Size,güzel Antakya'mızın tarih kokan dağında bir tur attırayım mı?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Öncelikle size,Antakya'nın Habibneccar dağından bakıldığında nasıl göründüğünü göstereyim

Şimdi de Antakya kalesinin kalıntılarında bir tur atalım

[
Kızıl çam ormanının,ağaç katilleri(ya da piknik magandaları)tarafından yakılan kısmı.

Ve tabii ki bu geziyi,yaz-kış her pazar sabahı birlikte yaptığımız ekibimiz.(Güneşin doğuşunu böyle bir ortamda izlemek kadar güzel bir şey var mı?)

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet sıtkı amca çok güzel çıkmış fotolar ama ben en sağda 2. olmama rağmen kötü çıkmışım tşk bu arada antakyamızı tanıttığın için

saol abi hayran kaldım o manzara remine çok güzel yerler tebrik ediyorum:cat: :cat:

güzel resimler. fotolar biraz daha çok olsa olmaz mı bi dahaki sefere :)

güzel yerler,hoş manzaralar yakalamışsın ellerine sağlık

anaaa başka antakyalılarda gelmiş siteye... güzel olmuş ama biraz daha foto koymalısın bence bak bana her gezide en az 10 - 15 foto koyuyordum.

Motosikleti
ohyeah' Alıntı:
anaaa başka antakyalılarda gelmiş siteye... güzel olmuş ama biraz daha foto koymalısın bence bak bana her gezide en az 10 - 15 foto koyuyordum.
merhaba sevgili ohyeah.sitede başka Antakya'lılar var tabii.Bu arada ayağın nasıl oldu?Umarım tamamen iyileşmişsindir.Kaza yaptığın sıralar sana bu topicler aracılığıyla geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim.Herhalde Antakya'dan olduğumu farketmemişsin.Fotolar daha fazlaydı ama hem ben hepsini koymadım,hem de düzenleme esnasında bir kaç tanesi gitmiş.Bir sonraki gezilerimizde dediğin gibi daha fazla foto koyarım.:cat:

süper sıtkı abi.valla atakyalı olmama ramen bazılarına gitmedim.. ellerine sağlık:rendeer:

Motosikleti
İskenderunluKILIC' Alıntı:
Memleketim memleketim güzel memleketim

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::
Herkesin memleketi güzeldir ama bizimki bir başka güzel di mi KILIÇ'çığım...:cherry:

vaybe

ana ohyeah (efe)neler görüyorum arkadaşlar şeref verdiniz.bizim gurup asker oldu ohyeah teskere aldı ben daha buralardayım.hataylı dostlar hatayımızı cok özledim.ohyeah agrı tam bize göre cros için mükemmel bir yer cünkü her taraf dag.agrı komando böl.merih

Antakyada 6 sene kaldım bıraksalar bir ömür boyu kalırdım.(Babamın görevi nedeniyle)

bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler,:rendeer:
yolunuz her daim açık, şans sizinle olsun.
mt.izmir den sevgiler.

GÜven Abİ Bİzİm Bu Sİteye Pek Yazmiyorsun Gezİlerİnİ Bİzİm Sİtemİzdede GÖrmek İsterİz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar