moto guzzi breva 750 alınırmı

arkadaşlar ikinci el motoguzzi breva buldum ancak yedek parça sıkıntısı beni baya korkutuyo ne dersiniz fiyat 9 milyar kullanan sesini duyan varmı forumda arattım amam beni yeteri kadar tatmin etmedi :)

Moderatör (forrap)
Motor güzele benziyor ama 9 bin ytl de az para değil sonuçta 2.el bi cihaz için.Parça sıkıntısı hakkında pek bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım,ama sanki o paraya benzeri olarak başka alternatifler de bulabilirsin:cat: Motorun resmi aşşağıda,görmek isteyen arkadaşlar için(temsili resimdir,arkadaşın bahsettiği 2.el olan değil)
motoguzzi_breva750_chatm_.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Alınır alınmasına da satılır mı bir daha işte asıl onu sorman daha mantıklı diye düşünüyorum...Tamam çok güzel motor farklı ve yerine göre kaliteli....Ama yedek parça ve servis olayı düşündürüyor...Birde yakıt tüketimi nasıl onada bakmak lazım....Moto Guzziler bana kamyon gibi görünüyor...(motorunu tipinden sanki araba gibi yakacakmış gibi duruyor...)
Neyse bence 2x2 kere düşün...:cat:

distrübütölüğünü ferco motor almış dolayısıyla yedek paca sorunu yok ayriyeten motor zaten temel bakımlar dışında bişey istemiyo zaten şaftlı olduğundan zincir sorunuda yok

alma alma bilinmedik marka alma:) honda yamaha bunlardan şaşma:p saka tabi:)

ben kullanıyorum çok memnum parçalarını ferco getirriyor honda kawa yakınlarında fiyatları

fiyatini geçen izmir BMW Özgörkeyde sordum 13 milyar dedilar 2. eline ama 1000 km yapmıs yani nerdeyse hiç kullanmamıs. tek sasırdıgım nokta ben su sogutmalı sanıyordum meğersem hava sogutmalıymıs. ama adam burdan istanbula hiç durmadan git diyor. bu motor ısınmadan şişerse italya ayağa kalkar diyor. 9 milyon 13 milyarın yanında uyun gibi görünüyor. motor nasil derseniz 10 numara motor derim, görünüşü falan 1100 lüğüde var odaha güzel almanı tavsiye ederim.

sıfır fiyatı düştü

benim kanaatim bu makine ayrıcalıklı,şu an sıfır fiyatı 13750 ytl.bu fiyata ikinci el bu özelliklerde motor bulmak çok zor.şaftlı olması bence artı bir özellik.hep su soğutmalı makine tercih ederdim. ancak bu motordan sonra ne gerek var dedim.su soğutmalının gittiği yere aynen bu sistem gitmiyor mu?hem boşuna fazladan tesisat su tulubası borular radyatör birsürü fazladan eleman.breva 750 yakıt enjeksiyon sistemi kullanılmış en son sistem ve yakıt ekonomisi.bence ayrıcalıklı olacağını düşünenler hiç kaçırmasınlar derim.benim niyetim yamaha mt 03 modeliydi ancak bu motoru bu fiyattan keşfedince bu motora kenetlendim kaldım.ekonomik durumum şu an müsait değil ancak aklımda olan makine" moto guzzi breva 750 ".:cat::cat:

benim kanaatim bu makine ayrıcalıklı,şu an sıfır fiyatı 13750 ytl.bu fiyata ikinci el bu özelliklerde motor bulmak çok zor.şaftlı olması bence artı bir özellik.hep su soğutmalı makine tercih ederdim. ancak bu motordan sonra ne gerek var dedim.su soğutmalının gittiği yere aynen bu sistem gitmiyor mu?hem boşuna fazladan tesisat su tulubası borular radyatör birsürü fazladan eleman.breva 750 yakıt enjeksiyon sistemi kullanılmış en son sistem ve yakıt ekonomisi.bence ayrıcalıklı olacağını düşünenler hiç kaçırmasınlar derim.benim niyetim yamaha mt 03 modeliydi ancak bu motoru bu fiyattan keşfedince bu motora kenetlendim kaldım.ekonomik durumum şu an müsait değil ancak aklımda olan makine" moto guzzi breva 750 ".:cat::cat:

benim kanaatim 2 senelik konuyu hortlatmışsın:p

güzel motor ama parça sorunu olacağını zannetmiyorum çünkü distrübitörü ferco motor

brevayı uzun süreli kullanan biri var mı sitede.haricen birileri bilgi vermesin.rahmetli uğur mumcunun dediği gibi "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak"tan siteye girilmez oldu.olur olmaz cevap yazmayın lütfen..brevayı kullanan varsa cevaplayabilir mi breva 750 nasıl bir motosiklettir..lütfen şunu al bunu al,hele de honda alın hiç demeyin.gına geldi öğüt verenlerden,honda al diyenlerden,"honda, hayat onda" geyiğinden bıktım.soru neyse,yardım hangi konuda isteniyorsa lütfen onu cevaplayalım.

aradan yıllar gecmiş konuyu ben hortlatayım :)bu motorla ılgılı bılgısı olan arkadaşımız kullanan arkadaşımız varsa lutfen bılgılerını bızımle paylaşırmı :cat:

al o zaman be güzelim.2 yıl sonra sıkılınca satıcam diye perişan ol o zaman
haaaa hadi al :)

ben moto guzzi breava kullaniyorum hic bir sikinti yasamadin super bir motor ben suanda satiyorum tarz degisikligi sebebiyle;;;;;

2.elde ve parça konusunda sıkıntı yaşarsın,
piyasadaki tutulan markalar belli bence onlara bi bak, çok değişik modelleri var,mutlaka kendine uygun bi makina bulurusun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar