Artik Motorum Var Ama...

Arkadaşlar uzun çabalarımın sonucunda fuar sonrasında BMW F650 GS aldım. Bu hafta teslim edilmesini bekliyorum fakat sizlerin fikrini almak istediğim bir şey var.
Başlangıç olarak 125 cc alman lazım sonra 250........ vs vs gibi konular bir kaç gündür tekrar forumda çıkmaya başladı ve geçde olsa kafamı karıştırdı.
Artık yapacak bir şey yok çünkü ben motoru aldım...
Benim ilk kez motorum oldu ama daha önceleri tatillerimde kiralayarak yada arkadaşlarımın motorlarını kullanarak edindiğim çok köklü olmayan bir tanışıklığım var motosikletle... Şimdi motosikleti alma safhasını geçmiş biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

:bounce:

motor sürüş eğitimi veren yerlerden kurs almalısın derim ben :wiinkk:

motorunda şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

kesinlikle hondanın kurslarını gıt orda ogren yoksa bu zevkın pahalıya mal olabılır

Hayırlısı olsun artık almışsın eğitim alsan niyi olur düşünceindeyim...

honda nın kursları doluymuş söylenenlere göre:mrgreen:

bu saatten sonra anca hayırlı olsun denir:rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşlar.
EMOK ve BMW Rider Acedemy ile görüşücem ve eğitim almam gerektiği fikrine bende katılıyorum.Honda eğitim merkezinin internet sitesinden eğitim programlarının temmuza kadar dolu olduğu görünüyor.....

007

Hayırlı olsun arkadaşım... Güle güle kullan kazasız belasız...:cat:

hayırlı olsun...Güle :mrgreen: oynaya :wiinkk: vede kontrollü vede motosiklet'in kullanma kurallarına uyarak bol heyecanlı güzel günlerde kullan emiii...
bayagı uzun oldu neyse...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk başta zorlanacağın kesin, önemli olan bu zorlanma süresinde herhangi bir kaza yaşamaman, bunun için mutlaka kurs almalısın, özel kurs al derim ben, sonuçta ybr türü kolay bir motor kullanmayacaksın..

motorun hayırlı olsun ama mutlaka kurs al yada cok ii bilen birinden ogren derim sonra basına kotu seyler gelebiliir :cat:

öncelikle hayırlı olsun diyelim..
eğitim şart...
honda-bmw doludur onlardan şu an için sana hayır gelmez...
öncelikle ehliyet niye..dışarda başına gelebilecek(ki inşallah olmaz..)kazalarda kanun karşısında kendini savunman için gerek..
ikincisi ehliyet kursları aynı zamanda eğitimde veriyorlar..değişik cc motor kulandırılan kursu seçmeni dilerim..
üçünüsü boş alanda sürekli antreman yapmalısın...eğer öyle bir yer yoksa gece trafik sakin ken kullanıp bilgilerini pekiştirmen gerek altında güçlü motor var hata affetmez ..herkezin bildiği gibi motorun kaportası bizleriz..gazı fazla acarsın veya sert frenaj yaparsın telefisi kırık kol bacak...o nedenle kendine güven önemli ama dikkat daha önemli...:cat:

hayırlı olsun arkadaşım sen fazla bakma cok iyi yapmışsın büyük cc li motorlar diyerlerinden daha rahattır bak göreceksin 50 60 km den sonra hemen alışacaksın bazen bisiklet gibi bile gelebilir güle güle gez

Hayırlı olsun ben de arkadaşlara katılıyorum mutlaka bir kursunu,eğitimini al:cat:

hayırlı olsun

bi arkadaşım için araştırırken incelemiştim motoru ve çoooook güzel. inşallah iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın.

altındaki motorun nasıl güçlü birşey olduğunu ve acemi olduğunu unutma sağlıkla sıhhatle kullan inş. bu konuda eğitim şart galiba:)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi bilen bir arkadaşında sana bir eyitim verebilir..Çok güzel bir makine önce seni ve makinanaı Allah korusun..Biraz eyitim aldıktan sonra biraz dikkat ve tecrübe iş biter

Arkadaşlar hepinizin düşünceleri benim çok değerli tekrar teşekkür ederim. Ehliyet konusuna gelince ehliyetimi 2003 senesinde almıştım ama siz de bilirsinizki ehliyeti almak pek bişey ifade etmiyor.... Motorumu teslim alır almaz eğitim için elimden geleni yapacağım ama sizin de yorumlarınızdan göründüğü gibi motoru tanımak amacıyla boş alanda antremanda yapacağım...
Hepinize kazasız ve keyifli sürüşler....

hayırlı uğurlu olsun kardeşim ..kazasız belasız iyi günlerde kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar