Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RAMZEY 125 SCOOTER ALCAM AMA MOTOR HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK ELİMİZDE PATLAMASIN :queen: BİDE ÇEKİŞ ÖNEMLİ RAMPA YUKARI 2 KİŞİ BİNDİKMİ AĞLAMASIN MOTOR BU KONU HAKKINDA CVPLARINIZI BEKLİORUMale:
bayırı 3 kısı bıle rahatlıkla cıkarsın ama parcaları bıde plastıklerı cok adi yani en ufak bi yere carptıgın zaman on kople dagılıyo benım arkadasım var 2005 modelı ordan bılıyorum ama 2006 modelını bılemem yanı neresını tutarsan elınde kalıyor cekısı falan guzel tek kısı bayır asagı 110 goruyo motor
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
arkadaş sen iki kişi sürekli kullanacaksan 125 cc commuter al yada 150 lik bi mondi rs ye bak 125 cc iki kişi fazla atik olmaz mesela şehir içi pratiklik kazanmak istiyosan 150 lik bi scooter sana yeter iki kişi hiçde sorun çıkarmaz boşver milletin lafını 2006 mercedesinde hertarafı plastik ona kalırsan dediklerimide unutma:cat:
yaa benim bişye kafam takıldı şimdi.
çekiş cc yle doğru orantılı mı?:cherry:
yani 150 cc RS'in ruhsatında 5,5 HP yazıyor.
90 cc Popcorn 6,5 HP
Beygir gücü daha önemli değilmi?? ale:
merhaba bende de yeni bir modeli var 12 H çok memnunum hamd olsun Allah nazardan korusun. Maşallah diyelim iki kişi rahatlıkla taşıyor. Hız bile yapıyorsun.
ihtiyaçtan dolayıda satıyorum
2006 model
vergileri yattı.
Uzaktan kumanda ile çlaışabilme özelliği var
Alarm
Kask
kilit hediyem düşünrsen görüşelim arkadaş.
istersen resimde mevcut