kursağımda kalan motor sevdası

Beni az çok tanıyanlar bilir yaklaşık 2 senedir hem maddi hemde manevi engelleri aşıp motosiklet almak için yapmadığım kalmamıştı.Uzun uğraşlar sonucunda gönülsüzde olsa aileyi kabul ettirmiştim.Hemen imkanım dahilinde bana en yatkın motosikleti almak için kolları sıvadım ve kanuni racer200 ü seçtim.Martın ilk haftası bayi ile anlaşıp fabrikaya siparişi verdik,başladık beklemeye fabrika nisanın 10-20 si arasında motosikletin geleceğini söyledi biraz beklemem gerekeceği için iyice sabırsızlanmaya başlamıştım bu zaman zarfında peşinatımı yatırdım kredimi son haftada çektim,herşeyim hazır derken hoop ötv zammı geldi çok üzüldüm almaktan bile vazgeçmiştim ama içimdeki istek buna engel oldu,neyse nisanın 10 u oldu motor yok 20 oldu motor yok(bu arada sitedeki ve çevremdeki arkadaşlarda doğal olarak alıp almadığımı merak ediyor ve bende utana sıkıla motorun hala gelmediğini söylemek zorunda kalıyorum) neyse nisan 25 oldu motor yine yok,baktım olacak gibi değil aradım ücretsiz müşteri hizmetlerini telefonu açan bayan konudan haberdar olmadığını hatta fabrikada kanuni racer200 varmı yokmu bilmediğini ayın 20 sinde bir sevkiyat olduğunu ama içinde benim istediğim motor varmı yokmu onuda bilmediğini söyleyince açıkçası şaşırdım yani müşteri hizmetleri durumdan bi haber.Hemen akabinde kanuniye mail attım ve durumumu anlattım 3 gün sonra cevap gönderdiler cevap kısacası şu Racer 200 modeli dahil diğer tüm ürünlerin sevkıyatlarında Kısa bir sürelik yoğunluktan kaynaklanan gecikmeler yaşanmakta olduğu için Racer 200 modeli için sevkıyatlar Mayıs başı itibari İle yapılacakmış.bu arada ben her hafta sonu bir ümit belki gelir umuduyla bayiye gidip geliyorum ve sonuç olarak bu kadar uğraş ve ötv kazığı ardından motosikleti gelmemesi herşeyin üstüne tuz biber olunca ailede yine huzursuzluk yaşandı ve hevesim kursağımda kaldı.İstemeye istemeye siparişimi iptal etmek zorunda kaldım.
Şimdi ben motorumu alamadığımamı yanayım bu kadar uğraştığımamı eşe dosta rezil olduğumamı,karar veremedim doğrusu.Umarım benim yaşadığımı kimse yaşamaz heveside benim gibi kırılmaz :salut: :pale: ::crying::

çok üzüldüm ama biraz daha sabretseydin derim ben...

neyse umarım daha iyisine kısmet!

Çok geçmiş olsun.İnşallah daha sonra daha iyisini alırsın.Ben motoru alırken iki gün geç geldi diye çılgına dönmüştüm.Neredeyse bayi ile kavga edecektim.Geçmiş olsun diyim ne diyim dicek bişi de bulamadım :salut:

gecmis olsun dostum biraz daha sabretmen yararli olurdu aslinda ama su saatten sonra baska bi makinaya yonelmen belkide daha hayirlidir..

Süper Moderatör (BBRR)
Kanuniden bi çarşafa dolanma durumu daha ...kanuni almayı düşünen arkadaşları tekrar düşünmeye davet ediyorum

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Çok geçmiş olsun teror Bozma moralini ya başka bişey alırsın inşallah hem daha ehliyette alıcan....
sağolun arkadaşrlar evet abi daha ehliyet alıcaktık ama bir süre daha beklemek zorundayım belki o arada senin ordan ehliyet alabilirim :rendeer:

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
hayırlısı olsun kardeş hiç canını sıkma nasip değilmiş ben tam 3 kere dediğin olayı yaşadım birinde motor gelmedi birinde babam vazgeçti birinde de anadolu cetelemmidir nedir o .... töbe töbe çıkmadı rezil kepaze oldum ama iyikide olmamış her hayırda bir şer her şerde bi hayır var demek lazım şu anda honda cbr 125 r sahibi oldum Allah sana daha iyisini versin İnşallah

H@S@N' Alıntı:
hayırlısı olsun kardeş hiç canını sıkma nasip değilmiş ben tam 3 kere dediğin olayı yaşadım birinde motor gelmedi birinde babam vazgeçti birinde de anadolu cetelemmidir nedir o .... töbe töbe çıkmadı rezil kepaze oldum ama iyikide olmamış her hayırda bir şer her şerde bi hayır var demek lazım şu anda honda cbr 125 r sahibi oldum Allah sana daha iyisini versin İnşallah
eyvallah çok haklısın her işte bir hayır vardır bende anadolu cetelemden çektim kredim çıktı ama iptal etmek zorunda kaldım sanırım iptal edince bir daha kredi çekmek zor oluyormuş iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:rendeer:

teror' Alıntı:
sağolun arkadaşrlar evet abi daha ehliyet alıcaktık ama bir süre daha beklemek zorundayım belki o arada senin ordan ehliyet alabilirim :rendeer:
Abi ne demek ya gel muhakkak para falan istiyen yok sonra motoru alcan hayde bidaha ehliyet derdi...

Süper Moderatör (BBRR)
teror bence ibrahimi dinle motoru alacan o kadar bekledin üstünden inmeyecen daha ilk çevirmede kucak olacan bence İbrahim "in çayını bi an önce iç

valla sizin için üzüldüm bende düşünüyorumda bana böyle bişey olsa yıkılırdım çünkü motorları hepimiz çok seviyoruz neyse üzülmemenizi tavsiye ediyorum olabilir böyle şeyler

kanuni bu kadar tv reklamı yapacağına müşterilerini memnun edip, en etkili reklam yolunu tercih etmeliydi bence...

teror uzuldum hevesinin kursaginda kalmasina.
ben motora yeni baslayan bir acemi olarak servisin ne kadar onemli oldugunu anliyorum.servis derken satis sonrasi servisi kastediyorum.
sadece motorun parasi alip musteriye daha sonra sirtini donenler elbette anlayacaklar hatalarini musterilerini yavas yavas kaybedince.
neyse,gecmis olsun sana tekrar.
daha iyisini alman dilegiyle...

BBRR' Alıntı:
teror bence ibrahimi dinle motoru alacan o kadar bekledin üstünden inmeyecen daha ilk çevirmede kucak olacan bence İbrahim "in çayını bi an önce iç
abi ibrahim abiyle konuşmuştuk sağolsun çok moral verdi motosikleti alır almaz yapacağım ilk şey zaten ibrahim abinin yanına gitmekti ilk fırsatta zaten gelişim sürücü kursuna gidicem işlerden bi fırsat bulsam :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ergin içinde tutmaktan asabının bozulmasından midene agrı girmiştir gidip sağlam biçimde siparişi iptal ederken iyi bi sıyırsaydın şerefsizlere
sakin ol sen alıcaz sana motor hemen salma kendini biraderim
sıkma tatlı canını okşa p........ nını ya :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motor almadan once ehliyet olayini halletmek gerekiyor. En buyuk sorunlardan biri de zaten ehliyet konusu degil miydi?

Üzüldüm ya dostum bence aynı paraya aynı modelin başka markaları var onlara bak derim

Boş ver bir gün elbet sana da hak verilir o zaman rahat rahat sürersin kafana takma

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar