23 nisan anadolu kavağı gezisi...

bugünü kaçırmak istemeyen başta R&R çetesi olmak üzere 10 motorla anadolu kavağına gittik balık yedik çay içtik geyik yaptık. çok çok eğlendik. vakit ayırıp gelen herkeze çok çok teşekürler....

Arkadaşlar bende R&R çetesine maxi scoter la katılıp bakalım ne yerler ne ıcerler dıye aralarına gizli olmasada ajan olarak girdim. baktım arkadaşlarımızda bızımle aynı şeyleri yıyıp konuşuyorlar. (yani motordan) gercekten çok güzel geçti hepsine ayrı ayrı olarak teşekkur ediyorum resimlerin kalanı bekliyorum

bu arada R&R çetesi arkadaşlar resme lütfedip benim motoru koymuşlar (Zafer ışaretim boşa gitmemiş) :thumleft:

ne demek başka makinadan çekilmiş başka fotolarda var. akşam arkadaşlar eklerler...

evet geziye sadettin teksoy'da katıldı. parmağıyla sağa sola sokarım diyordu. çay içerken bile kaskı kafamdan çıkarmadım gözümü çıkarmasın diye. hatta şimdi monütörü yan çevirdim parmak marmak uzatır ne melazım...

Güzel bir günün ardından..

Canımız sıkıldı toplanalım dedik.Gittiğimiz yer,oksijen,balık ve sohbet çok iyiydi.:cat:

bi dakika nasıl arka arkaya üç mesaj gönderdin :cyclopsan

flood korumasına ne oldu

flood deneme

e oluyo işte sen nasıl becerdin abi :mrgreen:

Son düzenleme:
ya resimleri benim gibi koysaydın ya tek tek tıklamazdık...

yaw bu geziden neden haberimiz olmadı
ne zaman açtınız bu topic i bütün gün evde kös kös oturdum keşke bende gelseydim...
:salut:

Kartal23' Alıntı:
yaw bu geziden neden haberimiz olmadı
ne zaman açtınız bu topic i bütün gün evde kös kös oturdum keşke bende gelseydim...
:salut:
Öyle canımız sıkıldı çıktık gittik planlı olan bir şey değildi...Aslında RR cılar toplanıyorlardı biz kaynak olduk...:queen:

paylaşım için teşekkürler. resimler büyük boyutta olduğu için sayfa düzeni bozulmuş. 640x480 boyutları uygundur. sayfa geç açılıyor.:)

çok güzel ve keyifli bir pazar günü geçirmişiniz arkadaşlar,resimler için teşekkürler inşalah bir dahaki sefere işimgücüm olmaz da ben de katılırım aranıza.motosiklet sevdalılarına selamlarımla

Fotoğraflar süper olmuş Grave ve RüzgarınOğlu.

Teşekkürler ve ellerinize sağlık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) Oooh elinize ayagınıza saglık..Ne güsel gezmişsiniz..Keşke her ne kadar plansız gibi görünsede sitede geçte olsa bir topik açsaydınızda isteyenler katılsaydı..:bounce:
Su markacı bu markacı demeden hemde..Ne dersiniz daha cok motorcu daha cok paylaşım...:bounce:
Yinede ellerinize ayagınıza saglık.. Özlemişiz anadolu kavagını...:mrgreen:

aha burada hisar iskele resimleride var yaw,bende bu gün oradaydim dedim acaba motosiklet.nettenmi bukadar motor sorim dedim sonra kalkmam gerekti.Tam kalkarken bitane goldwing geldi bütün herkez ayağa kalkti orda yikildim güzel bir espiriydi.euheuh neyse hisarda güzeldir arakaşlar kavaklara kadar gitmenize gerek yok çok cici manzarili yerler var hisarin tepelerinde ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar