28 Mayıs Sapanca Buluşması ...

28 Mayıs Sapanca buluşmasına katılmak istermisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar 7 Mayıs günü Sapancada yapılacak olan motorcu buluşması aynı tarihte İzmitte CBR125 CUP olduğu için 28 Mayıs'a ertelendi. Bu ertelemeden dolayı ve bazı sitelerde de bu organizasyon duyurulduğundan dolayı tüm site üyelerinden özür diliyorum. Diğer sitelerde duyurunun yapılmasındaki tek amaç daha çok katılımın sağlanmasıydı ancak bazı sitelerle aramızdaki sorunları bilmediğimden böyle bir şey yaptım.28 Mayıs buluşmasına sadece bu sitedeki arkadaşlar ve bizim sakarya mt ve isterse kocaeli mt grubundaki arkadaşlar katılacaklar.
Organizasyonun 28 Mayıs'a alınma sebepleri.
7 Mayıs : İzmit CBR125 CUP
14 Mayıs : Benim final haftam :)
21 Mayıs : Ehliyet sınavları ( sınava girecek arkadaşlar da gelmek isteyebilir diye )
28 Mayıs: Bu hafta hiçbir şey yok ama ne var Sapanca Motorcu buluşması var
İlerleyen zamanlarda organizasyon hakkındaki tüm bilgiler için bir topic açılacak.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.:rendeer:
Not: Organizasyonu zuhtupasa ile beraber düzenliyoruz. İstanbul grubunu zuhtupasa organize edecek.

7 Mayıs Pazar günü Sapancaya gezi düzenliyoruz. Göle sıfır Baçce cafe-restoranda yeşil ve mavinin birleştiği yerde harika bir haftasonu geçirmek isteyen arkadaşlar sakın plan yapmasınlar gezi ile ilgili tüm bilgiler çok yakında duyurulacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
izmir mt. ye ayrılacak yeriniz varmı.
bizim içinde eğlenin kazasız keyifli sürüşler, rüzgarınız az,güneşiniz bol olsun.

nurgülcüm yer için harika bir seçim yapmışsın...

Çanakkale işim olmazsa, listeye şimdiden bizide ekle:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelimmi bende :)

Yakın çevreden katılan varsa bende gelebilirim...:mrgreen:

nurguldemirbay' Alıntı:
kuvva tüm türkiye davetli arkadaşlar.çok eğleneceğiz çok

sıcak kanlılığınız için teşekkürler arkadaşlar:rendeer:
biizim içinde eğlenin.
netmavisi nede tarafımdan selam iletin, onunda gözlerinden öperim.

Yaa mayısın sonunda ehliyet alacağım mutlaka harika bir gezi olacaktır (her zamanki gibi)
Neyse ben bir düşünüyim 150 YTL verip kahrolmakmı kötü yoksa ertesi gün sitede gezi resimlerine bakarak kahrolmak mı:silent:

keşke o kadar motor tecrübem olsada gelsem:) sapanca ya gitmeyeniniz varsa arklar mutlaka gidin mükemmel yerler var

Nurgülcüm,sapancaya gelmek ve sizlerle tanışmayı çoook isteriz..sevgi ve saygılarımla:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi durun yaa.. Bırakın bi soluklanalım.. :)
Şile dediniz geldik, üstüne bi Çanakkale yaptım, şimdi MotoGP, haftaya da sapanca diyorsunuz. Hayır demek mümkün değil, evet demekse benim için riskli olmaya başladı. :)
Ooooof of!.. Beni de yazın listeye... yazın anasını satayım.

nurguldemirbay' Alıntı:
7 Mayıs Pazar günü Sapancaya gezi düzenliyoruz. Göle sıfır Baçce cafe-restoranda yeşil ve mavinin birleştiği yerde harika bir haftasonu geçirmek isteyen arkadaşlar sakın plan yapmasınlar gezi ile ilgili tüm bilgiler çok yakında duyurulacak.

Soyledıgın yerı bılıyorum . eger tahmın ettıgım yerde cok ıyı. ordan bır masukıye de yaparız beraber...

Benım motor gıderse ben de varım :) Ya da arabayla gelsek olmaz mı benım motorla zor walla o kadar yol....en sonunda baglatcaz motoru ehlıyetsızlıkten anasını satayım bellı oldu yanı:)

Detayları yazın hele Bende sizlerle ilk turumu yapacağım sanırım. Listeye benide yazın.

insanın gururuyla oynamayın karrdeşiiiim:) başlarım ehliyetinede bağlamasıda kemanınada:pr: geliyom be
tabi serkan gelirse:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motti60' Alıntı:
insanın gururuyla oynamayın karrdeşiiiim:) başlarım ehliyetinede bağlamasıda kemanınada:pr: geliyom be
tabi serkan gelirse:queen:

nurgül cagırırda gitmezsek ayıp olur gideriz tabi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar