- Konu Yazar
Forumda incelediğim kadarıyla RR ların bujilerinin kurum bağlama olayı var, üzerindeki bujiler dandik olduğu için kullanıcılar motoru alır almaz japon malı buji ile değiştirmeyi öneriyor ve bu sorunun üstesinden böyle gelmişler, bende biraz araştırma yaptım ve İRİDYUM BUJİnin icat edilmiş olduğunu buldum
, NGK firmasının sitesinde Raptorların üzerinde gelen C6 HSA ve CR7 HSA (İkisindende çıkabiliyor) seri numaralı bujileri aradım ama bulamadım, bende siteye email atıp bu bujilerin iridyum versiyonu olup olmadığını sordum, 1 gün sonra cevap geldi ve aynen aşağıya kopyalıyorum
-------------------------------------------------------------------------
Sayın Tayfun Bey,
öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
Mesajınızda vermiş olduğunuz bujilerin iridyum alternatifleri şu şekildedir:
CR7HSA ---> CR7HIX (Sip.No.: 7544)
C6HSA ---> CR6HIX (Sip.No.: 7274)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Aracınızla keyifli ve hayırlı sürüşler dilerim. :queen: (olacak inşllah)
Saygılarımla,
Uğur Karabıyık
Arkadaşlar bu bujilerin özelliği kurum oluşturmaması bir şekilde kendisini temizliyor bunun hakkındaki ayrıntılı açıklamayı NGK nın sitesinde bulabilirsiniz, şuan RR almak üzereyim ve alınca bu bujileri kullanacağım (tabi servisin desturunu aldıktan sonra :cat: ), bu bujilerden kullanan varsa bizi biraz bilgilendirsin lütfen, bundan sonrası için yorumlar sizin arkadaşlar :bounce:
Sayın Tayfun Bey,
öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
Mesajınızda vermiş olduğunuz bujilerin iridyum alternatifleri şu şekildedir:
CR7HSA ---> CR7HIX (Sip.No.: 7544)
C6HSA ---> CR6HIX (Sip.No.: 7274)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Aracınızla keyifli ve hayırlı sürüşler dilerim. :queen: (olacak inşllah)
Saygılarımla,
Uğur Karabıyık
Arkadaşlar bu bujilerin özelliği kurum oluşturmaması bir şekilde kendisini temizliyor bunun hakkındaki ayrıntılı açıklamayı NGK nın sitesinde bulabilirsiniz, şuan RR almak üzereyim ve alınca bu bujileri kullanacağım (tabi servisin desturunu aldıktan sonra :cat: ), bu bujilerden kullanan varsa bizi biraz bilgilendirsin lütfen, bundan sonrası için yorumlar sizin arkadaşlar :bounce: