Akira' Alıntı:Konya yapısı mı?:mrgreen:
vlad1462' Alıntı:hay maşallah![]()
ylmzzz' Alıntı:::angry2:: ::angry2:: ::angry2::
Akira' Alıntı:Konya yapısı mı?:mrgreen:
MORFiNcik' Alıntı:o nedemek lo :mrgreen: ben izmirliyim ama konyalı bi arkadaş kızmış sana![]()
ylmzzz' Alıntı:ben kızıyım sen de bana dil çıkar
akira ben bu tip motorlar sevmem çevremde ne kadar adam varsa bu tip bağıran motorlara söverler. bu tip motorlarla konyanın adının geçmesini de istemem. serseri tipli kişiler genelde. sevmiyorum var mı yav ...
MORFiNcik' Alıntı:1.bu motor benim değil arkadaş'ın 2.ben serseri değilim 3.ben köyde yaşıyorum bizim buradan sandığında daha fazla küfür ediyorlar 4.ben sana dil çıkarmadım 5.Ayıp ettin OK:farao:
Akira' Alıntı:Sanayi yapımı triportörler ne kadar Konya'nın gerçeğiyse bunlarda o kadar gerçeğidir bence.
Danimarka'ya seyahat ettiğimde bana iğrenç tadı olan bi şekeri milli tadları diye methettiler.
Bu motorlar onların yanında Küba'nın eski Amerikan arabaları gibi birşey. Turistlerin bunlarla ne kadar ilgilendiğini görseniz şaşardınız. Hatta birisi ben oradayken bu çift kafa motorlardan bir tane almıştı.
Kısmet olursa ve ucuza denk getirebilirsem, Bunlar piyasadan silinmeden, kolleksiyon amaçlı bir tane toplayacağım![]()
PcKopatGhostRider' Alıntı:arkadaşlar ortamı germeye gerek yok.. bende çift silindir mobi meraklısıyım.. bunların sesini duymak mümkünmü acaba?_? video falan?_
MoToR' Alıntı:ylmzz dostum sinirlenme haklısın ama bir gerçeğide ben hatırlatayım,KONYA nın karatay sanayi sitesi ne giren kaybolur 91 yılında işim icabı gittim müthiş zekalar var ustanın birisi dediki devlet bize imkan versin F-16 biz burda yapalım dedi bende gururlandım...adamlar makine imal eden makine yapıyorlar,o zamanlar imkan olsa destek olsa pamuk toplama makinesi yaparız,ama malesef devletimiz tarım konusunda dışarıdan hazır almayı tercih ediyor diyor, buda başka bir acı gerçek sağlıcakla kalın