Motor tercihi İkinciel Markamı olmalı-Sıfır Çinlimi

arkadaşlar öncelik hepinize merhaba demek istiyorum. ben bursadan erdoğan. hayatımda hiç motorum olmadı. fakat şu an bir motor için yanıp tutuşuyorum. fakat ne alacağıma karar veremiyorum. istabula motoshow a gittim. orada regal raptorlardan hoşlandım. hatta çıkışta regal raoptorlardan oluşan bir gurup ile kısa süreli de olsa bir sohbetim oldu. bana mennun olduklarını soylediler. buarada o arkadaşlarıma teşekkur ediyorum verdikleri bilgiler için. sonra denizlideki ithalatçı firma ile irtibata geçtim 15 mayısta motorların gümrükte olacağını söylediler. fakat bir taraftanda aklım hep suzuki ve kawasakinin 250 lik chopperlarında. bana bu konuda yardım olurmusunuz. sıfır bir çinlimi yoksa ikincvi el japon mu. 5 ila 6 milyar bir param var. ha bu arada a2 ehliyete başvurdum sınav temmuzday mış. ehliyetsiz kullanmak istemiyorum . bu yuzden temmuza kadar zamanım var. yani ehliyet aldıktan sonra... önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. rüzgarınız bol olsun

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

bence çinli almaktansa 2.el sağlam bişey almanı öneririm. sonra yok yedek parçaydı, yok bilmemneydi uğraşma :cat:

dostum ben de seninle ayni durumdayim, ilk basta ben sıfır bir cinli almayi dusunuyordum ama 2 aydir arastiriyorum ve su an 2. el bir japon ariyorum..rastgele...:)

2. eL sagLam bi japon seneLerce goturur seni. RegaL'Lerde iyi diye okudum zor karar.

Ben acemi isen kesinlikle çinli al derim.. Dragstar, suzuki intruder, Regal üçlemesinde kaldım. Diğerlerinin servisi ve parça fiyatlarınıda göz önüne alarak Regal de karar kıldım. Ayrıca 5-6 bin ytl ye çok temiz bi ürün bulmak zor. Temiz motoru olan (klas kullanıcıya aitse hele) yeni aleti alırken firma kanalı ile satmak istiyorki onlarda itelenecek (pardon yani) en yüksek rakamı bildikleri için affetmiyorlar. Ama yok paraya önem vermeyen ve temiz bir kullanıcıya ait bişi bulursan kaçırma ama arada servislerede gitmek zorunda kalacağını aklından çıkarma.. Örnek baskı balata takımı Kanunide 70 milyon civarında ise avrupa-japon motorda 400-500 ytl vardır sanırım.Son karar senin tabii.. Ne alırsan al yolun açık olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 2 yıl önce 1995 model Suzuki Savage LS650 aldım. Gerçeken abartmıyorum, 11 yıllık motor ama hala canavar gibi, çok memnunum. Elektronik ve karmaşık bir motor olmadığı için de bozulan parçası pek olmuyor.

Satarsam gene 2. el japon alacağım ama bu sefer racing alacağım.

walla ikinci ele güvenilmez derim çünkü adam aldığı ilk gün basıyo iki kişi binio filan ama sağlam bi adamdan bulursan ikinci el japon daha ii

innova92' Alıntı:
bence kesinlikle 2. el japon al

15 yaşında yorulmuş binlerce km yapmış hor kullanılmış bi japon motor almak yanlış olabilir. genel konuşmak doğru değil bence. temiz 2. el bir japon motoru alırım ama yorulmuş bi japon alacağıma sıfır çin alırım en azından arıza çıkarsa da heryerde parçası var.

Temiz ikinci el bir Japon daha cok işine yarayacak emin olabilirsin. Ama yok ben bunu deneyip görmek istiyorum dersen bir tane çinli al degiştirince anlarsın ozamanda :p

Bende çoğu arkadaşın dediği gibi 2.el japon motosiklet derim...
Kalite hayatını değiştirir.:mrgreen:

Hocam dayanamadım virago 250 al gel bana teşekkür et.2000 virago bulursan 6 milyarında varsa sakın kaçırma dragstar gereksiz pahalı.

10000 km yapmamış virago 250 bulursan hemen al banada gel teşekkür et.yILI FARKETMEZ ....

Son düzenleme:
bencede dostum 2. el bir japon makina daha evladır sıfır bir çinliden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar