Ucuz Chopper lar ve Xingyue Crown150??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlangıç olarak Chopper almayı düşünüyorum.2500 YTL bütçem var.Bu kısıtlı
bütçeyle kaliteli 0km chopper yoktur heralde ama,Bu kısıtlı bütçemide göz
önüne bulundurursak sizin önerebileceğiniz marka ve ya modeller varmı??

Xingyue Crown150 (Chopper)

moTOR Hacmi : 0-250
Renk : Bej
KM:0
2006 model
4 zamanlı hava soğutmalı
150 cc - 11 Bg-Ön fren disk ABS
2 YIL GARANTİLİ
Fiyat : 2.300 ytl

Crown 150 Hakkında Yorumlarınızı bekliyorum???
:bounce:

bos.gif

sanalkorsan dediğin markayı hiç duymadım.O yüzden yorum yapamayacağım.Ancak eğer 2500 YTL civarında bir bütçen varsa en azından piyasada daha bilinen markaları da inceleyebilirsin.Mesela Keeway Superlight 150 modeli var.Fiyatı 2500 YTL civarı.Bildiğim kadarıyla Keeway kötü bir marka da sayılmaz.Keeway dışında da birçok marka var.Bence onlara da bir göz at

ceash' Alıntı:
normal puntalı ve siyah yazı ile yazınca okunmuyormu
Al hoca. banada diyolardı kalın yazıyorum die bi zamanlar.
Adam öle yazmak istemis yazmıs. demiski normal yazınca okunmuyomu. sanki bilmiyo her türlü okundugunu. illa lafı sokucak, takıcak kafaya adamın mavi yazısını.
Kalk hadi tamam ya..

takarım dostum en büyük zevkim sende benden aşağı değilsin gördüğüm kadarı ile

ceash' Alıntı:
normal puntalı ve siyah yazı ile yazınca okunmuyormu
güzel olmuş hocam işte adam renkli.güzelde yazmış.okunmayacak parlaklıkta bi yazıyla yazsa neyse.illa bi muhalefet çıkacak.

adamın alacağı motor bizim geyiğimize takıldı

Sanal Korsan kardeş kendini biraz tanıt nereden olduğunu falan yaz mutlaka fikir veren olacaktır bir fikir de benden o fiyatlarda başka motorlarda var ayrıca bu sitede topicleri de mevcut onları incelemeni öneririm sana kolay gelsin

Son düzenleme:
merhaba sanalkorsan............
eğer chooper/cruiser tipi ve 2500ytl aşmayan bir motosiklet istiyorsan Zealsun 150-19 ,keeway 150 SL,jinlun 150cc,salcano 250cc. modellerine ait topikleri ve sitelerini incelemeni tavsiye ederim.selamlar

Arjkıadaşlar çocuğun dediği motor çelik motorun 150 liği.Alma bence onu dostum.Zealsun ya da keeway al eğer 150 liğe paran yetiyorsa.

Ya yazı geyiğine koptum, foruma renk katalım dedik iste ehe :p JEANSATAR marka ve modeller için çok tsk ederim..2500 az bi miktar walla gönül isterkii daha fazla olsun ama suan icin imkansız :)) İstanbul Bakırköyden herkesee slmlar..(Birdee hayırlısı ile su kısıtlı parayla iyi bi Chopper alsak :))

Salcano 250 mi yoksa keeway superlight 150 mi? ikisinin arasında gidip geliyorum...

Son düzenleme:
ben 3 hafta önce çelik 150 crown aldım. 2400 peşin anahtar teslimi. Adana dan...
izlenimlerim:
Güzel yanları
1. jinlun, mondial vb. gibi 80 üzerinde titreşim yapmıyor.
2. hızlanması süper... daha millet yeşil yandı geçelim mi diye düşünürken ben bi sonraki ışığa geliyorum nerdeyse.
3.900km yaptım henüz, depo 35 ytl ye doluyor, kullanıma göre 350-400km arası menzili var. Yani 100km de 90bin civarında yakıyor. 2,7-2,8lt/100km.
4. benzin göstergesi, sinyal, boşta göstergesi mevcut. dijital vites göstergesi de var ki o çok yararlı oluyor.
5. Motorun görünümü, ağırlığı gayet hoş ve yerinde. Arka sisi bar ve ön cam var.
6. Özelliklerine göre fiyatı gayet iyi. Binişi çok zevkli. Orta seviye bir yokuşta bile 90km yi yakalayabiliyorum. Gücü gayet iyi.

Memnuniyetsizlikler..
1. 600km de ilk bakım ve yağ değişimi yaptım. yani son 300km dir allah ne verdiyse hep bastım. hiç öyle gezinti yapmadım. Yani motoru
açacağım diye son gaz gittim. Halen 100km/sa hızı göremedim ve bu benim moralimi aşırı bozuyor. halen umutla motor açılacak diye bekliyorum :p
2. Sanki 5.vitesi boşuna koymuş gibiler. 4.viteste iken 90kmyi bağırarak ta olsa yapıyor. Ama 5.vitese alınca sadece bi 5-10puanlık artış oluyor, eh tabi bağırtısı da gidiyor. ama bi türlü 4-5 vites arasında istediğim hız artışını alamıyorum.

Ek bilgi.
Genel olarak motorumdan memnunum. Ama şöyle bir kaç yüz km daha yapıyım, halen 120km hızı yakalayamazsam mecburen dişlilerini değiştireceğim.
Çelik in diğer motor tipleri ve 150lik crown ı dahil hepsi xingyue isimli firmanın malı. Ama 250likleri farklı bir firmadan (kangda) getirtiyolar.
xingyue nun sitesini google dan aratıp bulabilirsiniz.
Çinde bir kaç tane ana motor fabrikası var. Bunlar isteyen herkese anlaşma dahilinde istenen markayı basıp gönderiyolar. O nedenle çoğu ismi duyulmadık firmanın malını bile bence bi çok marka motorun parçalarıyla aynı olacağını düşünerek değerlendirmek lazım. Hepsi aynı fabrikalardan geliyor zaten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş ben SuperKing'i tavsiye ederim,çok iyi.

Merhaba,

1400 km'deki 13/06/2006 trafik çıkışlı Zealsun 150-19 motorumu 2000 YTL'ye satıyorum. Satmamın sebebi paraya ihtiyacım olması yoksa kesinlikle satmazdım. Rodajı dikkatle yapılmış ve bu dönemde motor, kitapçığında yazdığı gibi 6500 devir üzerine çıkarılmamıştır. Yağı bir kez 700 km'de değişti ve üzerinde BP 4T 15W-50 tam sentetik motosiklet yağı var. Sadece sol sinyalde bir problem var (yakınca 4 sinyal birden yanıyor, sağ sinyal normal). Motor temizdir ve hiç bir mekanik sorunu ve şikayeti yoktur. Düşme , kaza vb geçirmemiştir. İlgilenirsen numaram : 0-533-379 64 01. Bursa'da oturuyorum. Bu arada plakası 16 BUR 15.

Selamlar

keeway superlight150cc 2006 model motor var 2milyar istersen pazarlık yaparız fiyatta anlaşırız model değişikliğinden satıyorum 2800 kilometrede kazası filan yok hasarsız garantili .

yapma gözünü seveyim 2.500 bütcem var diosun git kendine bi jinlun 250 mondial 250 al 2.500 e çok harika chopper bulursun keeway lara bak regal raptor bak boşver bu motoru çok ta çirkin bir motor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yapma gözünü seveyim 2.500 bütcem var diosun git kendine bi jinlun 250 mondial 250 al 2.500 e çok harika chopper bulursun keeway lara bak regal raptor bak boşver bu motoru çok ta çirkin bir motor

Öneride bulunduğun arkadaş bu soruyu üç sene önce sormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar