Bu Motor Zevk İçin Değil Ekmek Teknesi..(size özel fotolar)

arkadaşlar Mete Han Prodikşin Entartaınment Goldmayer ve Bilumum Ekşın Co.A.Ş..hiç üşenmeden sizler için motosiklet araştırmaları yapmakta...

İstanbuldaki ilginç motor hikayelerini resimleyerek siz Mt.Net üyelerinin ayağıma kadar getirdi ve hizmetinize sundu...:eek:

evet Mete Han kardeşinizi bağrınıza basmamak için bir neden yok artık...

yine Ulusta bir iş nedeniyle bulunurken karşıma bu Osmaniyeli Hüseyin Abi çıktı...beni gazeteci sandı garip...o heyecanla pozlar verdi...hatta hangi gazetede çıkacağını ve mutlak bir resim istediğini belirtti...ne diyim...amca sana söz bunları getireceğim dedim...

Yurdum insanı yav...seviyom ben hepsini...ama Babanın Boğaza nazır evi var...bu motorda kağıt ve alimunyum topluyormuş...benim çok kahrımı çekti diyor ...Yamaha ve Honda nın ne olduğunu bilmiyor...napsın hayatındaki tek motor bu olmuş...gözü başka bişey görmüyor... :D

hemen co-pilot oluverdim...

arkadada benim külüstür araba Kia var... :D

ahanda bu motor onun...övünmesi doğal değilmi... :)

boğaza nazır evi var...gecekondu arka tarafta kaldı...birde kağıt arabası var...

at nalı atalarımızdan kalma bişey...uğur...at..avrat...silah ambiansı... :D

ülkesini çok seviyor...

hepinizi çok seviyor nice paylaşımlara diyorum...eylemlerim devam edecektir... :eek: :D

Moderatör (forrap)
Mete_han abi sen ne orjinal bi adamsın ya:p Teşekkürler abi...:cat:Amcada karizma bu arada:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Mete amcama selamlarımızı ilet bi Barış abi var bizde de sana selamlarını yolladı de motor tam resimlik yamaha yı hondayı bilmesede olur ...Bayrağınıda asmış motora rengarenk yapmış ne güzel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mate abim türünün son örneği yaw :p Nerden buluyo böle işleri anlamıom yaw.Mete abi senin işin gücün yokmu lem.:p Git balon sat mesela:p

tebrikler güzel paylaşım,ben motosiklet sürüşümü bunun gibi bir rus motoruyla geliştirdim,çok kullandım zamanında,çalıştırırken dikkat etmek lazım,füze gibi havaya fırlatır adamı bu meret,hemde çift silindirmiş bu,güzeeel,daha yükseğe fırlatır:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Keyif aldım izlerken:cat:

Baba sen valla tam sadettin TEKSOY gibi adamsın.harcanıyorsun şu istanbulda vesselam .

Metehan abi sen elinde makina ile mi dolasion paparazi hesabii.....:mrgreen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya bu adam bu motoru hindistandan falanmı getirmiş nedir.hintlilerin kamyonları gibi maşallah:queen:

tebrik ederim, süper prodüksiyon olmuş ;)
mete_han sen geçen iyi benide resimlemeye kalkmadın, maşallah kimse kurtulamıyor elinden..

her insanın olduğu gibi her makinenin de kendine has güzellikleri var.bu ağabeye helal olsun "altı üstü kağıt toplayan bir araç" diye kir pas içinde bırakmayı düşünmemiş,hayatının o motor üzerinde geçeçeğini düşünüp kendi zevkine göre birşeyler yapmış.hem kendisinin hayatına renk katmış hem de
görenlere keyif vermiş.
çokteşekkür ederim paylaşım için.

Ben de diyorum Mete yine kayıplara karıştı.
Meğer faydalı uğraşılar peşindeymiş:queen: Tabi, bu bizimle paylaştığı,
Kendis
Tamam, tamam anlatmıyorum.:cherry: :p

gusel calısma:))devamı gelır umarım..motor super ya bızım burdada var bıtane bundan sepetlı..calıstımı goz gozu gormuo..sanırım ıje ydı markası

kütüğüm öperim seni...adımız hıdır paylaşımımız budur...:p

lespo naber dostum...ybr ekşınlarını paylaşmıyon bizle...:cyclopsan

5x kardeşim yine zirvedesin...2183 vay bee...helal olsun...:rendeer:

forrapım naber...ben orjinalim ama sen marjinalsin...laf nası uydumu...hehehe...canımsın Bucalım benim...:rendeer:

Barış abi sevgiler...nasılsın...abi demin haberlerde izledim...otel gümlemiş...öyle bi anlatıyolarkii..sanki Marmariste herkes panik halinde...

carzyim serdarım işsiz kalırsak neden yapmayalım...balon satsam şu an kazandığımdan daha çok kazanırım inan...küçümseme lan toparlak...ekmek davası bu...

pheaton dostum bizim Köydede bolca var bunlardan...

watergun dostum merhaba...ben Kırıkkaleye çok geldim...Ankara Elmadağda rampadaki Askeri İnzibat karakolundaydım...arada bir çarşıya Kırıkkaleye gelirdim ama gezcek bi yer yoktu...3 kere gittim oralara...

arvasi abi biz sereye hocamın arabasıyla gelicez ailecek size...

toocold kanka dijital makinem yanımda valla...rating kaygısıyla esas duruşda ambians bekliyoz...eee press olmak kolaymı...

vladcım zevkli adam valla...dayamış döşemiş motoru...doğan görünümlü şahin...

karsberky takılıyoz işte macera ekşın olsun maksat...

watercım sende benim içimi ısıtıyorsun...:wiinkk:

komtanım sırada senin Hyosung var valla...:queen:

crxforever kimi hayatlar var bizim bilmediğimiz...şükretmek lazım...

sereye abi özledim seni yav...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar