Cbr 600 F Ariyorum:)

Arkadaslar ben kendıme ıkıncı el CBR 600 f bakıyorum .. Mutluhanda 2004 bır tane varmıs 11500 ıstıyorlar ne dersınız?? Forumda satmayı dusunen varsa bana donebılır mı? Satılıklar kısmında kendı motorumun satıs ılanı var. takas da yapılabılır..

ya direkt cbr 125'ten geçmesen 600f'e olmaz mı? hiç yüksek hacimli bir motosiklet kullandın mı? nasıl olduğunu biliyo musun?

daha 1000 km binmişsin cbr 125'e.. çok erken değil mi 600'lük bir ss'e geçmek için...

ilnapoli ben de seninle aynı fikirdeyim.
bence murat abi, sıfır bi tane hyosung gt250r alsan daha güzel olur gibi geliyo bana.
sen bilirsin ama, karar senin.

lespaul'a katılıyorum.. GT250R boyutları ve ağırlığıyla 600'lük ss'lerle neredeyse aynı.. teknik özelliklerini karşılaştırabilirsiniz.. motor gücüyse 29 HP tecrübe edinmek ve uzun bir süre keyif almak için gerçekten uygun bir motosiklet..

115 kg'lik cbr 125'ten 171 kg'lik 600 F'e geçmek çok tecrübe ister çok... biri 13 HP diğer 109 HP... diğerlerini yazmıyorum.. bu motor işini pek aceleye getirmemek lazım..

ilnapoli' Alıntı:
ya direkt cbr 125'ten geçmesen 600f'e olmaz mı? hiç yüksek hacimli bir motosiklet kullandın mı? nasıl olduğunu biliyo musun?

daha 1000 km binmişsin cbr 125'e.. çok erken değil mi 600'lük bir ss'e geçmek için...
Onerın ıcın tesekkurn ederım ama sureklı motor degıstırmek de ıstemıyorum. degıstırme gerekcem motorun bana ufak gelmesı.. 250 lık degınce mesela hangı uygun motor var ?

lespaul_84' Alıntı:
ilnapoli ben de seninle aynı fikirdeyim.
bence murat abi, sıfır bi tane hyosung gt250r alsan daha güzel olur gibi geliyo bana.
sen bilirsin ama, karar senin.
Serkancıgım haklısın belkı ama.. bugun bır ıkı yere sordum. 8 mılyar verıp hoysung mu alayım yoksa 3 daha verıp honda mı dıye . kımse de hyosung demedı. ben motor kotu demıyorum ama bıraz da bu ısler marka ısı sanırım. hosongcu arkadaslar darılmasın belkı bende parayı denklestırmeyım hoysung alırım ama yanı sımdılık nıyetım buna oldu. hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
motor işi gerçekten tecrübe işi.. çok motosiklet değiştirmeyi istememekte haklısın ama bu iş malesef hatayı affetmiyor.. çok dikkatli olmak lazım..

süper spor sınıfına geçmek istiyosan en uygun 250'lik Hyosung GT250 R, 249 cc, 2 Silindirli V-Twin motor.. 168 kg, 29 HP güç, 22 Nm tork, boyutlarıysa YZF R6, 600F ve 600RR kadar (çok ufak farklar var) zaten başka 250'lik bir motor da bu sınıfta yok.. yakıt deposu 17 lt.. şimdilik hatırladıklarım bu kadar..

ilnapoli' Alıntı:
lespaul'a katılıyorum.. GT250R boyutları ve ağırlığıyla 600'lük ss'lerle neredeyse aynı.. teknik özelliklerini karşılaştırabilirsiniz.. motor gücüyse 29 HP tecrübe edinmek ve uzun bir süre keyif almak için gerçekten uygun bir motosiklet..

115 kg'lik cbr 125'ten 171 kg'lik 600 F'e geçmek çok tecrübe ister çok... biri 13 HP diğer 109 HP... diğerlerini yazmıyorum.. bu motor işini pek aceleye getirmemek lazım..
hocam cok haklısın ben ıkı uc haftadır bu konuyu epeyce bır arastırdım. sımdı osyle bır durum var. hoysungların ıkıncı elı bellı degıl. sfırırı 8500. seneye satınca ne kadar zarar edecegın de belklı degıl. bır de hondanın vıtes gecıslerınden cok memnun kaldım aynı keyfı bulamam dıye korkuyorum.. tabı kı o da bır secenek. mesela hondanın 250 lıgı olsa kacırmazdım. ama marka da bu ıslerde onemlı bence .. bılemıyorum walla kafam karısık..:)

8 vereceğine evet 3 daha verip 600f alabilirsin ama işin ucunda canın var.. belki satarken 1-2 milyar zarar da edeceksin ama uzun bir motosiklet hayatın olması için bence en uygunu anlatmaya çalıştığım yol.. işin ucunda sağlığın varsa eğer bence para vs konularını ikinci plana atmak lazım..

ilnapoli' Alıntı:
motor işi gerçekten tecrübe işi.. çok motosiklet değiştirmeyi istememekte haklısın ama bu iş malesef hatayı affetmiyor.. çok dikkatli olmak lazım..

süper spor sınıfına geçmek istiyosan en uygun 250'lik Hyosung GT250 R, 249 cc, 2 Silindirli V-Twin motor.. 168 kg, 29 HP güç, 22 Nm tork, boyutlarıysa YZF R6, 600F ve 600RR kadar (çok ufak farklar var) zaten başka 250'lik bir motor da bu sınıfta yok.. yakıt deposu 17 lt.. şimdilik hatırladıklarım bu kadar..
abı tamam dıyelım kı bunu almaya karar verdık .. kaca alıcaz.. ıkıncı el kaca satıcaz. bıraz eksersız yapalım kafamızda.. aslında benım 5 mılyar nakıtım var.. benım motoruda satsam yarın gıdıp hoysung alabılırım. ama kaca satıcam satma zamanı gelınce ne dıyorsunuz? .

ilnapoli' Alıntı:

bu hoysungların gıdonu daha dıpte dı mı yanı kullanırken daha mı cok yatıyorsun yere?600 f le kıyaslayınca..

Son düzenleme:
Hyosung'u temiz kullanırsan eğer 6000-7000 YTL arasına ikinci elde satabilirsin.. hiç 600F'e binmedim ama GT250R'ın gidonu baya bi aşağıda, deponun üzerine tamamen yatman geekiyor.. boyut olarak 600F'ten bir farkı da yok zaten..

sorduğun insanlar motor işini araba alım-satım işiyle karıştırıyorlar. gerçek bir motorcuya soracak olursan alacağın cevap bence bizimkine yakın olacaktır. ayrıca, şu anda 7500den aşağı satılan 2. el 2006 hyo görmedim ben.

Trader, bence de arkadaşlar yukarıda mantıklı yorumlar yapmış. Bir eklemede ben yapayım.

Sanıyorum, fiziksel özelliklerinden ötürü motoru büyütmek istiyorsun. Ancak 1000 km gerçekten 600 lük bir tipe geçmek için çok az ( çok muazzam eğitimler almadıysan tabii )

250 cc lik kalıplı bir motor ( tek seçenek HYO gözüküyor ) işini görecektir.

İkinci el meselesine gelince, motor veya arabayı daha alım aşamasındayken nasıl satarım diye düşünmek ne kadar doğru bilmiyorum. Önce alıp keyfini süreceksin, ikinci el meselesini satarken düşünürsün.

Diğer yandan, Hyosung marka motorlar Global'e geçtiğinden beri kısa sürede müthiş atılım yaptı ve marka imajı her gün güçleniyor. Ayrıca 250 cc sport tipde alternatifi olmayan bir motor her aman iyi fiyata alıcı bulur, merak etme.

tesekkruler

ledo crato ve ıllıano.. hepınıze cok tesekkur ederım.. sanırım bır ıkı gun bakıp ıkı mootr arasında bır karar verecegım. saolun varolun..:)

ledo' Alıntı:
Trader, bence de arkadaşlar yukarıda mantıklı yorumlar yapmış. Bir eklemede ben yapayım.

Sanıyorum, fiziksel özelliklerinden ötürü motoru büyütmek istiyorsun. Ancak 1000 km gerçekten 600 lük bir tipe geçmek için çok az ( çok muazzam eğitimler almadıysan tabii )

250 cc lik kalıplı bir motor ( tek seçenek HYO gözüküyor ) işini görecektir.

İkinci el meselesine gelince, motor veya arabayı daha alım aşamasındayken nasıl satarım diye düşünmek ne kadar doğru bilmiyorum. Önce alıp keyfini süreceksin, ikinci el meselesini satarken düşünürsün.

Diğer yandan, Hyosung marka motorlar Global'e geçtiğinden beri kısa sürede müthiş atılım yaptı ve marka imajı her gün güçleniyor. Ayrıca 250 cc sport tipde alternatifi olmayan bir motor her aman iyi fiyata alıcı bulur, merak etme.

aslına bakarsan hocam hyosung benım de kafama yatıyor en azından sıfır alabılıyorum ve borclanmıyorum.. ılgıne tesekkurler

selamlar

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bildiginiz gsx-r 1000 varmı ilan verdim gerçi ama gözden kaçmasın yakın çevrenizde saygılar

Arkadaslar.. ben baslıgı degıstıremedım ama kafam karıstı. onerıler uzerıne Hyosung 250 gt r de aramaya basladım.. sıfırı 8400 ama ben sıfır almak ıstemıyorum..
Bılgısı olanlar.. temız ve orjınal bırsey varsa bılgı verırsenız sevınırım
selamlar

TRADER' Alıntı:
Arkadaslar.. ben baslıgı degıstıremedım ama kafam karıstı. onerıler uzerıne Hyosung 250 gt r de aramaya basladım.. sıfırı 8400 ama ben sıfır almak ıstemıyorum..
Bılgısı olanlar.. temız ve orjınal bırsey varsa bılgı verırsenız sevınırım
selamlar
bıyık altından pis pis sırıtma sımaylisi bulamadım bununla idare et --> ::blusssh: :)

crato' Alıntı:
bıyık altından pis pis sırıtma sımaylisi bulamadım bununla idare et --> ::blusssh: :)
su ıstambul motora benımkını takas vereyım dıyoruma ama adamlar hıc ınmıyor fıyattan enteresan bır durum yanı..:)

Arkadaşım bende 600 f arıyorum 10 - 15 gündür. Bu süre zarfında gezmediğim forum kalmadı şu koca nette desem yeri var. Bu sayfayada bir göz attım ve şunu söylemeden edemeyeceğim. Net adresini hatırlamasamda 250 cc hacmınde Honda CBR lar geliyormuş bilgin olsun. Şu adreste; http://www.bikepics.com/honda/cbr250/06/pics.asp resimleri bile var. Sen hyo aldıktan sonra bunları Türkiye'ye ithal etmeye başlarsa birileri zararlı çıkarsın gibime geliyor. Ama genede sen bilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar