işte size cbf 250...

ben videoda bir numara göremedim, yani öyle cbr'nin yapamayacağı bir numara yok, daha doğrusu videoda hiç numara yok, belkide ben daha felaket videoları izlemeye alıtığım için öyle geliyor, ama paylaşım için sağol...

başka video olarak, www.metacafe.com adresine gir, sonra ordaki search kısmına bike,moto,dirtbike vs. yaz bir dolu motosiklet videosu bulabilirsin...

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
evet bende sanmıyorum böle hareketlerle uğraşacağını cbr 125 lerin :queen: daha kralını yapar demek istedin herhalde :cat:

Cbf250 naked değil mi cbr 125 te race, ben ktm nin videosunu koyayım R1 e laf atayım..Bir de nasıl bir alaka kurdun onu çözemedim:silent: Bu videoda yapılanları ramzey cross ta yapıyor onu da bilmeni isterim:wiinkk: :cat: :cat: :cat: :rendeer:

Ne alaka cbr yle o motorla bu haraketleri yapan cbr ylede yapar alle alle :wiinkk:

bunu zaten azda olsa yapıyorum ben.. :queen: ama benm acemiliğimden dolayı savruluyo bir süre sonra.. :queen:

valla pek bişe olduğu yok vide oda olan lastiğe oluyor onu benim ybr de çok iyi yapıyor yaf e marifet motorcuda tabe :)

Süper Moderatör (BBRR)
valla o ilandaki motor o fiyata kaçmaz cbf için değer ...ozaktasi ben yakında haber veririm sana ama zaten o motor durmaz o fiyata

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar