Milleti uyutuyorlar.. sacma sapan televizyon programlarıyla , devletin uygulamış olduğu politikayla hem milletin ekonomik tehlikesi, hemde yurdumun rejim tehlikesi cok yuksek duzeylerde bulunmaktadır. bunların farkında olan ve malesef ellerinden bisey gelmeyen bazı kesimler var.. polis hicbirsey yapamıyor, toplumun akıllı olanları kafalarını guvenli bir yerlere sokmaya ugrasıyorlar cunku seslerini cıkardıkları zaman yalnız kalıcaklarını devletinden bir destek goremiyceklerini biliyorlar. ordumuzun şerefsiz terörüstlere bu kadar musamaha gostermelerinide hayretle izliyorum. eskidende yurdumuzda terör durumları vardı ama bu şerefsizler devletten bu kadar yüz bulduklarını hatırlamıyorum.. onlar bizim 10 şehidimizi alır biz onlardan 100 şerefsiz gebertirdik...
ben daha askerligimi yapmadım ama iki universite okudum bitirdim.. bu yakınlarda askerligimi yapıcam ve gonullu olarak doguya gitmeyi aktif gorevlerde operasyonlarda bulunmayı cok istiyorum...
uyumayın artık milletimm.. aptal aptal magazin programlarını izleyip, ekrandaki şebeklikleri şerefsizlikleri aşağılıkları takip edeceginize biraz kendinize bakın.. ailenize bakın.. cevrenize bakın komsularınıza bakın.. cok fazla degişmedimi etraf?? artık eskisi gibi degil.. hem gelişiyoruz millet olarak hemde yozlaşıyoruz hemde uyutuluyoruz politik ve ekonomik tehlikenin farkına varın artık...
Türk Milleti Bölünmez , izin verilemez.........