antalyalı motor düşmanı a..!!kanald haber de!!!

şimdi kanald haber de izledim.antalyada bir sürücü 07 ..490 plaka lı a..ı evladı,yolun ortasında durup geri geri gitmeye başlayınca arkasındaki motosiklet sürücüsüne çarpıyor..arabadan inip bir sorun varmı diyiceğine sürücüyü tekme tokat dövmeye başlıyor.allahın a..sı suçu kendinde arayıcağın yargısız infaz yapıyor.ne yazıkki surucu neye uğradığına şaşırıyor.sonra ....arabasına atlayıp uzaklaşıyor.
akşam ana haberde kesin gösterir izleyin.
böyle hayvanları kınıyorum.ve bunlardan adam olmaz diyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam anlamıyla terbiyesizlik. Bende izledim haberi inanılmaz bir şey bu arada bir kadın müdahale ediyor ama orada duran başka bir motorcu arkadaş olayı seyrediyor.:farao: Arabanın şöförünü kınıyorum.

:farao: :farao:
gerçekten böyle insanlar var.suçunu kabullenmenin erdemini bilmeyip her durumda güçlü olmaya çalışan insanlara ayı bile denemez bençe.iyiki basına yansımış çümle aleme rezil olmuş diyeçem ama o olay böyle bir hırt için bir gurur kaynağıdır.sağa sola anlatıyordur şimdi."motorçunun burnuna bir indirdim
azı yüzü dağıldı gıkını çıkaramadı" diye.
Allaha havale etmekten başka çaremiz yok çünki karakola gitsen memurlar
iyi niyetten dolayı barıştırmaya kalkıyorlar adam zerre çeza almıyor.beddua etmek istiyorum yakınlarına açıyorum o insan kisvesindeki kerestenin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuhhh şerefsiz nerde birde antalyada vay vay vay gören turistler ne düşünür artık

abi böyle insanlara nasıl ehliyet veriyolar yaa bunları bulup varya ..... ok

arkadaşlar böle bişeyi gördüğümüzde direkt olarak bizlerin dalması lazım olaya...
adamı olduğu yere serip yargısız infazı biz yapacağız...
diğer türlü biz bu bok beyinlilerle baş edemyeceğiz

artık dişimizi göstermenin zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum

motorda kaza yapan adamın hali kalmamıştır zaten tepkiyi ancak olay anında toplanarak biz vermeliyiz... televizyonlarında bazıları araba kullanıcıları tarafından çıkıyor o ayrı bi sorun.... denizliden crayz devil kaza yaptı televizyonda kask yoktu denilmiş ama aslında varmış...

artık tek yumruk olalım... birbirimizi tanımamıza gerek yok...motorcu bi kardeşimiz olması yeterli...

eğer böyle olursa dur dur şu motorlu olan geçsin ben ondan sonra geçeyim demezlerse...

kendinize iyi bakın

bizene olurmu turistlerden bu ülkeyi düşüneceksin dövis getirisi olan şehirlerde toplumsal olarak bilinçli ve daha dikkatli olmak gerekir böyle ayılara imkan tanımamak lazım he diger illerde farklımı olur derseniz orda zaten icabına bakılır böyle şerefsizlerin

abi arkadaşa birşey olmuşmu peki...way or......evl..ı ulan burda niye kimse böyle bi bok yiyemiyo yaw bu motorcu arkadaşta bıçak levye birşey yokmuydu enazından yerde bir taş vey kaskını bu şerefsize bir şekilde dalsaydı keşke ahh ahh ben şimdi o an orada olacaktımki sen görseydin anahaberde dayak nasıl olurmuş :pr:

dishy kardeşim senin başına yurt dışında böyle bi olay gelse onlar sana aynı gözle bakmayacağından %1000000000000 eminim...

ashes' Alıntı:
bizene olurmu turistlerden bu ülkeyi düşüneceksin dövis getirisi olan şehirlerde toplumsal olarak bilinçli ve daha dikkatli olmak gerekir böyle ayılara imkan tanımamak lazım he diger illerde farklımı olur derseniz orda zaten icabına bakılır böyle şerefsizlerin

onlar kendi ülkelerinde olan pislikleri temizlesinler önce...
bizim ilk önce kendi içimizde halletmemiz gerekio bazı şeyleri ki onlara da gösterelim,
bizi oradayken adam yerine koymayanlara burda neden padişah muamelesi yapıoruz ki !! para para para :pr:

şile gezisi dönüşünde biz 9 motor dönüyorduk bizide bir tane tır sıkıştırdı cenkmenderes ile yakaladık adamı adam kaçtı başka istikamete döndü kırmızı ışıkta geçti birde hayvan bir gün birimizin başına bela olucak işte böyle şerefsizler bu seferde haberlerde birimiz çıkıcak tokatı basarken
yurt dışındaki deger yani insana böyle saçma bişi olsa o saldırganı mahvederler yargısal boyutta bak etrafına kimlerne yapmış nerelerde geziyor :)çalan çırpan soyan

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu sabah işe gelirken yine adamın biri sıkıstırdı beni ama bişey demedim adamın hareketi kasti oldugu halde sabah sabah asabımı bozmamak için görmemiştir dedim kendi kendime ama bundan sonra bana karsı kasti bi hareket yapan adamın vay haline ALLAH yarattı demicem...

evet kardes bu o.cocukları oldukca bıze rahet yok bugun aynısını ben yasadım yıne mınubuscu ne olcak dagdan gelen adamdan ne hayır gelır memlekete bunları sırf dovmek ıcın ekıp kurcan walla yoksa onune gecılmezz

böyle şehir magandaları malesef ülkemizde çokça mevcut böyle şahsiyetsiz insancıkları kınıyorum ayrıca turistik bir yerde böyle şeylerin olması çok kötü turistler bizim veli nimetimiz sonuçta:)

o....nun cocugu o..nun varya harbiden anasını g.t ten s.....m bana rastgelsin ole adamlar ya.dua ediyorum harbiden bana rastgelsinler.yani varya sansı olmaz adamın abi..guluyorum ve acıyorum ona.bide vururum artı gulerim bide suratına ole i..b...n....e....y.....e bole i....b......n...e....l....i...k.hehe.arkadaslar kesinlikle kaba kuvvetten yana degilim yanlıs anlasılmasın ama bu tarz i..b..n..e..lere kesinlikle bir yere kadar hadd lerini bildirmek lazım.neyse yolumuz acık olsun..

bide sey dusunuyorum.kendi adalet sistemimizi bazen kendimiz yaratmalıyız abi,naapalım..fikirler..??

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar küfür ediyosunuz ama içinizden edin yazmayın buraya bayan üyeleri düşünün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar