- Konu Yazar
arkadaşlar bir yanlışanlama yada reklam olduğu düşünülmesin diye baştan yazıyorum sonra reklam demeyin.. evet ben OTOHABER Dergisinde çalışıyorum.. fakat bu yaptığım tamamen siz yani biz motorcu kardeşlerimin faydalanması içindir, yani bana dokunan hiç bir şey veya çıkarım yok. tek farkım bugünden yani pazar gününden pzt çıkacak derginin içeriğini biliyor olmam..
Pazartesi yani yarın günü bayilerde olacak OTOHABER dergisinde MotoGP'ye açık alan için geçerli bilet olacak. Derginin fiyatı 2,5 YTL, biletin satış fiyatıysa 10 YTL.. 7,5 YTL karınız olabilir, dergi okumuş olursunuz hem de biletix bayisi aramadan her gazete bayisinden alabilirsiniz... Her derginin içinde bir bilet olacak ve sadece Marmara Bölgesi'nde satılan OTOHABER'ler içerisinde bilet yer alacak.. OTOHABER her hafta pazartesi günü çıkan bir otomobil dergisi.. Yani dergiyi ve biletleri yarış günü olan pazar günü bile alabilirsiniz, tabi kalırsa :cherry:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu başlık amacına ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
Pazartesi yani yarın günü bayilerde olacak OTOHABER dergisinde MotoGP'ye açık alan için geçerli bilet olacak. Derginin fiyatı 2,5 YTL, biletin satış fiyatıysa 10 YTL.. 7,5 YTL karınız olabilir, dergi okumuş olursunuz hem de biletix bayisi aramadan her gazete bayisinden alabilirsiniz... Her derginin içinde bir bilet olacak ve sadece Marmara Bölgesi'nde satılan OTOHABER'ler içerisinde bilet yer alacak.. OTOHABER her hafta pazartesi günü çıkan bir otomobil dergisi.. Yani dergiyi ve biletleri yarış günü olan pazar günü bile alabilirsiniz, tabi kalırsa :cherry:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
Moderatör tarafında düzenlendi: