motor alıcam tavsiyeleriniz neler??

scooter alıyorummm yardımmm lütfen

arkadaşlar onumuzdeki hafta artık bende motosiklet sahibi olmak istiyorum:) ve suanda kafayı acayıp cizmiş durumdayım,surekli değişen fikirler vs:pr: :pr: önce çin mallarından vazgeçtim beni uğraştırsın hiç istemem çünkü ve honda beat de karar kıldım, sonra honda beat cok yavas kalıyor dediler kilomda 95 olunca uzulerekte olsa vazgecmeye basladım:salut:
motorun hem sorunsuz hemde an azından 90km hızda olmasını istiyorum. fiyat maaximum 3000ytl olucak

şimdi yamahanın cygnus RS modeli war www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetay.php?k_id=9&u_id=259

125 cc
51.5 X 60 mm
9.5 : 1 sıkıştırma oranı
8.2 HP-8.000 devirde
0.85 kg-m-6.000 devirde
120kg ağırlık
Ön lastik/Arka lastik 100/90-10 56J
sanırım önde disk war!!

birde kymconun yeni modeli AGILITY 125
http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html

Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70
izmirde kymconun servisi nerde ?

yamahanın fiyatı:2625
kymco:1797 dolar yaklasık 2500 falan galiba

birde kymco agility 125 kullanan arkadaslar warsa yardımlarını bekliyorum??

bence yamaha derim ama benden çoK daha deneyimLiLer var onLar yorum yaPsa iyi OLur heraLde :)

Super Moderator
Bahsettiğin modeller gerçekten başabaş gidecek, biri diğerine çok zor tercih edilecek modeller. Ama benim söylemek istediğim ikisinin de Beat'ın üstünde modeller olduğu, Beat'den vaz geçerek kötü yapmamışsın.

yamahanın göruntusu beni tatmin etmiyor acıkcası,kymcoda aksıne cok iyi ama ayakları sıkıscak gibi duruyor ınsanın ondada?

dogru dıosn bolu beyi:) trekker bws falan bulmustum 2. ellerde sonra malum arabadan inip motorada benzip koyamamak acı olucaktı:)çinlere el atmıcam :)

dostum yamaha bir cinli olabilir ama kymco agility taiwan malıdır vede cynugus a göre cok üstün bir motordur mesela jant ebadı kymco agility de 12'' jant varken yamaha cynugus rs de 10'' hemde cok ince bu yüzden yol tutus bakımından kymco daha iyi güç bakımınıdan bir sey söylemeye gerek yok fark ortada kymco 9.1 hp yamaha 8.2 hp ben kymco agility i tavsiye ederim kymco tüm motorlarına 2 yıl 100000km garanti veriyor birde kymco agility in giri siyahı olacak doyma keyfine ....

kenan0014' Alıntı:
dostum yamaha bir cinli olabilir

daha önce bir forum da da yazmıştım vakti zamanın da TÜRKİYE de de f16 savaş uçağı üretiliyordu. bu demek değil ki amerikalılardan daha kalitesiz. hatta dünya çapında en kalitelileri en kusursuzları ülkemizde üretilenleri. çine üretilse bile yamaha garantisi dahilinde üretiliyor. malzeme kalitesinden taviz verilmiyor sadece işcilik ucuza getiriliyor. çinde üretilmiş dahi olsa benim yamaha ya güvenim daha fazla.

kymco nun sitesindeki agility resimlerinden görgüğüm kadarıyla gerçekten cok küçük gözüküyor:( canlı canlı gören warmı hiç arkadaşlar?????????????????????

arkadaşlar krediden vazgectim motoru peşin almaya karar werdim sizce indirim yaparlarmı plaka masrafı falan karsılanırmıkı??

bws 100de artık ilgi alanıma girdi arklar sonucta 3000 ytl gözden cıktı sizce kymco 125 mi bws 100 mu ne dersınız acilllll yardımlarınızı bekliyorum

karar senin,içine hangisi siniyorsa onu alıcaksın,son pişmanlık fayda etmiyor kolay gelsin:rendeer:

arkadaşım hondadan şaşma demişsin ama 95 kg lık bırısını 100cclık motorla nasıl cekıcek bıde yazları ortalama 30km gıdıs donus yola gıttıgmde arkamda da biri olsa nasıl gıtcek o honda:) kymco nedense ülke genelinde bilinmiyor:pale:

daha öncede bws ile honda dylan kıyaslanmıştı galiba ben gene ozaman yaptığım yorumu yapıyım şahsen ben bws kullanmışl birisi olarak kendi ccsine göre çoğu 125 liğe göre çok daha seri bi motor ki muhakakak duymuşsundur kendi gözlerimle yazın motro kitalıyan yerlerde 40 50 binlerde taş gibi bwsler gördüm sahil yerlerinde iki kişi ile bile kendi kilometre saatine göre:D 100e yaklaşıoyo ve kesinlikle çekişte problem çıkartmıyo bide o beygir güçlerininde hangi devirlerde olduğuna dikkat et istersen bws de bildiğm kadarıyla 8.2 falandı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar