taxi moto ;)

Arkadaşlar hepinize selamlar,
motorumda birazcık görsel değişiklik yaptım,
eski halini de seviyordum ancak şimdi içime daha bir sindi,
aklımda uzun süredir vardı böyle birşey yapmak,
sizinle paylaşmak istedim,
hepinize iyi günler
:rendeer:

bu da ilk hali :)

teşekkürler serkan,
klasik otomobilleri çok severim, elimden geldiğince yaptım bişeyler :)

Süper Moderatör (BBRR)
dehşet bi fikir ticari olarak acele bi yere gitmekisteyenler için neden olmasın taksi motor valla ilerde böle bişi muhakkak olur....

benim ticari bir amacım yok ama bir iki teklif geldi :)
ama özellikle sıkışık trafikte yayaların yüzünü görmelisiniz
kafaların üzerindeki acaba soru işaretini :)silent: ) görebiliyorum :queen:

Arkadaşım çok güzel olmuş daha önce Bursa'da serviste as150t yi aynı şekilde yapmışlar damalı falan sarı çok hoşuma gitmişti. Ama bunun yeri daha başka. Ehliyetimi aldıktan sonra kısmet olursa haojini satıp bir tane as125t alıp aynısını yapmayı düşünüyorum.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
süper olmuş çok güzel fikir gerçekten tebrik ederim tek olmuş güle güle bin

Cok gusel bir calisma basit sik ve cekici.Sehir ortamina yakisan bir tasarim.yaraticiligin icin seni tebrik ediyorum dostum.Umarim ilerde kendi modellerini tasarlarsin.

Güzel olu güzel ama bi riski var bu adamın ehliyeti yok ve motor çok dikkat çekiyor artık,canı sıkılan bi polis TAKSİ ......................gümm

Eski taksilerdeki gibi dama koymuşsun hoş olmuş,ama adam parayı verip binmeye kalkarsa ne yapacaksın:)

Moderatör (forrap)
Benim sarı 125t yi ilk gördüğümde aklıma gelen bişeydi bu...Sen hayata geçirmişsin,hiç fena olmamış.Tebrikler:cat:Ama salihinde dediğine katılıyorum daha çok dikkat çekecektir ve bu ehliyetsiz birisi için dezavantaj...Gerçi abi ben taxiyim B ehliyetle kullanılıyo felan diye yutturabilirsin belki:)

çok hoş olmuş:) tebrikler:cat:
bence bir iki ekleme daha yapabilirsin. mesela ön çamurluğun en alt kısmına şerit şeklinde ince bir sarı dama daha hoş gösterebilir. tam taksi olur o zaman:)

evet lespaul olabilir bend e çamurluk için bişeler yapmalıyım diye düşünmüştüm ama senin önerin de gayet güzel,
sevmenize sevindim, güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Moderatör (forrap)
Taxi yazısına bi şekilde ışık yapabilirsen o da güzel olabilir,akşamları çok hoş olur:)Bir de yan tarafa mavi stickerla felan plakanı yazabilirsin diycem ama o biraz cins olur sanırım...:)

forrap aslında ilk olarak ışıklı bir taksi tabelası bulmuştum kışın ama yaza kadar satılmış ve hiç kalmamış ben de mecburen bunu aldım :)
ikinci fikrinden hiç bahsetmiom :D

Suuper fikir bence tebrikleeer...:cat: Ama ehliyetsiz yola cıkmak, onca olaydan sonra akıllanmamak, kendini boolesine tehlikeye sokmaaak !! Booodoooffffff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar