- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar Kemikleşen bir yapı var zaten her hafta cuma günü yapmış olduğumuz toplantı ve hafta sonları gezilerimize katılan sabit gurup kişileri...
MT [İzmir] İl başlığına yazan bizde izmirdeniz diyen bir çok arkadaş var isimlerini tek tek not aldım ve bu başlıkta listeye ekliyeceğim..
Toplantılarımıza katılmak için motosiklet olma zorunluluğu yok elbette önemli olan gönül birliğidir motosiklet tutkunu olmak sanırım yeterli bir sebep olsa gerek..
Bu hafta Cuma günü toplantıya mümkün olduğunca fazla katılım olmasını istiyor ve diliyorum.. 2006 yılı yazı için gezi plan ve programlaması yapacağız uygun tarihlerde uygun yerlere düzenlenecek gezilerin programlamasına büyük bir aksilik yada katılmak gereken bir organizasyon olmaması durumunda mümkün olduğunca uyacağız...
Aynı şekilde yapılacak gezilerin içeriğine göre tedarik edilmesi gereken bir takım ihtiyaçlar ve eksiklerimiz varsa listeleyip grupça alınması ve gezilerdeki toplu sürüş ve güvenlik hakkında da planlama fikir alış verişi ve organize olmak tartışılacak ve kararlar alınacaktır.. !!
Bu anlamda Bu haftaki cuma toplantımız önemlidir ve katılımın tam olmasını diliyorum..
Toplantı tarihi : 21 / 04 / 2006 Cuma
Toplantı saati : 20.00
Toplantı Yeri : Alsancak Kordon ( DENİZ ATI )
Katılım Listesi ( Beklenen )
1 - Egeknn
2 - Derin
3 - APV41
4 - Kuvva
5 - Akreep
6 - Okram
7 - HalaOğlu
8 - TenTen35
9 - BabyFace
10 - Egelim
11 - SkyRıder
12 - Sokemon
13 - Nicktir
14 - Karakız
15 - Maniaclee
16 - Tess
17 - Nevzat150
18 - AHMET
19 - By-Scream
20 - Phaetonw12
21 - TekTeker Savaş
22 - Emrah
23 - Northen
24 - Sargonnas
25 - solo_
26 - Swezer
27 - broadway
28 - sandman
29 - Hızlı Levo
30 - erensan
31 - Seyyahİzmir
32 - Axis
33 - Erudite
34 - Lastmohikan
35 - Slamdunk
36 - Scooterci
37 - Journeyman35
38 - ochii
39 - Wallace
40 - Weboy
41 - İzmirliavukat
42 - kocaman
43 - oben
44 - alic
45 - leventkozcu
46 - turlabo
47 - magico_sortE
48 - MK Erdal
49 - Öz_kan
50 - ellinci kişiye Sürpriz hediye
Toplantıda ayrıca Sitemizin çıkartmalarından ve yaka kartlarımızdan olmayan arkadaşlara dağıtılacak...
MT [İzmir] İl başlığına yazan bizde izmirdeniz diyen bir çok arkadaş var isimlerini tek tek not aldım ve bu başlıkta listeye ekliyeceğim..
Toplantılarımıza katılmak için motosiklet olma zorunluluğu yok elbette önemli olan gönül birliğidir motosiklet tutkunu olmak sanırım yeterli bir sebep olsa gerek..
Bu hafta Cuma günü toplantıya mümkün olduğunca fazla katılım olmasını istiyor ve diliyorum.. 2006 yılı yazı için gezi plan ve programlaması yapacağız uygun tarihlerde uygun yerlere düzenlenecek gezilerin programlamasına büyük bir aksilik yada katılmak gereken bir organizasyon olmaması durumunda mümkün olduğunca uyacağız...
Aynı şekilde yapılacak gezilerin içeriğine göre tedarik edilmesi gereken bir takım ihtiyaçlar ve eksiklerimiz varsa listeleyip grupça alınması ve gezilerdeki toplu sürüş ve güvenlik hakkında da planlama fikir alış verişi ve organize olmak tartışılacak ve kararlar alınacaktır.. !!
Bu anlamda Bu haftaki cuma toplantımız önemlidir ve katılımın tam olmasını diliyorum..
Toplantı tarihi : 21 / 04 / 2006 Cuma
Toplantı saati : 20.00
Toplantı Yeri : Alsancak Kordon ( DENİZ ATI )
Katılım Listesi ( Beklenen )
1 - Egeknn
2 - Derin
3 - APV41
4 - Kuvva
5 - Akreep
6 - Okram
7 - HalaOğlu
8 - TenTen35
9 - BabyFace
10 - Egelim
11 - SkyRıder
12 - Sokemon
13 - Nicktir
14 - Karakız
15 - Maniaclee
16 - Tess
17 - Nevzat150
18 - AHMET
19 - By-Scream
20 - Phaetonw12
21 - TekTeker Savaş
22 - Emrah
23 - Northen
24 - Sargonnas
25 - solo_
26 - Swezer
27 - broadway
28 - sandman
29 - Hızlı Levo
30 - erensan
31 - Seyyahİzmir
32 - Axis
33 - Erudite
34 - Lastmohikan
35 - Slamdunk
36 - Scooterci
37 - Journeyman35
38 - ochii
39 - Wallace
40 - Weboy
41 - İzmirliavukat
42 - kocaman
43 - oben
44 - alic
45 - leventkozcu
46 - turlabo
47 - magico_sortE
48 - MK Erdal
49 - Öz_kan
50 - ellinci kişiye Sürpriz hediye
Toplantıda ayrıca Sitemizin çıkartmalarından ve yaka kartlarımızdan olmayan arkadaşlara dağıtılacak...
Moderatör tarafında düzenlendi: