Mactan Sonra Caddeye.....:)4-0

Mactan sonra ben caddeye ınıyorum arkadaslar senlık var....Tum fenerlılerı beklerim...............

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Ben de FB liyim ama biz İskenderun da sahile döküleceğiz her zaman gelebilirsiniz yaw OK ::gleam:: ___KILIÇ___

Bizim Adana'da herkes Galatasaraylıdır.Onun için yas var burada.Bu arada 4-0 olmuş.

Abiii şenlik buralar 4-0 hahahaha kıskandırmak gibi olmasın ama ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink:: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ___KILIÇ___

Maç Bitti Bitecek Ama Gaddar Olmayalım Galatasaraylı Arkadaşlara Geçmiş Olsun ::stretche ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::::coool::ŞAMPİYON FB::coool::::coool::::coool::::coool::::coool:: ::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Maç bitti Motorlar Sahilde Lider FENERİUM ::gleam::

Son düzenleme:
hele bi şampiyon olalım o zaman bağdat ceddesine gederiz. daha önümüzde 3 maç var ne olacağı bellimi. ama şampiyon olunca tabiki her zamanki gibi caddeye gidiyoruz :cat:

nede olsa iki adımlık yer bana :queen:

ŞAMPİYON FENERBAHÇE :cat:

cadde tıklım tıklımdı... motosıklet netten bır kac arkadasla gorustuk . guzel oldu ama cok kalabalıktı motorlar ıcın bıle:)

cadde berbat. kutlamayi bilmiyorlar. icip icip bos siseleri arabalarinin camlarindan kaldirima firlatiyorlar.. krırılıyor tabi... ayaklarimiza geliyor tabi...

berbat yani

cezerye' Alıntı:
cadde berbat. kutlamayi bilmiyorlar. icip icip bos siseleri arabalarinin camlarindan kaldirima firlatiyorlar.. krırılıyor tabi... ayaklarimiza geliyor tabi...

berbat yani

anlaşıldı sen fenerli değilsin :mrgreen:

ben takim tutmuyorum, cunku takim boyle kotu tutuluyor. besiktasliydim, tribunde 10 yasinda bi cocuk bicaklaninca "lanet olsun" dedim, bıraktim.

NE FUTBOL OYNAYABİLİYORLAR, NE DE ADAM GİBİ SEVİNİYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YOK, TURKİYE DE TAKİM TUTULMAZZZZZZ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar