Motordan taxi olur mu ?

Motosikleti
Forza 250
valla oluyormus

p3.jpg

p4.jpg

ehah :p

Süper Moderatör (BBRR)
akla mantığa uyan her yöntem bir gün hayata geçer geçenlerde bi arkadaş motorunu taksi gibi boyamıştı çok mantıklı demiştim demekki tek ben bu şekilde düşünmemişim yakında İstanbul Ankara gibi trafiği içinden çıkılmaz bir hal alan her yarde bu yöntem kullanılır taksiye sıklıkla tek kişi binenler için hem daha ucuz hemde çok daha iyi bir yöntem değilmi sizcede ...hem bu sayede motora ısınan insan sayısı hızla artacaktır....Bizde isterük...mototaxi veya moto taxi ...ikiside olur

Son düzenleme:
güzel fikir gerçekten..
BBRR abi haklısın söylediklerinde, iyi bir düşünce uygulamaya geçerse bencede cok güzel olur..

Walla Super fikirmis... acayip hosuma gitti. Bu olay Antalya gibi Turistik yerlerde de iyi gider galiba....Bunlar bide 350.000 Taksi plakasi parasi isterlermi acaba:)

valal ben böyle birşeyi en son dün anahaberde çinde gördüydüm oradaki ucuzluktan bahsediyordu burada 4bin liraya satılan motor orada 60-70 liraymnış neyse adamla anlaşıyormuşsun şuraya şu kadara götür beni diye götürüyormuş :D gerçi bu şirket heralde taximotormetreleri vardır :D

dishy' Alıntı:
ohhoo alanya da dolu :):):)
Alanya 'da doluda böyle motorlarda ne bir motortaxi diye bir yazı nede güvenlik var güvenlikten dediğim böyle resmi görünüm + kask vs. Motorda artçı olucak kişiyi geç motoru sürenlerde bile kask göremedim ben. :silent: Ayrıca söz meclisten dışarı o titan/ybr ekzoslarının sesini duyduktan sonra kaç kişi geri biner düşünülür.. Tabi ben genel olarak söylemiyorum kendi gördüklerimden bahsettim..

Biliorum bende senin dediklerini ama burda da sonuçta hiç değilse ŞİMDİLİK akıl etmişler değil mi? Gerisi elbel gelir :)

neden olmasın kı eger tek kısı ıse arabaya bınmekten daha mantıklı.en azından daha hızlı

fiyatları taksiden düşük ve sürücülerde biraz daha hızlı ve dikkatli olursa binen çok olur. istanbul gibi yerlerde acil işi olanlar motorla aralardan daha hızlı giderler

Süper Moderatör (BBRR)
valla böle bir uygulama başlarsa özellikle yaz aylarında kimse taksi ye binmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee ozamn biz bir hamle yapalım ve izmirde söförler odasından yer ayırtalım :mrgreen:

zaten izmir MT den birkaç arkadaş iş değiştirmeyi düşünüyordu bende pırttime iş arıyordum zatii... oldu bitti bu iş, hay aklınızı seveyim.......... saygılar :rendeer:

bu çok mantıklı olay hele yaz günlerinde özellikle çok kişinin tercih edeceğini düşünüyorum. bir filo oluşturcaksınız 5 motordan oluşan çok trafik olan ve işlek bir yerlere deneyimli motor sürücüleri buluğ ehliyetli her motora iki adet kask koyulacak+ arkada da bir adet büyük boy top case motor sarı renk yapılacak türkiye ye uygun olarak üstünede al benisi olan stickerlarla taksi yazıalcak .
bu filo yu kurarkende sym gts modelleri çok uygun olur gibime geliyor veya piaggio x8 200, beverly 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fotograflarını verdigim kış aylarında yaşadığım asya ülkesinden
Kırmızı yeleği olanlar Moto-Taksiciler
Yeni aldığım fotograf makinesini denerken çektiğim resimler, yani cuk oturdu buraya. Demekki bilgisayarden herşeyi silmemek gerekliymiş....
:mrgreen:

82by.jpg

78ng.jpg

Motosikleti
Forza 250
Thai super ya :)

Bole bisi turkiye de olsa taksiciler ayaga kalkar
Zaten islerimiz kesat birde bu cikti der, dava acar yada devlet acayip bir vergi alir.

Ama olsa ne guzel olur dimi,
Butun mototaxi suruculeri bayan musteri gelsede
soooleee bir sarilsa diye bekleeer durur :)

Süper bi fikir yaaa bende mi yapsam ne bi plaka bulalım ticari motorda var olurmu dersiniz arkadaşlar :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar