Terbiyesizliğinde bu kadarı

Bu testi yapan hayvanı bulmaları lazım...

Zor birşey mi sanki... Yazarı bellidir, basanı bellidir...

Atatürk olmasaydı bunu yazan şuanda o...pu çocuğu olacaktı haberi yok...

sonra da dıyolr bu ülke bizim. basın gidin kardeşim atasını tanımayan ülkesini de tanımaz. anca boluculuk yapın mıllete boyle sacma sapan msglar verın sonra da haberımız yoktu,yanlıslık oldu carttı curttu.boyle ınsnların Türkiye de işi yok.
oglen vakti dellendim yaaaaa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu herifler harbiden ŞEREFSİZ yahu.Ulan bi kere de ekmeğini yediğiniz bu vatana ihanet etmeyin p.ç kuruları.Ahh be bir gün gelir de hesabı sorulur sizden.

[
Atatürk olmasaydı bunu yazan şuanda o...pu çocuğu olacaktı haberi yok

GreatWhiteShark' Alıntı:
Bu testi yapan hayvanı bulmaları lazım...

Zor birşey mi sanki... Yazarı bellidir, basanı bellidir...

Atatürk olmasaydı bunu yazan şuanda o...pu çocuğu olacaktı haberi yok...
olacakmıydı günaydın arkadaşım baksana olmuş bile hemde önde gideni

bu adamları bulup bır guzel seveceksın artık ne dıyeyım terbıyem musade etmıyor

bu ve bunun gibi adamları varya alacaksın tutacaksın ensesinden güzelce sevip okşayacaksın sonrada köpeklerin önüne atacaksın ama mazallah köpeklerde zehirlenir felan sonra

Bence bu tipleri hayvanlarla kıyaslayıpta hayvanlara hakaret etmeyelim. Kendilerini insan yerine koyup dolaşan bu zavallılar o kadar çok tırsmışlarki Atatürk çocuklarından anca böyle tatmin oluyorlar. Ben bir anaokulunda görevliyim ve bu okulda Atatürk ün çocukları yetişiyor onları gördükçe bu zibidilerden korkmuyorum bence onlar korksun zaten anca yapabildikleri bu kadar...Başka birşey yapmaya kalktıklarında ne olacaklarını iyi bilir onlar... Yeter ki bizler duyarlı olalım...

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu yapanlar gerekli şekilde cezalandırılacaklar...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hepimiz sinirliyiz evet, ama bunu daha medeni ve düzeyli bir şekilde belli etmeliyiz.

Lütfen küfür kullanmayın.

Teşekkürler...

Hic Merak etmeyin, bunu yapanlarin bu dunyada hayatlarinin varliginin buyuk ondere borclu oldugunu unuttular. Ama gercek Turk milleti bunlarin dersini er gec verecek. Buyuk onderimiz olmedi her zaman kalbimizde yasayacak.

Moderatör (forrap)
Belkide onu yazan angut 10 kasımda doğmuştur...Onu ima etmeye çalışıyodur.Gereksiz yaratıklar ne olacak o ufacık beyinlerinin yaratıcılığı ancak o kadar işte,bu memlekette yedikleri içtikleri her lokma haram zıkkım olsun:farao: Aslında gerçekten de bunu yayınlayan ve kitabı yazan bulunabilir,bunun peşini bırakmamak lazım aslında...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hiçbirşey olmaz.

Baskı hatası yaptık der sıyrılırlar:farao:

Moderatör (forrap)
Akira' Alıntı:
Hiçbirşey olmaz.

Baskı hatası yaptık der sıyrılırlar:farao:

Kanunların yeterli olmadığı yerde başka kanunlar girer devreye,ki ondan da yırtmak o kadar kolay değildir...Bu arada ben yazıyı yazan Emin beye bir mail attım kitabın yazarı ve yayın evi hakkında,bakalım:cat: Hiç olmazsa testi hazırlayan zihinsel problemli yaratığın adını burada açıklamış oluruz...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar