camel sigaradan sonra motor işine girmiş!!!!!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
camel kadar güzel olmuş:mrgreen:

bence çok kötü olmuş neden mi motosiklet.net te sigara reklamı yapan bi motorun resimlerinin olması bana göre yanlış ve burdan tüm motosiklet.net üyelerine bi uyarı yapmak istiyorum. Dostlarım siteye koymuş olduğumuz gezi vs. resimlerinde alkollü içeceklerin görünmesi çok yanlış bana göre çünkü siteyi önerdiğim bi kaç kişi bu konudan ötürü siteye giriş yapmıyo DAHA DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR

poseidon_20' Alıntı:
bence çok kötü olmuş neden mi motosiklet.net te sigara reklamı yapan bi motorun resimlerinin olması bana göre yanlış ve burdan tüm motosiklet.net üyelerine bi uyarı yapmak istiyorum. Dostlarım siteye koymuş olduğumuz gezi vs. resimlerinde alkollü içeceklerin görünmesi çok yanlış bana göre çünkü siteyi önerdiğim bi kaç kişi bu konudan ötürü siteye giriş yapmıyo DAHA DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR
dostum sen o zaman moto gp yada formula1 ide syretme hep sigara reklamları varr:cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten çok yakışmış.Harika olmuş.İçki ve sigara konusuna gelince tamamen tercih meselesidir..Sigara ve alkole karşı kampanyalar ve yasaklar tüketimi yüzde 20 arttırdı...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kırmızı-beyaz yapıp üstüne motosiklet.net yazarsan da güzel olur. Sigara üreticisi tütün zenginlerinin tek reklam verdiği sektör. Motor sporlarının biran önce bu zararlı alışkanlıkları bırakmasını temenni ederim. Motorun rengi güzel :cat: üstündeki reklam kötü. :farao:

ulkemizde sigaraya başlama yaşinin 13 lere kadar düştügü günümüzde böyle reklamlar olmasa iyi olur ama ne yalan söyleyeyim çok güzel gözüküyo:)

reklam onemlı degıl onemlı olan motor bence guzel olsunda uzerınde ne olursa olsun komık resım harıc tabı

Yani simdi ayni motorun uzerinde Maltepe reklami olsaydi ne derdi millet cok merak ediyorum yada Bafra filan.Ne ise Bende sigariyi biraktim acikcasi ve bu reklamlar beni pek cezbetmiyor aslinda sirf renk gibi geliyor.

keşke üstünde motorun yeni rakı yada marmara şarabı herşey olabilir hatta kendi çıplak resmimi de koyarım hayret ya herşey olur
içkide içerim kimene zevk kardeşimmmmmm
giren girer rahatsız olan olur ölürsem ben ölürüm :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkesin hayatı kendi tercihi..Kimsenin kimseye sigara içki konusunda bişi demeye tabiki hakkı yok..Taki yanındaki kişileri rahatsız edinceye kadar..:bounce:
Ama motor harbiden süper..:queen:

olur be gülüm napalım tebrik ettik yakında yanlız cbr1000rr türkiyeye giren motorların üstünde fenerbahçe yazıcakmış sponsormu oluyormuş hondacılar :)

ashes' Alıntı:
olur be gülüm napalım tebrik ettik yakında yanlız cbr1000rr türkiyeye giren motorların üstünde fenerbahçe yazıcakmış sponsormu oluyormuş hondacılar :)

abi saol delikanlı taraftar kutlamalı zaten :rendeer:

abi sponsor olmıcaklarda renkleri yaparlarmı bilemem zaten o renk olayını suzuki yaptı honda uygulamaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar