Paketcilik icin Bisan Pasific veya 150R

Hangisini Tercih Edersiniz Paketçilik Yapacam Lütfen Bana Yardimci Olurmusunuz 150re Ayni Bisan Pasific E Benziyor Sizce Pakete Hangi Motor Daha Iyi Gider Yada 2.el Satmak Isteyenler Varsa Lütfen Yardimci Olsun Ben Ankarada Yaşiyorum Ismim Sertaç. Bir Haftaya Kadar Alacam Hemen Yardimci Olsaniz Sevinirim ya lütfen bakıp geçmeyin öneri sunun işim çok acillll

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
icon2.gif
Forum yöneticisi tarafından konu başlığı düzenlenmiştir.

Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte..

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaş buna kendin karar vermen lazım bence hangisi hoşuna gidiyorsa onau al zaten hepsi aynı

bence eger paket filan tasıyacaksan hondadan sasma derim dayanıklıdır parçası bol 2.eli kuvvetli sahibinden.com a bi bak derim.yada 125 lik modenas türü olabilir.

Paket servise Asya T-1 de gider !
Ben görmüştüm bi tane çok komikti :queen:

işin için bir çok tercih var bir iki tane olsaydı şu denilebilirdi onun için birazda zevkine kalmış.
başarılar dilerim.

kardeş kanuni 250

kardeş ucuz çin motorlarından uzak dur paranı onların tamirine harcarsın görünüşlerine aldanma paketçilik yapacaksan honda titan yada kanuni 250 dikkat et kurye motorlarının çoğu bunlardan kullanımı kolay arıza yapmıyorlar yada schoter düşünelbilirsin

Süper Moderatör (BBRR)
2. el ybr bul temiz senin için en ideali o ...Kuryeler yanılıyo olamaz :)

bencede çin malını aklına bile getirme sorunlu motor kaporta hiç ii değil sadece motor ii

dostum... İzmirde heryerde bu konu için MONDİAL kullanılmakta ve oldukça da memnunlar..Burada servisi de gayet iyi.Sucular, pizzacılar,tesisatçılar, vs vs MONDİAL kullanmakta.Parça bol.Bende 2005 MONDİAL 125 MT var.6500 Km.de
model yükselteceğimden satılık..1000 YTL. Temiz ve bakımlı.1 yıl garantisi de var..ilgilenenler için motor İZMİR DE ..tel..:0555-299 63 64

honda cg 2005

arkadasım bende sıfır ayarında 2005 model 3000km de honda cg var bordo renk 05053479987

r derim çünkü bisan hor kullanmaya gelmez ama gezinti vu uzun yol dersen bisan derim :cat:

Şimdi ben şunu anlamadım paketçilik yapıcam derken fast-food / restauran için falansa scooter ama ecza malzemesi vs taşınması gibi bişi ise ki bu uzun mesafe demek o zaman ybr veya titan derim

gel ben sana Kanuni veriim o paraya
ben de racerıma kavuşayım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar