bu pazar ortaköy-bebek'te gezen oldumu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar, bugün yani 07.05.06tarihinde ortaköy-sarıyer arasında bütün gün motorlarla dolaştık etrafta bi dünya motor vardı, hep bakındım motosiklet.net çıkartması olan varmı diye ama göremedim, kornayla selem verdiklerimde bana karşılık verdiler yaw acayip merak ediyorum, kesin birileri bu site üyesi..benim plakanın altında mt logosu var görürseniz kesin durdurun beni..:cherry:
birde eve dönüşte kötü bir kaza gördüm azönce önümde giden motorlardan biri ilerde yerde yatık başı kalabalık duruyordu bi baktım motor dağılmış, sürücüsü bir bayan yaralı kafası kanıyordu sanırım kask yoktu,yerde yatıyordu hemen yardıma koştuk ambulas geldi götürdüler, bir otomobil sağdaki benzinciden yola çıkarken olmuş kaza. resimlerini çektim ama çok üzüldüm kız'a..arkadaşa geçmiş olsun:rendeer:
aman arkadaşlar çok dikkatli olalım.. :pale: :salut:
etrafda birçok motosikletli vardı belki görenleriniz olmuştur..
imgp14844ge.jpg

imgp14851oo.jpg

imgp14860zl.jpg

imgp14873gh.jpg

arkadaşa geçmiş olsun. dikkatli olalım birbirimizi üzmeyelim arkadaşlar :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşa geçmiş olsun.

Motorcunun yardımına yine ilk motorcu koşmuş

Geçmiş olsun arkadaşa.. inş. ciddi birşeyi yokmuştur arkadaşın..

Önce kendi sürdüğümüz motosiklet için dikkatli bir sürücü olalım. Sonra sağdan soldan olabilecek tehlikelere karşı dikkat edelim arkadaşlar.. :cat:

geçmiş olsun arkadaşa cidden. ama kaskız binmesi çok talihsiz olmuş.

arkadaşlar kazanın olduğu yer ortaköy'den arnavutköy'e giderken reina'yı laila'yı geçtikten sonraki Opet istasyonunun orası.. ordan ben de sürekli geçiyorum malesef çok hızlı geçilen bir yol hem arablar hem motosikletler.. istasyondan çıkan arabalara çok dikkat etmek lazım, yoksa böyle durumlar olabilir.. Opet'in az ilerisinde sağda macrocenter alışveriş merkezi var orası da aynı tehlikede, orada da çok dikkat edin.. markete gelen arabalr hiç sağlarına sollarına bakmadan u dönüş yapıyorlar marketin valesi de aynı şekilde hiç dikkat etmeden arbaların yerlerini değiştiriyor. ayrıca yayalar da sürekli karşıdan karşıya geçiyorlar. çok dikkatli olun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilnapoli' Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşa cidden. ama kaskız binmesi çok talihsiz olmuş.

arkadaşlar kazanın olduğu yer ortaköy'den arnavutköy'e giderken reina'yı laila'yı geçtikten sonraki Opet istasyonunun orası.. ordan ben de sürekli geçiyorum malesef çok hızlı geçilen bir yol hem arablar hem motosikletler.. istasyondan çıkan arabalara çok dikkat etmek lazım, yoksa böyle durumlar olabilir.. Opet'in az ilerisinde sağda macrocenter alışveriş merkezi var orası da aynı tehlikede, orada da çok dikkat edin.. markete gelen arabalr hiç sağlarına sollarına bakmadan u dönüş yapıyorlar marketin valesi de aynı şekilde hiç dikkat etmeden arbaların yerlerini değiştiriyor. ayrıca yayalar da sürekli karşıdan karşıya geçiyorlar. çok dikkatli olun..
evet tam tarif ettiğin yerde oldu kaza, oradamıydın yoksa, ve bahsettiğin yer sahidende kara nokta dikkat etmek lazım macrocenter alışveriş merkezi ve hemen yanındaki ...bilmem ne clup'e gelenler motosikletliler için tehlike oluşturuyor adamlar motorları diklemiyorlar bile..

yok orda değildim.. fotoğraftan çıkardım.. tarabya'da oturuyorum ben, hafta içi hafta sonu sürekli gezerim sahilde.. hatta okuldan çıktıktan sonra bile bi boğaz havası almak için inerim sahile öyle giderim eve..

umarım durumu iyidir
ya ben motorun kaza resimlerini koymuyorum örnek olmasın diye ama hakikaten damdan düşenin halinden damdan düşen anlar

Büyük geçmiş olsun arkadaşımıza , tabiki motorcu , diğer motorcuya her zaman yardım eder..Böyle bir kaza olduğu zaman ben de durur gerekeni yaparım..
Bir defasında kurye arkadaşı bir araba sıkıştırmıştı.Kurye durdu tartışmak için , ben de durmuştum.Sonra tabi işi fazla uzamadan gitmiştik.:)

bi anlık boşverme hayatımıza mal olabilir arkadaşlar dikkatli olalım arkadaşımıza geçmiş olsun

hep diyorum ,ısrarla diyorum motorumuzda bir adet sağlık çantası bulunduralım şöyle ufak boylardan.

Bende oradaydım. İlk resimdeki gri kasklı olan. ferrari_tayfur'la beraberdik. Gerçekten arkadaşa geçmiş olsun. Tahminime göre benzinciden çıkmak isteyen araca yoldaki araç yol veriyor, fakat yol veren aracın yanından geçmekte olan motor hesaba katılmayınca kaza kaçınılmaz oluyor. Aynı olayla bende çok karşılaştım ve gerçekten zor zamanlar yaşadığım oldu.

Olasılıkları hesaplayalım arkadaşlar.

Arkadasa gecmıs olsun dıyorum ama 1 km de yolumuz olsa mutlaka kask takalım.sonra uzulmeyelım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar