve yöneticilerinin bu yönde isteklerine de sıcak baktığımı eklememde fayda var..:)

Tekrar hoşbulduk dostlar..
Huckle aramıza hoşgeldin... Geçmişte yaşadığın kaza elbetteki üzücü... Senin 95 teki sevdan bende bu sene çok sevdiğim bi arkadaşım hatta kardeşim olan EMRE aracılığı ile başladı... Ona beni motorun selesi ile tanıştırdığı için çok ama çok teşekkür ederim...

Bu arada anladığım kadarı ile seninle meslektaşız... Ben de tasarımcıyım, bi reklam ajansım var... ve profesyonel anlamda fotoğraf çekiyorum... :)

Neyse tekrar aramıza hoşgeldin...
Sevgiler..

hoş geldiiinn...
bende amatör foto çekmeye çelışıyorum...:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş ve safa geldin

G-Strider a:)

G-Strider' Alıntı:
Mondial ZAT 150 derim o zaman ben :)

Açıkçası ben Asya yı düşünüyorum. Uğur soğuk havacı bir arkadaşım var. Bize zorla bayilik verdiler diyor. İşten anlamadığı da aşikar. Onun nezdinde tüm mondial satıcılarını da suçlamak pek doğru olmaz ama gönlüm Asya 150 T ve ya Asya 150 T 19 A dan yana..

Kanuni nin classic 125 modeline de yarın bakmayı düşünüyorum. Motorun boyutları küçükse yine asya düşünürüm heralde. Hazır fiyatlar bu kadar düşmüşken, eski günlere kısmen bir geri dönüş fena olmaz..

Tekrar hoşbulduk:)

HoşgeLdin arkadasım.''ÖnemLi oLan varmak degiL yoLda oLmaktır'' yavaş git ve sürüşün keyfini çıkar...

iyi akşamlar,dostum,cbr dan sonra scoter eşek kalır,sen yarış atının tadını almışsın,yapamazsın,sıfır çin alacağına 10 yaşında japon al,daha az arıza çıkarır...büyüğe alıştıysan küçük zevk vermez.benim 2005, f 650 gs makinamda var ama 1996,rt 1100 ve 2006,gs 1200 ü aldıktan sonra yüzüne bile bakmadım..şu andada satıyorum...

Motosiklet sevdası..

devasa' Alıntı:
iyi akşamlar,dostum,cbr dan sonra scoter eşek kalır,sen yarış atının tadını almışsın,yapamazsın,sıfır çin alacağına 10 yaşında japon al,daha az arıza çıkarır...büyüğe alıştıysan küçük zevk vermez.benim 2005, f 650 gs makinamda var ama 1996,rt 1100 ve 2006,gs 1200 ü aldıktan sonra yüzüne bile bakmadım..şu andada satıyorum...

Merhaba..

CBR dan sonra scooter ın eşşek kalma durumu baki tabi.. Fakat CBR ile yaptığım kaza sonrasında 1.5 yıl hastane'de (5 ayı yoğun bakımda) kalıp, belden yukarı 22 parça platin'den bir anlamda yeni baştan yapıldıktan sonra, hız gibi bir beklentimin olmadığını belirtmekte fayda var..

Bunun dışında motosikletin (biraz geç olsa da) sadece hız için üretildiğini de düşünmüyorum.. Rüzgarı yüzümde hissedeyim, sürati ise Kocaeli'nde pistte yarış ustalarını izleyerek tatmin edeyim istiyorum..:)

Sevgiler
H.K

hoş geldin.. bende fotoğraf ve tasarım ile ilgilenmeye çalışıyorum.

scooter olarak önerim hondanın dylan 150 modeli(ki uzun yolada gidebilecek gücte iyi bir motordur) daha ucuz bakıyorsan keewAY İN MODELLERİ OLABİLİR , FOCUS,MATRİX gibi. çinliler çok sorun çıkartabilir. iyi araştırmanı tavsiye ederim. tekrar hoşgeldin.

bu arada büyük geçmiş olsun demek istiyorum geç olsada. merak ettiğim bu uzun süre zarfında yatarak tedavi olurken bu süreci nasıl atlattınız kendinizi nasıl telkin ettiniz, hayatınız öncesinde ve sonrasında nasıl değişti. vede hastaneden çıktıktan sonra ne gibi zorluklarla karşılaştınız.
yaşama sevincinizi ve cesaretinizi de ayakta alkışlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar