[MT İzmir] 23-24-25 Haziran 2006 / 1.Çeşme Motosiklet Festivali

festival.jpg

festival2.jpg

1.ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ
23-24-25 Haziran 2006

Sevgili Motorcu DOSTLARIMIZ,

Hepimizin ortak sevdası ve tutkusu olan MOTOSİKLET aynı zamanda kurulan nice dostluklarada vesile oluyor.

İşte bu dostluklarımızı pekiştirmek,yaşanası Motosiklet Kültürünü biz Motosiklet kullanıcıları dışındaki insanlara sevdirmek ve aramızdaki dayanışmanın ne denli güçlü oldugunu bir kez daha ispatlamak için; 1.Çeşme Motosiklet Festivali'nde siz dostlarımızla olmaktan büyük keyif alacagız.

Motordelisi Spor Kulübü'nün çözüm ortagı oldugu, "f.b.p ve HIP Productions" tarafından organize edilen 1.ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ içeriği ile ilklere imza atacak bir etkinlik olacak.

Bu festivalin duyurusunu yaparken istiyoruzki; bir grup yada kulübün degil Tüm Motorcuların festivali olsun..

Bu festival; İkiteker,Supereva,Motosiklet.net,WomenRiders,HOG,Emok,EMK,Vespa Clup,Mototürk,Gezginler,Endurocu,Motoline,İstmod...adını sayamadıgımız tüm grupların festivalidir.Yani MOTORCU Festivali...

Motordelisi Spor Kulübü olarak siz dostlarımıza ev sahipliği yapacak ve Festival süresince katılımcı dostlarımızın tüm isteklerine cevap vermeye çalışacagız.

Aylar öncesinden başlayan Festival hazırlıkları oluşturdugumuz Organizasyon Komitesi tarafından özenle ve profosyonel bir şekilde yürütülmektedir.

Sadece Türkiye içinden degil komşu ülkelerimizdende bir çok Motosiklet Kulübünün katılacagı; 1.ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ dopdolu içeriği ile 3 gün boyunca biz motosiklet sürücülerinin hakettiği ve bu güne kadar yapılacak en yüksek bütçeli Motosiklet Festivali olacaktır..

Festival alanında tüm grupların çadır alanları,motosiklet park yerleri ve tanıtım standları hazır olacak ve katılan grupların hepsi Organizasyon Komitesi tarafından el üstünde tutulacaktır.

ÇEŞME'de oluşturulacak INFORMATION Noktaları'nda katılımcı gruplar ve Kulüpler karşılanacak ve gelecek gruplara Festival alanına kadar görevlendirdiğimiz "Kortej Scooter" lar eşlik edecektir.

"f.b.p ve HIP Productions" tarafından organize edilen, Motordelisi Spor Kulübü'nün çözüm ortagı oldugu 1.ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ eşsiz doğa güzelliğine sahip KUM BEACH 'de biz Motosiklet aşıklarına unutamıyacagımız bir etkinlik yaşatacak..

Türkiye'nin en gözde tatil beldesi ÇEŞME, festival süresince MOTOSİKLET Kültürünü benimseyerek bizlere tüm olanakları saglayacaktır.

Hep özlemini duydugumuz birlik ve beraberlik adına tüm kulüpler ve gruplarla omuz omuz'a,kol kol'a birlikte olacagımız 1.ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ'nde ortak sevdamız MOTOSİKLET, içeriğimiz Eğlence olacak..

Tüm dostlarımızla bunu paylaşmak ve 1.ÇEŞME MOTOSİKLET FESTİVALİ'nde görüşmek dileğiyle...

Motordelisi Motosiklet Spor Kulübü
Yönetim Kurulu

Güzel bir organizasyon olacağa benziyor.:cat:
Çeşmede bir sürü motor göreceğiz desenize:)

bu yılın en iyi ve kalabalık organizasyonu olsun dilerim izmirin misafirperverliğini gösterelim HAYDİ ELLER HAVAYA :cat:

çocukuluğumdan beri yazlarını çeşmede geçirmiş biri olarak böyle bi organizasyona evsahipliği yapıcağımız için çok mutlu oldum.. istanbullu arabaların işgaliyle mahvolmaya başlayan çeşmeye yeni bi hava getiricek bu festival:cat:

vay Hakan abimizde buradaymış...sevgiler saygılar...Hakan Abi bura benim ilk göz ağrım...erhan senden iyi olmasın çok severim...ikinizi yeri apayrı kalbimde...

:rendeer:

23-24-25 haziranda büyük ihtimalle izmirdeyim. tüm izmirli motorcuları birarada görmek çok güzel olur kesinlikle. :)

festival8wb.jpg

iyide resimde 30 ağustos-3 eylül yazıyor başlıkta 23-24-25 haziran nasıl olacak bu iş hangisi doğru?

resimdeki dogrudur... agustosta yani.. gerekli bilgiyi motordelisi.com dan alabilirsin...
buyuk bi organizasyon olucak.. insallah gidicem :)

ben elimdeki motosiklet fuarından aldığım broşürleri arkadaşlara dağıtmıştım ve antalya denizli adana ankara ve tüm ege bölgesindeki arkadaşlar bu tarihe göre yıllık izinlerini yazmışlardı şimdi nasıl ben bu insanlara bunu anlatacağım YALANCI ÇIKTIM YALANCI ikinci motor festivali fiyaskosunu bu insanlar bakalım nasıl kaldıracak :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çeşme festivalinin son durumu ne oldu? Bilen var mı?

Ben bilmiyorum ama kotu oldu agustosta tatile cikacam tam diyorum nerde bir senlik olsada ona gitsek bari. 31 Agustosta da is icin Fransaya ucuyorum yaa ne sans beee , nasil moralim bozuldu.Agustos ayi icerisinde hic baska festial varmi????

evet ayrıca urla motofestden bir çok kişinin ağzı yandı buyüzden bu tür org. lara tam açıklık be bilgi ve en önemlisi ücret,
çünki urla motofest olmuş bir ticarifest çok yazık millet motorcu deyince tümü parababası zannediyor galiba, marmaris desen ona keza imiş
doğrudürüst ve uygun fiyatla bir festival sanırım daha uzun bir süre yapılamayacak, urla da motorlar için ayrılan yeri bir görse gelmeyenler içleriniz acır güneş altı ve beter bir tozlu alan çadırların kurulduğu yer pamuk tarlası gibi
sabah kahvaltısıiçin bir örnek ki en ucuzu bir tost bir çay 5 ytl idi yuh yani.neyse gidecek olana iyi eğlenceler umarım urla gibi olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar