Çift kafa :))))

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen::queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne yaws???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cyclopsan
ylmzzz' Alıntı:
::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Yaw yılmzzz ne kızıyorsun ki

Ben iltifat olsun diye söylemiştim.

Öğrenciliğim boyunca bunlardan çok gördüm Konya'da

Genelde gövdeleri siyah olur, geri kalan heryeri krom kaplama, alçak yapılı olurlar, pedalları yoktur, iterek çalıştırırlar.

Bunlardan birisinin peşine takılmıştık çocuğun 140 yaptığını gözlerimle gördüm:cyclopsan

Ve işin en ilginç tarafı şu ki Konya bu konuda o kadar gelişmiş ki, bütün parçaların imalatı mevcut. Bu motorları aynı bilgisayar toplar gibi parça parça alıp toplayabilirsiniz.

Hey gidi yılmzzz ben tranvay durağının sanayiye döndüğü köşedeki motosikletçilerde az vakit geçirmedim:salut:

MORFiNcik' Alıntı:
o nedemek lo :mrgreen: ben izmirliyim ama konyalı bi arkadaş kızmış sana:p

ben kızıyım sen de bana dil çıkar

akira ben bu tip motorlar sevmem çevremde ne kadar adam varsa bu tip bağıran motorlara söverler. bu tip motorlarla konyanın adının geçmesini de istemem. serseri tipli kişiler genelde. sevmiyorum var mı yav ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanayi yapımı triportörler ne kadar Konya'nın gerçeğiyse bunlarda o kadar gerçeğidir bence.

Danimarka'ya seyahat ettiğimde bana iğrenç tadı olan bi şekeri milli tadları diye methettiler.

Bu motorlar onların yanında Küba'nın eski Amerikan arabaları gibi birşey. Turistlerin bunlarla ne kadar ilgilendiğini görseniz şaşardınız. Hatta birisi ben oradayken bu çift kafa motorlardan bir tane almıştı.

Kısmet olursa ve ucuza denk getirebilirsem, Bunlar piyasadan silinmeden, kolleksiyon amaçlı bir tane toplayacağım:)

ylmzzz' Alıntı:
ben kızıyım sen de bana dil çıkar

akira ben bu tip motorlar sevmem çevremde ne kadar adam varsa bu tip bağıran motorlara söverler. bu tip motorlarla konyanın adının geçmesini de istemem. serseri tipli kişiler genelde. sevmiyorum var mı yav ...

1.bu motor benim değil arkadaş'ın 2.ben serseri değilim 3.ben köyde yaşıyorum bizim buradan sandığında daha fazla küfür ediyorlar 4.ben sana dil çıkarmadım 5.Ayıp ettin OK:farao:

MORFiNcik' Alıntı:
1.bu motor benim değil arkadaş'ın 2.ben serseri değilim 3.ben köyde yaşıyorum bizim buradan sandığında daha fazla küfür ediyorlar 4.ben sana dil çıkarmadım 5.Ayıp ettin OK:farao:

ben küfrediyom demedim ki. çevremdekilerin çoğu küfrediyor sevmiyor dedim.
ben de sana serseri demedim zaten. konyada bu motorlar bi ara toplatılıyordu. motorları değiştiği için kurallara da aykırı ayrıca.

1
2
3
4 diye maddeleme yapmama gerek yok sanırım

akira
Akira' Alıntı:
Sanayi yapımı triportörler ne kadar Konya'nın gerçeğiyse bunlarda o kadar gerçeğidir bence.

Danimarka'ya seyahat ettiğimde bana iğrenç tadı olan bi şekeri milli tadları diye methettiler.

Bu motorlar onların yanında Küba'nın eski Amerikan arabaları gibi birşey. Turistlerin bunlarla ne kadar ilgilendiğini görseniz şaşardınız. Hatta birisi ben oradayken bu çift kafa motorlardan bir tane almıştı.

Kısmet olursa ve ucuza denk getirebilirsem, Bunlar piyasadan silinmeden, kolleksiyon amaçlı bir tane toplayacağım:)

kendin dedin tripatörler sanayi yapımı. kurallara uygun sanayi bakanlığından izinli araçlar.
bu toplama motorların ruhsatlarında 2 silinir mi yazıyor 200cc ya da. mobilet yazıyor 49cc yani yasalara aykırı.

arkadaşlar ortamı germeye gerek yok.. bende çift silindir mobi meraklısıyım.. bunların sesini duymak mümkünmü acaba?_? video falan?_

PcKopatGhostRider' Alıntı:
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok.. bende çift silindir mobi meraklısıyım.. bunların sesini duymak mümkünmü acaba?_? video falan?_

Valla video'su varda motor çalışır halde iken değil acayip bağırıyor avluda çalıştırmadık:mrgreen:

ylmzz dostum sinirlenme haklısın ama bir gerçeğide ben hatırlatayım,KONYA nın karatay sanayi sitesi ne giren kaybolur 91 yılında işim icabı gittim müthiş zekalar var ustanın birisi dediki devlet bize imkan versin F-16 biz burda yapalım dedi bende gururlandım...adamlar makine imal eden makine yapıyorlar,o zamanlar imkan olsa destek olsa pamuk toplama makinesi yaparız,ama malesef devletimiz tarım konusunda dışarıdan hazır almayı tercih ediyor diyor, buda başka bir acı gerçek sağlıcakla kalın

MoToR' Alıntı:
ylmzz dostum sinirlenme haklısın ama bir gerçeğide ben hatırlatayım,KONYA nın karatay sanayi sitesi ne giren kaybolur 91 yılında işim icabı gittim müthiş zekalar var ustanın birisi dediki devlet bize imkan versin F-16 biz burda yapalım dedi bende gururlandım...adamlar makine imal eden makine yapıyorlar,o zamanlar imkan olsa destek olsa pamuk toplama makinesi yaparız,ama malesef devletimiz tarım konusunda dışarıdan hazır almayı tercih ediyor diyor, buda başka bir acı gerçek sağlıcakla kalın

ya abi tamam da çift motor yapmanın zekayla ilgisi yok ama.
bana büyük motor yapsınlar filan ama mobilete çift motor takıp birleştirerek olmaz bu. benim bu motorları sevmeme nedenim seslerinden dolayı çevreye ve motosiklet imajına zarar vermeleri. bu motorlar geçtiğinde seslerinden dolayı herkes raharsız oluyor. sonra hay motorcu gibi... nokta nokta kısmında da neler deniyor forumda yazamam.

ben de mühendis adayıyım. keşke ilerlesek teknoloji olarak. ama bu bağıran çatır çutur çalışan motorlarla olmaz yani.

mesela konyada araba modifiyesi yapan birisi vardı. adam makine mühendisi aynı zamanda sanayici. adam draglarda derece yaptı. bunları söyleyin yani. yoksa basit motorcuların bile yaptığı şeylerle gelişme olmaz.

daha fazla uzatmayayım saygımdan dolayı :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar