Derby Senda Kullanicilari Lütfen Okuyun.

MERHABA ARKADAŞLAR BEN GEÇENLERDE 2. EL BİR BMW F650 GS ALDIM BİLDİĞİNİZ GİBİ BU AĞIR VE ENDURO BİR MOTOR BENDE BUNU GARAJIMDA TUTUP GÜZEL BİR MOTOR DAHA YANİ 50 CC LİK DERBY SENDA ALMAK İSTİYORUM EĞER DERBY SENDA KULLANIYORSANIZ BİLGİ) VERİN VE TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ YOLLAYIN ([email protected]) TEŞEKKÜRLER.:)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar