Motorum çalınmıştır...!

Arkadaşlar motorum bır kac gun önce Artvin'deki evimin önunden çalınmıştır,şüphelendiğiniz veya aşşağıda verdiğim özelliklere uyan motor gordugunuzde lutfen ilgili kişilere veya verilmiş olan telefon numaralarını arayıp haber verebilirsiniz, bu gerçekten çok önemli yarın birgun sizinde motorunuzun başına boyle kotu bir sey gelebilir. Lutfen duyarlı olalım !!! [Özellikle İstanbul,karadeniz ve sınır kapılarına yakınlarda ikamet eden arkadaşlar]
Elimden geldigi kadar butun 2. el motorsiklet ve bu işle ilgilenen arkadaşlara ileticem sizden ricam bu ilanı tanıdıklarınıza forward ediniz.
Muharrem güngör: 0532 236 61 59\\\0(466)212 18 14
Burak Güngör : 0505 394 41 90\\\0555 662 88 69
XL650V TRANSALP
Motor no:RD10E2305024
Şase no: VTMRD11AO3E114955
2004 model mavi renkli
08 AH 650 plakalı
NOT:Arkadaslar motorun arka tekerlegi yeni degismistir link verice ordan bakabilirsiniz. Ön tekerlek orjinal kendi tekerlegidir.
http://www.suleymanmemnun.com/IMG/lastik/endurotrial/02.jpg

geçmiş olsun arkadaşım. insallah en kısa zamanda motorunu bulursun. motorun plakasını, ustunde belirgin bi hatası falan varsa hatta lastiklerin markasını falan da yazarsan belki gördüğümüzde daha kolay ayırt ederiz. sonuçta transalp gibi bir makina bu işi birazcık bilen birinin bile gözünden kaçmaz. kocaman, 200 kg lık motoru nasıl çalabiliyolar? bana sanki sadece gidonu kilitlemek yeterliymiş gibi geliyor ve başka bi önlem almıyorum çoğu zaman. bol şanslar dostum

geçmiş olsun
motor hırsızlığı çok sinir bozucu
umarım bir an önce bulunur

geçmiş olsun... bende istanbul da çaldırdığım motoru düzcede bulmuştum...(yani emniyet buldu...)inşallah seninkide bulunur....

Motorum bulundu!

MeTaL_MoRguE' Alıntı:
Arkadaşlar motorum bır kac gun önce Artvin'deki evimin önunden çalınmıştır,şüphelendiğiniz veya aşşağıda verdiğim özelliklere uyan motor gordugunuzde lutfen ilgili kişilere veya verilmiş olan telefon numaralarını arayıp haber verebilirsiniz, bu gerçekten çok önemli yarın birgun sizinde motorunuzun başına boyle kotu bir sey gelebilir. Lutfen duyarlı olalım !!! [Özellikle İstanbul,karadeniz ve sınır kapılarına yakınlarda ikamet eden arkadaşlar]
Elimden geldigi kadar butun 2. el motorsiklet ve bu işle ilgilenen arkadaşlara ileticem sizden ricam bu ilanı tanıdıklarınıza forward ediniz.
Muharrem güngör: 0532 236 61 59\\\0(466)212 18 14
Burak Güngör : 0505 394 41 90\\\0555 662 88 69
XL650V TRANSALP
Motor no:RD10E2305024
Şase no: VTMRD11AO3E114955
2004 model mavi renkli
08 AH 650 plakalı
NOT:Arkadaslar motorun arka tekerlegi yeni degismistir link verice ordan bakabilirsiniz. Ön tekerlek orjinal kendi tekerlegidir.
http://www.suleymanmemnun.com/IMG/lastik/endurotrial/02.jpg

Motorum çoruha atılmış bir şekilde bulunmustur...!

çok geçmiş olsun artık motoru daha sağlam bağlarsın artık

(deve misali) :cherry:

gerçekten çok geçmiş olsun bende şimdi gidip disk freni taktım motora

ne olur ne olmaz

toprağım bende artvinliyim üzüldüm geçmiş olsun
gürcistana geçirmesseler bulma sansın olabılır:pale:

Akira' Alıntı:
Nasıl yani:cyclopsan

Çoruh dediğin Çoruh nehri mi?
evet çoruh nehrine !

chooper_08' Alıntı:
toprağım bende artvinliyim üzüldüm geçmiş olsun
gürcistana geçirmesseler bulma sansın olabılır:pale:
merhaba dostum,
walla motoru çoruh nehrine atılmış bi şekilde bulduk, şans ki üzerine çok dustuk we hırsızı bunalttık oda yakalanıcagını anlayınca attı çoruha yoksa gurcistanı gec gaziantepe fln gıtseydı paramparça ederlerdi...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar