uzun boylu-iri yapılılar için önereceğiniz cruiserlar

arkadaşlar hepinize merhabalar. ben 1.95 boy-105 kilo bir insan azmanıyım :p
en yakın zamanda bir cruiser almayı düşünüyorum.forumda değişik marka ve modeller hakkında yazılanların çoğunu okudum fakat uzun boylu+çoğunlukla artçı ile gezecek birisi için (-ki bu ben oluyorum:) ) hangisi daha uygun olur karar veremedim.artçı kısmı geniş ve uzun birinin üzerinde düdük gibi durmayacağı bir moto var mı?özellikle 3-4 milyar aralığında.üzerinde çekilmiş fotoğraflarınızla detaylı bilgilerinizi bekliyorum.en küçük bir bilgiye bile ihtiacım var,yorumlarınız beni çok mutlu edecek..
şimdiden teşekkür ediyorum...:rendeer:

kardeş sağol cevabın için.bi arkadaş ramzeyin geniş bir artçı koltuğu olduğunu, bu yönüyle diğerlerinden farklı olduğunu söylemişti.bir bilgin var mı?jinlun içinde olumlu yorumlar duydum...

3-4000 ytl ye bence bulamazsın. sana royalstar,vulcan shadow felan lazım :)

Bence sen enduroya yönel. Bende Yamaha Tenere var altım da hiç de küçük durmuyo ki ben de 1.98 boyunda 95 kilo biriyim..

Merhaba Aşk tutsakları. Ben Ramazan. 195 boyunda 120 kilo içinde yaşama sevinci bulunan bir devlet memuruyum. Hobilerim arasında ata binmek, çiçek koklamak, Kriket oynamak vardır. Yanlızlığımı paylaşacak bir ömür boyu el ele göz göze aynı yastığa baş koyucak bir eş arımaktayım. Maddi durumum iyi.
Not: Dul olması tercihimdir:p :p :queen:

Şaka bi yana arkadaşım bende senin gibi boyutlarda bi insanım ve SL150 düşünüyorum. Tavsiye ederim:)

Bence Dadyw-250 Lere Bİ Bak Derİm Hem De Su SoĞutmali

Ben 185 boyunda yaklaşık 120 kiloluk bi şahsımben bunu alacam

kardeş yorumun için teşekkürler.sl150 derken keeway superlight 150 yi kastetmişsindir heralde.kusura bakma motosikletlerle yeni tanışıyorum cahilim bu konuda.
eğer keeway i kastettiysen forumlarda bu konuda en olumsuz yorumlar bu motosiklete yapılmış genelde. hatta 1,60 boyunda birisine tavsiye etmişlerdi :p

camadan' Alıntı:
Bence Dadyw-250 Lere Bİ Bak Derİm Hem De Su SoĞutmali
regali çok inceledim.zaten kullananlar o kadar övüyorlarki insan ister istemez etkileniyor.boyum biraz daha kısa olsaydı büyük ihtimalle tercihim regal olurdu heralde.bi arkadaş -hemde regal kullanıcısı-(akira olması lazım) regali uzun boylulara tavsiye etmediğini, kanuni tigerın daha uygun olacağını söylemişti.herkes kendi motorunu övüyor-tavsiye ediyor maalesef.objektif yorum yapmıyor çoğu kimse

ilkturk' Alıntı:
herkes kendi motorunu övüyor-tavsiye ediyor maalesef.objektif yorum yapmıyor çoğu kimse

Gayet normal, çünkü kendi kriterlerine göre yaptığı incelemede kendi tercihini yapıyor herkes, sonra da hem övüyor hem tavsiye ediyor.

Benim de boyum uzun, (ağırlığın konumuzla alakası yok :) ) ve cruiser kullanırken, daha doğrusu dururken veya ayağı kısaca yere basmak gerektiğinde çok zorlanıyorum.

Bu işin pek bir çıkar yolu da varmış gibi gözükmüyor. Çünkü bu tip motorları ortak özelliği, alçak olması....

ledo' Alıntı:
Gayet normal, çünkü kendi kriterlerine göre yaptığı incelemede kendi tercihini yapıyor herkes, sonra da hem övüyor hem tavsiye ediyor.

Benim de boyum uzun, (ağırlığın konumuzla alakası yok :) ) ve cruiser kullanırken, daha doğrusu dururken veya ayağı kısaca yere basmak gerektiğinde çok zorlanıyorum.

Bu işin pek bir çıkar yolu da varmış gibi gözükmüyor. Çünkü bu tip motorları ortak özelliği, alçak olması....
kardeş aslında durduğunda zorlanmam falan önemli eğil.varsın zorlanayım.önemli olan motorun üstünde düdük gibi duracak mıyım:p
bu boyla scootera bindiğindeki görüntüyü hayal et.işte öyle görünmek istemiyorum ben motorun üstünde.derdim bu.:wiinkk:

Aslına bakarsan sen tam XVS1100 DragStar lıksın.Ama aradığın fiyata sana bende Jinlun 250 cc tavsiye ederim.

ozgur_zrolu' Alıntı:
Aslına bakarsan sen tam XVS1100 DragStar lıksın.Ama aradığın fiyata sana bende Jinlun 250 cc tavsiye ederim.
kardeş dragstar kalın kaçar bana:queen:
jinlun için bi kaç kişidende olumlu yorumlar duymuştum..

abi tiger regale göre daha ufak bir makina. bence regal claa alırsan olabilir. ama senin gibi bir abime shadow iyi olur. bence rgalden başka uzakdoğu alma. ben 185 im rahatım. kim demiş tiger alsın diye. MAKİNA abimiz 190 civarında sanki mobilete biniyor Tiger altında kayboluyor.

nightwatcher' Alıntı:
abi tiger regale göre daha ufak bir makina. bence regal claa alırsan olabilir. ama senin gibi bir abime shadow iyi olur. bence rgalden başka uzakdoğu alma. ben 185 im rahatım. kim demiş tiger alsın diye. MAKİNA abimiz 190 civarında sanki mobilete biniyor Tiger altında kayboluyor.
peki kardeş artçı durumu nasıl?fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla artçı yeri hemen hemen hepsinde aynı.ramseylerin geniş bir artçı koltuğu olduğunu duymuştum.bu konuda regal nasıl?

abi artçıyı bırak yolda sen kendine bak. 150 lki makinede uydu anteni gibi kalırsın.
önemli olan seni taşıması. artçı hepsinde küçük. ayrıca büyük olsa ne olur motor 250 cc seni ne kadar taşıyabilecek ki zaten. abicim sen regal al.

dostum artçıyı boşver diyosunda benim için önemli.ben arkama kız arkadaşımıda atıp gezinti yapmak için alacağım motosikleti.o yüzden beklentilerimiz farklı olabilir.
motosiklet hız yapmasada olur.dediğin gibi zaten 105 kiloyum beni zor taşıyacak:queen:

Abİ Gezersİn Benİm Peder 115 Kg Ben De Nerden Baksan 75 Kg Canavar Gİbİ. Ama Yola Gİdemezsİnİz. Yoksa Çeker Makİna. Yoksa Hepİmİz İÇİn ArtÇilar SÖz Konusu Sen Benİ Tam NalamamiŞsin Önce Kendİnİ GÖtÜrecek Bİ Makİna Bul Gerİsİ Kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar