[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar :bestmt: [izmir]

23 Haziran cuma akşamı saat 18.00 gibi yola çıkıp gece marmariste olsak ve cumartesi tam gün pazar yarım gün marmarisin tadını çıkarsak diyorum....... MARMOK Motosiklet festivali ne katılmış olur hemde barış kardeşimizi ziyaret etmiş oluruz

İstanbuldan yola çıkarak 23 haziran cuma sabahı izmire gelecek olan ve saat 08.00-09.00 arası marmarise hareket edecek olan istanbul ekibi ile bende marmarise yola çıkacağım... cuma günü çalışan genel çoğunluk cuma akşamı yola çıkacak şekilde saat ve buluşma yerini ayarlıyarak güzel bir organizasyon yapalım topiğe kayıtsız kalınmasın gelebilen ve gelemiyen arkadaşlar lütfen bildirsin liste yapıcam..!!!!

İstanbuldan geleceklerin listesi

- Skullhunter + 1 :bounce:

- Leto

- Boy + 1 Yenge

- Bandit +1 Yenge

- Avedis

- Dangero

BBRR barış bizlere mangal yakacakmış :p

görüşleri aliim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi zevkle gelirizde bizim ufaklık çıkarmı sakar'ı bilemem:p

:rendeer: İzmir size hastayım yaaa
sırf bu gezileriniz için izmire mi taşınsam ne:queen:
Hepinize iyi eylenceler benim yerimede bir duble rakı atın:queen:

selam orda olmayı çok isterdimmm.benim yerimede bir bira içen çıkar sanırım.yolunuz açık olsunnnn

yaa varya bu süper birşey
yeşilköyde bira içtiğim kenan ve yusuf ağabimi bulmak çok keyifli geldi
türk motor kardeşliği bu olmalı:rendeer:

Cumartesi icin saganak yagmur yagma ihtimali var . Plan program super Kenan :cat: Ama cumadan yola cıkmadan hava durumuna bakmak akılcı olur diye dusunuyorum ... İsterseniz pazar Dikili Caglayan koyunde yemek var hepinizi beklerimmmm :cherry:

dostdark & kılıçbalığı

dostluğumuz baki kalacak inşallah elbette sizlerlede tekrar görüşme fırsatımız olacaktır siz gelmezseniz biz yine geliriz oralara :p

fahri üyemizsiniz zaten listeye ekliimmi :cherry:

waaaaaww süper bi gezi olacak kaç zamandır istediğim bir geziydi yaz beni listeye kenan

EgeKnn' Alıntı:
dostdark & kılıçbalığı

dostluğumuz baki kalacak inşallah elbette sizlerlede tekrar görüşme fırsatımız olacaktır siz gelmezseniz biz yine geliriz oralara :p

Kenan abi ekleme lütfen yoksa kalkıp gelmek zorunda kalırım:pale:

EgeKnn' Alıntı:
görüşleri aliim
Bence hazır bu hafta Kuşadası yapmışken, Önder kamping dönüşü, Marmaris'e
yelken açalım.''Şeyyy kontak olucaktı galiba'' :p
1 tam hafta Marmaris'e çöreklensek... Hazır mangal yakma işini de üstümüzden atmışken:p
Çadırlar, uyku tulumları zaten melül melül bakmaya başladılar.:queen:
Hem karakız da var, oradan da istanbula geçer zaten:queen:

EgeKnn' Alıntı:
dostdark & kılıçbalığı

sen bizim yerimizede iç dostum yarasınnnn inşallah haziranda orda oluruz bizde.işte ozaman ben kendi yerime içerim :rendeer:

dostdark ben sadec yarın geleceğim bu hafta istanbu'dayım ondan sonra da sınavlar başlayacak tekrar dan yakın zaman da gitmeyeceğim heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam derim ben

nasıl olsa yeni bi iş buldum gibi, motorumun yakıtlarını karşılayacazz dediler ama bilmiyorum artık, eğer bu iş olursa ben kılıçbalığı abimin yanına kadar giderim...

ayrıca ben BBRR kabul ederse tabi, benim motora airbrush hakkında fikirlerini ve yorumlarını sorucam, zaten geçenlerde sözüm vardı gelicez die, bu sözümü de yerine getirmiş olurum... :rendeer:

KARAKIZ' Alıntı:
Yani belirsizzzz:queen: :p :p :p

nevZAT150' Alıntı:
tamam derim ben

nasıl olsa yeni bi iş buldum gibi, motorumun yakıtlarını karşılayacazz dediler ama bilmiyorum artık, eğer bu iş olursa ben kılıçbalığı abimin yanına kadar giderim...
Bahti bu iş ne ki kilometre saatlerini mi test edicen :silent: :)

Son düzenleme:
KARAKIZ' Alıntı:
dostdark ben sadec yarın geleceğim bu hafta istanbu'dayım ondan sonra da sınavlar başlayacak tekrar dan yakın zaman da gitmeyeceğim heralde
msn den haber ver tayfayı toplıyayım ve bir nevilzade yapalım:cat:

nevZAT150' Alıntı:
tamam derim ben

ayrıca ben BBRR kabul ederse tabi, benim motora airbrush hakkında fikirlerini ve yorumlarını sorucam, zaten geçenlerde sözüm vardı gelicez die, bu sözümü de yerine getirmiş olurum... :rendeer:
Gel dostum nedemek herzaman bekleriz herkesi:rendeer:

dostdark' Alıntı:
msn den haber ver tayfayı toplıyayım ve bir nevilzade yapalım:cat:
geleceğimden haberi olan arkadaşlar var dostdark yarın geliyorum işte:cat:

okram' Alıntı:
Yani belirsizzzz:queen: :p
marko abi belli diil neden belli diil çünkü heran herşey olabilir acil gitmem gerekebilir:p biliyosun istanbulda bekleyenimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar