Biraz önce ilk uzun yol denememi tamamladım.

bugün ilk uzun yol denememi yaptım.sapanca-istanbul 130 km.
9.30 yola çıktım 12.00de evdeydim. yarım saat yolda mola verdi. 15 dakika falan da şehir içi dur kaklardan ışıklardan kaybettiysem.sanırım otobandan duraksız gelsem 1 buçuk saat 1 saat 45 dakika tutacak yol.
Allah utandırmadı motor yolda hiçbir sorun çıkartmadı. ayrıca yolda yagmur vardı ama hiç sıkıntı yaşamadım ve tahminimden daha az yorucu bir yolculuk geçti.

yoL boyunca rahat oLman gaYet norMaLL koltuğun bizim evdeki teLevizyon koLtuĞu kadar :cherry: Neyse motorundan bekLediği aLmana sevindimm... yanLız sana büyük bi uyarı bu T1'lerin lastikleri ıslak zeminde biraz zayıf kaLıyo buna çOk DiKKaT eTT..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapısına ğore tekerlerı ufak dıılmı o aletın

kotumuren 130-140 km yaptığımda benim gösterge deponun yarısını gösterir ama toplamda 370-380 km yol yaparım şehiriçinde.şimdi de 130 km yaptım ve depo yine yarıda gözüktü yani şehiriçinden çok bir şer farketmemiş ama 100le falan gelsem bayagı farkediyor.çok yakıyor o zaman

Forumdan Uzaklaştırıldı
GeÇmİŞ Olsun GÜzel Haber :)

130 km çok uzun değil aslında.Tebrik ederim istediğini almışsın.Daha uzun yollarda olman dileğiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
welcome to istanbul..:bounce:
bizim için geldin dimi..:queen: pikniğeeee..:wiinkk:

Tebrikler, motor yağışta kayma eğilimi göstermediyse bence pek fazla sorun yok zaten, en azından uzun yolda yolcu odaklı sağa-sola hareket eden taksiler de olmadığından...

desene şeytanın bacağını kırdın, yenileri için kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar