- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
daha önce bir topic açmış, ve motosikleti nasıl dinlerim, nasıl bir güvenlik tertibatı hazırlanabilir,
sistemler, maliyetler, vs. hakkında ufak bir inceleme başlatmıştım.
güzel fikirler, öneriler gelmiş, bir kısmı çok pahalı olduğundan, bir kısmı ise uygulanamaz olduğundan
dolayı, sonuca varamamıştım.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7515
bir süre sonra, topik unutuldu gitti. ama ben araştırmaya devam ettim, ve sonunda, uygulamaya karar verdiğim bir sistemi, arkadaşım, kardeşim, sevgili moderatörümüz eyong'un büyük yardımıyla Garaböcük YBR'ye adapte ettik. (o yaptı montajını. ben sadece çay içip, fotograf çektim
)
internette meşhur yerli açık arttırma sitesinden satın aldığım bir "telsizli kamera" sistemi, şu an motora bağlandı, ve hem ses, hem de görüntü aktarımı yaparak, dün itibariyle görevine başladı
tüm hikayeyi, foto-roman tadında aktarıp, paylaşmak istiyorum.
belki sizlerin de işine yarar...
satınaldığım telsizli kamera...

sıra Olcayda...

şu an evde, odamdaki tv'ye bağlı. ses aktarımı çok iyi. görüntü ise, zayıf ışıkta yetersiz.
zaten gece uyurken, tıkırtılara uyanmak üzere programlanacağım.
yaklaşık 30 ytl'ye ufak siyah beyaz tv'lerden alıp, antene ufak bir ali-cengiz oyunu yapıp, sistemi daha işlevsel hale getirmeyi planlıyorum.
aynısını, mondial kt 125 motoruma da (garaşimşek
) uygulayacağım. ("gel abi, yaparız ayıbettin" dediğini duyar gibiyim olcay
)
bizden bu kadar.
sürç-i lisan ettiysek, affola...:rendeer:
daha önce bir topic açmış, ve motosikleti nasıl dinlerim, nasıl bir güvenlik tertibatı hazırlanabilir,
sistemler, maliyetler, vs. hakkında ufak bir inceleme başlatmıştım.
güzel fikirler, öneriler gelmiş, bir kısmı çok pahalı olduğundan, bir kısmı ise uygulanamaz olduğundan
dolayı, sonuca varamamıştım.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7515
bir süre sonra, topik unutuldu gitti. ama ben araştırmaya devam ettim, ve sonunda, uygulamaya karar verdiğim bir sistemi, arkadaşım, kardeşim, sevgili moderatörümüz eyong'un büyük yardımıyla Garaböcük YBR'ye adapte ettik. (o yaptı montajını. ben sadece çay içip, fotograf çektim
internette meşhur yerli açık arttırma sitesinden satın aldığım bir "telsizli kamera" sistemi, şu an motora bağlandı, ve hem ses, hem de görüntü aktarımı yaparak, dün itibariyle görevine başladı
tüm hikayeyi, foto-roman tadında aktarıp, paylaşmak istiyorum.
belki sizlerin de işine yarar...
satınaldığım telsizli kamera...

sıra Olcayda...

şu an evde, odamdaki tv'ye bağlı. ses aktarımı çok iyi. görüntü ise, zayıf ışıkta yetersiz.
zaten gece uyurken, tıkırtılara uyanmak üzere programlanacağım.
yaklaşık 30 ytl'ye ufak siyah beyaz tv'lerden alıp, antene ufak bir ali-cengiz oyunu yapıp, sistemi daha işlevsel hale getirmeyi planlıyorum.
aynısını, mondial kt 125 motoruma da (garaşimşek
bizden bu kadar.
sürç-i lisan ettiysek, affola...:rendeer: