Bostancı BEERS'a gidiyoruz az sonra

Bostancı BEERS'a gittik geldik bile(resimli)

Arkadaşlar, ben, ashes, ccbbdd, Peril beraber Bostancı BEERS'a gidiyoruz az sonra. Gelmek tanışmak, görüşmek isteyen arkadaşları bekleriz. Buluşma yapıyorsunuz niye önce haber vermiyorsunuz demeyin lütfen. Çünkü buna 5 dakika önce konuşup karar verdik. Yani dostlar arasında bir görüşme, sohbet için vesile sadece. Gelen arkadaşlar bizi nasıl bulacak orda derseniz, üzerimde kırmızı-lacivert bir sweatshirt altımda da kot olacak. Ayağımda da çizme olacak. Ne bilem bulursunuz heralde işte.. Peril de sarı saçlı bir hatun ufak tefek. Saçlarını boyatmadı ise tabi :) Ersen kovboy çizmeli olur. Göbekli olan da ccbbdd olur. Görüşmek üzere..

yaaaaaaaaaa ama bu haksızlııkk bende gelmek istiorummm:salut: :salut: :salut:
:pr: :pr: :pr:

Ha bir de ekleme.. Benim saçlar papaz gibi oldugu için muhtemelen şapka olacak kafamda Kappa marka..

e biz daha demin ordaydık yaaa??? 5 tane siyah SL150 ler yan yana dizdik motorları.. başkada motor goremedik??? alla allaaaa.. sizi yakalayamadık sanırım :)

neyse bi dahaki sefere diyelim..

Ceko, Sl150'leri gördüm ve cok yakın da oturuyorduk. Bir iki kere bakış da attım ama kasklarınıza geçerken bakınca hiçbir yerde Motosiklet.net ibaresi görmeyince birşey demedim. Bu arada ben 5 değil 4 tane siyah SL gördüm. Kapı çıkışının yanındaki cam kenarı masada oturan bizlerdir. Orada şapkalı olan da bendim. 3 erkek iki hatun olarak mevcuttuk. Bilmem dikkat etmişmiydiniz bize. Çünkü acaba bunlar hangi siteden veya üyeler mi diye bir ara muhabbetinizi yapmıştık..

Resimlerimizi ccbbdd arkadaşımızın fotograf makinesi ile çekildik. Kendisi en kısa zamanda buraya koyacaktır. Güzel bir akşam oldu. Nice mutlu günlerimize diyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaww cenk nasıl tarif etmişin beniöldüm valla yaa:)))

arkadaşlar çok güzel bir akşamdı valla.iyi muhabbet ettik güldük falan oh yarasın valla:)))
bu arada ceko arkadaş sizleri gördük te valla konuşmadık şimdi yabancı yerdensinizdir diye,sonra ynlış anlamalara maruz kalmayalım dedik:))bi dahakine artıkkk..

resimleriiii bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kardeşim böle buluşmamı olur beee bizim haberimiz yok

neyse bunun hesabı pazar sorula :queen:

ya evet sizi bizde farkettik.. bi iki kere baktınız bizim masalarada sizleri tanımadıgımız icin bizde bi şey yapamadık :( alla alla yaa.. bak şimdi.. yan yana masalarda oturan motosiklet.net uyeleri ve birbirimizi tanımıyoruz :p komik oldu biraz...
beers in önünde 4 motorluyduk ama ışıkların ordaki koko cuda 5 motorluyduk aramızdan evli ve eşi evde hesap soracak bi ev kuşu arkadaşımız ayrılmıştı bizden...
beers cıkışında yanımıza bu siteden bi arkadaş yaklaştı ve siz motosiklet.net denmisiniz dedi evet dedik onla tanıştık ve motorüstünde bi iki kelam lafladık.. sonrada çete evlere dağıldı...

sanırım bizim SL çetesi surekli beers de buluşucak.. cunku beers bu konuda cok defa motorculara ev sahipligi etmiş iyi bir mekan...

neyse dostlar.. bu seferi saymıyoruz ;) bi dahaki sefere daha organize şekilde buluşup tanışır muhabetin iki belini kırarız...
ya beni avatarımdan damı tanımadınız beeehhh yuhh :bounce:

KARAKIZ' Alıntı:
yaaaaaaaaaa ama bu haksızlııkk bende gelmek istiorummm:salut: :salut: :salut:
:pr: :pr: :pr:

yaaa :salut: :salut: :salut: :salut: bncedee

akşam sinir oldum sinirrrr :pr: :pr:

cenk bi ton resim çektin akşam bn ersen le konuşurken
hadi uyan artık yaaaaaaa hadiii :salut: :salut: :salut: :salut: :pale:

ceko 35 arkadaşım pazar günü geziye gelin tanışırız orda dün gece tanışamadık :(

e koyun resimlerinizide sizi bi tanıyalım.. bi dahaki sefere yine bu sekilde tesadüfen karşılaştıgımızdada oturur muhabbetimizi yaparız.. dimi ama :cat:

ashes hocam dun akşam harbi komik olmuş ... yan yana masalarda oturan, sanalda aynı gruba üye fakat gercekte -lam kim bunlar??? tanıyomuyuz acaba muhabbeti :)

pazar günü gelicez kısmetse sizlerlede tanışıcazz.. sağlıcakla kalın dostlar :bounce:

ceko35' Alıntı:
ya evet sizi bizde farkettik.. bi iki kere baktınız bizim masalarada sizleri tanımadıgımız icin bizde bi şey yapamadık :( alla alla yaa.. bak şimdi.. yan yana masalarda oturan motosiklet.net uyeleri ve birbirimizi tanımıyoruz :p komik oldu biraz...
beers in önünde 4 motorluyduk ama ışıkların ordaki koko cuda 5 motorluyduk aramızdan evli ve eşi evde hesap soracak bi ev kuşu arkadaşımız ayrılmıştı bizden...
beers cıkışında yanımıza bu siteden bi arkadaş yaklaştı ve siz motosiklet.net denmisiniz dedi evet dedik onla tanıştık ve motorüstünde bi iki kelam lafladık.. sonrada çete evlere dağıldı...

sanırım bizim SL çetesi surekli beers de buluşucak.. cunku beers bu konuda cok defa motorculara ev sahipligi etmiş iyi bir mekan...

neyse dostlar.. bu seferi saymıyoruz ;) bi dahaki sefere daha organize şekilde buluşup tanışır muhabetin iki belini kırarız...
ya beni avatarımdan damı tanımadınız beeehhh yuhh :bounce:
ceko35 arkadasımızın dedıgı 5 sıncı sahıs benım ev kuşu dediği:))) ulan ceko35 ben sana ev kusumu muhabbet kusum gosterırım:) bi dahakıne kurtulamıyacksınız benden pazar gunu herkes gelıyor dımı pıknıge ben 10:30 gıbı ikeanın onunde olucam

katılmak ısterdım aranıza mekanı bılıyorum guzelde bır yer tanısmak ıcın fırsat olurdu ama ıslerım dolayısıyla bıraz sıkıntılıyz bu aralar kısmet artık ınsallah baska bı sefere(gercı cıtırlara yer varmı aranızda bılmıyorum ama:queen:)

SoD

Hakkaten komik olmuş :) ... gerci ben ashes ın yüzünü hatırlar gibi oldum ama kalkıpta sormadım... medeni cesaretimizden dolayı hepimizi kutluyorum arkadaşlarım ... daha renkli bir geceyi üflemişiz...

Bu arada sizlerin motorları neden göremedik?

valla ben dedim motorlarla gidelim diye ama izmitten arabayla gelmişler cenkler ,alma dediler motoru:((
tırt motorcu bunlarrr:)

acaba bu akşam bi daha mı gitsek ne ,y da bu sefere değişiklik olsun CORNER yapalım:)

peril cimmmmmm bnmmm sevgilimi almayın yanınıza da nereye gidiosanız gidin :p :p aklım kalıo üzülüorum yaa :salut:

SoD

valla yağmur yağarken sanmıyorum ki titizler kralımız ceko motorunu yola çıkarsın :) ... yağmur dururda yerler kurursa (cekocuğumuz icin :) )belki dün beceremediğimizi bugün beceririz :) ...

Ama cumartesi akşamı icin şimdiden sözleşirsek cok daha kalabalık olmamızı sağlayabilirim gibi geliyor... zira o zaman bizim SL150 grubundanda daha fazla kişiyi getirme şansımız olabilir...

nedersiniz?

Pazar sabahı öncesi tanışıp eğlenmek hosh olur... yolda daha tanış tanış yol alırız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar