Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar, bugün yani 07.05.06tarihinde ortaköy-sarıyer arasında bütün gün motorlarla dolaştık etrafta bi dünya motor vardı, hep bakındım motosiklet.net çıkartması olan varmı diye ama göremedim, kornayla selem verdiklerimde bana karşılık verdiler yaw acayip merak ediyorum, kesin birileri bu site üyesi..benim plakanın altında mt logosu var görürseniz kesin durdurun beni..:cherry:
birde eve dönüşte kötü bir kaza gördüm azönce önümde giden motorlardan biri ilerde yerde yatık başı kalabalık duruyordu bi baktım motor dağılmış, sürücüsü bir bayan yaralı kafası kanıyordu sanırım kask yoktu,yerde yatıyordu hemen yardıma koştuk ambulas geldi götürdüler, bir otomobil sağdaki benzinciden yola çıkarken olmuş kaza. resimlerini çektim ama çok üzüldüm kız'a..arkadaşa geçmiş olsun:rendeer:
aman arkadaşlar çok dikkatli olalım..
ale: :salut:
etrafda birçok motosikletli vardı belki görenleriniz olmuştur..
birde eve dönüşte kötü bir kaza gördüm azönce önümde giden motorlardan biri ilerde yerde yatık başı kalabalık duruyordu bi baktım motor dağılmış, sürücüsü bir bayan yaralı kafası kanıyordu sanırım kask yoktu,yerde yatıyordu hemen yardıma koştuk ambulas geldi götürdüler, bir otomobil sağdaki benzinciden yola çıkarken olmuş kaza. resimlerini çektim ama çok üzüldüm kız'a..arkadaşa geçmiş olsun:rendeer:
aman arkadaşlar çok dikkatli olalım..
etrafda birçok motosikletli vardı belki görenleriniz olmuştur..