Cok Benzin Yakan motor sakin almayin.

Arkadaslar cok benzin yakan motor sakin almayin sonunda yolda kalmamak icin bu kadar benzin tasimak durumdunda kalirsiniz..

gasbike7rw.jpg

bu varillerin içi dolumu acaba harbiden.doluyken taşınamaz gibime geliyo...(farklı bi açıdan baktım....)

sende haklısın...! ndiyelim tavsiyene bu ülke şartlarında mecburen uyuyoruz..eyvallah..

Valla bu herifi tanimiyorum ama hepsinin dolu oldugundan eminim.

iki bidonda yanlara taksa, ne kaska nede korumaya ihtiyac var. Çok güvenli duruyor bu sistem ya:) Tam İstanbulluk.:wiinkk:

Super Moderator
- ben köydeykene bi cawa vardı bende, bu seninki neymiş kine! benimkine ben biniyadım,bubam biniyadı,oğlanı bindiriyadık,yanlarada ikişer çuval asıyadık,
vuruyadıh bayıra.... öyle motorudu o cawa.... kırmızı kırmızı böyle yanları... bu seninkide fena değil imiş ama... yine cawaya değişmem...

Bir zamanlar bir arkadaşın bu sitede yazdığı böyle bir yazı vardı. Onu hatırlattı bana.

Super Moderator
Bir Trakya gezisi sırasında şahit olduğu bir konuşmaydı sanıyorum ama arkadaşın nereli olduğu hakkında bir fikrim yok.

bence bidonlar boş yoksa o lastikle o kadar şiş durmazdı enazından biraz basardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar