- Konu Yazar
arkadaşlar Mete Han Prodikşin Entartaınment Goldmayer ve Bilumum Ekşın Co.A.Ş..hiç üşenmeden sizler için motosiklet araştırmaları yapmakta...
İstanbuldaki ilginç motor hikayelerini resimleyerek siz Mt.Net üyelerinin ayağıma kadar getirdi ve hizmetinize sundu...
evet Mete Han kardeşinizi bağrınıza basmamak için bir neden yok artık...
yine Ulusta bir iş nedeniyle bulunurken karşıma bu Osmaniyeli Hüseyin Abi çıktı...beni gazeteci sandı garip...o heyecanla pozlar verdi...hatta hangi gazetede çıkacağını ve mutlak bir resim istediğini belirtti...ne diyim...amca sana söz bunları getireceğim dedim...
Yurdum insanı yav...seviyom ben hepsini...ama Babanın Boğaza nazır evi var...bu motorda kağıt ve alimunyum topluyormuş...benim çok kahrımı çekti diyor ...Yamaha ve Honda nın ne olduğunu bilmiyor...napsın hayatındaki tek motor bu olmuş...gözü başka bişey görmüyor...
hemen co-pilot oluverdim...

arkadada benim külüstür araba Kia var...

ahanda bu motor onun...övünmesi doğal değilmi...

boğaza nazır evi var...gecekondu arka tarafta kaldı...birde kağıt arabası var...

at nalı atalarımızdan kalma bişey...uğur...at..avrat...silah ambiansı...

ülkesini çok seviyor...

hepinizi çok seviyor nice paylaşımlara diyorum...eylemlerim devam edecektir...

İstanbuldaki ilginç motor hikayelerini resimleyerek siz Mt.Net üyelerinin ayağıma kadar getirdi ve hizmetinize sundu...
evet Mete Han kardeşinizi bağrınıza basmamak için bir neden yok artık...
yine Ulusta bir iş nedeniyle bulunurken karşıma bu Osmaniyeli Hüseyin Abi çıktı...beni gazeteci sandı garip...o heyecanla pozlar verdi...hatta hangi gazetede çıkacağını ve mutlak bir resim istediğini belirtti...ne diyim...amca sana söz bunları getireceğim dedim...
Yurdum insanı yav...seviyom ben hepsini...ama Babanın Boğaza nazır evi var...bu motorda kağıt ve alimunyum topluyormuş...benim çok kahrımı çekti diyor ...Yamaha ve Honda nın ne olduğunu bilmiyor...napsın hayatındaki tek motor bu olmuş...gözü başka bişey görmüyor...
hemen co-pilot oluverdim...

arkadada benim külüstür araba Kia var...

ahanda bu motor onun...övünmesi doğal değilmi...

boğaza nazır evi var...gecekondu arka tarafta kaldı...birde kağıt arabası var...

at nalı atalarımızdan kalma bişey...uğur...at..avrat...silah ambiansı...

ülkesini çok seviyor...

hepinizi çok seviyor nice paylaşımlara diyorum...eylemlerim devam edecektir...