MT[İzmir] 10 Mayıs Çarşamba Toplantısı [EKO]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [İzmir]

Bu çarşamba Eko da toplanıyoruz......:wiinkk:

Sevgili Okram ( marko ) saygı değer eşi ve Şenay arkadaşlarımızın geçtiğimiz pazar doğum günleriydi hem kutlamış oluruz hemde 2 haziran marmaris gezisi hakkında ve genel konular hakkında konuşur sohbet ederiz :p

Toplanma yeri......... Eko Cafe bar

Toplanma saati........ 20.00

Tarih..................... 10 mayıs çarşamba

:bounce:

kenan beni yaz listeye ama bide oraya nasıl gelindiğini tarif ediver sana zahmet :p

liste yok karakız tarif etsem de bişey değişmeyecek sen oraya otobüs yada başka bir toplu taşıma aracıyla gelmiyecek ve birine artçı olacaksın nasılsa

yoo ne münasebet toplu taşıma aracıyla gelicem her defasında kime söyliyeyim beni alın diye

hadi hayırlısı :p

::sos:: ::exclaim:

gün doğdu meydanı sevinç pastanesinin orada in sahile doğru gel emrahın çalıştığı kalyon un karşısı meydanda hemen

Forumdan Uzaklaştırıldı
TMF den çıkıp yanınıza gelicem... biraz geç kalcam ama gelicem yani...

görüşmek üzr :cat:

Bende bir sorun cikmazsa oradayim arkadaşlar.Geçen hafta çok çok mutlu oldum aranıza katılmakla. Artık kaçırmam :)

bu haftaki ve önümüzdeki toplantı ve gezilere katılamıyacagım kısa bir süre icin 6-7 ay gibi size iyi eglenceler.yeni işe girdigim icin devamlı izmir dışında yollarda olacagımdan katılamıyorum özür mt gurubuna sevgiler saygılar.

sorun çıktı :( şimdi hatırladım ki ben çarşamba nöbetçiyim arkadaşlar. 5 günde bir nöbet tutuyorum. geçen cumaydı, şimdi .çarşambaya denk geliyor :'(

Bizim işler de bu ara koşturmaya başladı.Hadi hayırlısı:)
Büyük bir ihtimalle biz de çok istemekle birlikte katılamıyacağız.:salut:
Gelelebilirsem geç te olsa katılırım.
Doğumgünü meselesine gelince o iş bitmiştir. Geçmiş olsun:queen:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13521
Görüşmek üzere:rendeer:

Eko Pub
Plevne Bulvarı No: 1 Alsancak 4214459
10.00 - 02.00

Eskiden, benim zamanımda karşı köşesinde McDonalds var idi.. Sonradan değişti.. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nin Konak yönündeki son ucundan yani bir başka deyişle Sevinç Pastanesi ve hala duruyor ise Fil Pizza'nın arasından sahile inen yoldan aşağıya gidildiğinde inerken solda kalan köşede EKO PUB var.. Eğer belediye otobüsleri ile ulaşım sağlıyor iseniz Alsancak tren garını geçince Cami durağında inip deniz yönünde ilerleyerek buraya ulaşabilirsiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes abi sen google earth dan bakıp bakıp yazmıyon dimi :silent: sen nasıl ist.lisen kardeşim. istanbulu bitirip izmiri üzerine tatlı olarak yedin galiba sen... abi bu ne hafızaa yaa.

evet cenk in anlattığı gibi bulabilirsiniz mekanı. zaten motorları görürsünüz. mekanı aramasanız da olur gidin motorlara tekme atın, elbet alarmlı olan bitanesi ötecektir, arkadaşlardan biri gelip sizi alır ordan :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ah yaw canım izmirim nasıl özledim, yaza az kaldı bi ara kaçtığımda sizler de buluşursanız ne güzel olacak.....

Gonlumuz Sizlerle

Thai' Alıntı:
ah yaw canım izmirim nasıl özledim, yaza az kaldı bi ara kaçtığımda sizler de buluşursanız ne güzel olacak.....

THAI
sende ızmır'lımısın ? Insallah bende temmuz basından ıtıbaren ızmır'e yerlesmıs olacagım.

IZMIR MT
Arkadaslar bende dogma buyume ızmırlı olarak en kısa surede aranıza katılmayı dusunuyorum. (hazıran sonundan ıtıbaren ızmırde olacagım. su an denızlıde ıkamet edıyorum) sızlerle olamasamda faalıyetlerınızı ızlıyorum. gonullerımız sızlerle.

selam arkadaslar bende nasıp kısmet carsamba aksamı ordayım karakız bıldıgım kadarıyla sen karsıyakada oturuyorsun bende ıs cıkısı karsıyakadan dırek oraya gececem ıstersen beraber gıderız ama donus ıcın sana eslık edemıyecegım bastan soluyeyım ama bızım guruptan karsıyakaya gıden elbet vardır aksam onlarla donersın eger ıstersen. gelmek ıstersen buraya yaz ben cevap yazarım sana..

Slm

Merhaba Ank'dan ugur bu yaz çok gelip gidicem izmir'e herhalde o yüzden motorsiklet kullanan arkadaşlarla diyaloğa geçmek istedim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar