kanuni seyhan 250c fiyatı?

herkese merhaba.. uygun fiyatlı bir chopper alarak motosiklet tutkuma artık bir başlangıç yapmak istiyorum..bir tanıdıkta 2004 model 1580km de, bir seyhan 250c var.. 2.500 ytl istiyor.. motor da ek bir aksesuar yok, alındığından beri bir sorunu yok, kazası, çizik yada ezik kısmı vs. yok...çalışmasını ve yolda gidişini denedim...problem yok..ancak bazı metalik kısımlarında hafif oksitlenmeler var.. ne dersiniz bu fiyat uygunmudur? ayrıca bu motor acemilik dönemi için bana sorun yaratır mı? ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim..

slm bende gecen 250c aldım su ana kadar memnunum.performansı yok sesı yuksek devırlerde cok ıncelıyo virago harıc butun 250 lıklerde aynı zaten.elektrık aksamını begenmedım genel olarak elektrık tesısatı kotu aksam farı yanmamaya baslarsa sorun yaratabılır.sıs farlarının ıclerınde nedense ampul yok.olsada akusunun kaldırıcagını zanetmıyorum.artı en guzel yonu bu benım fıkrım.bundan oncekı motorum cbr600f dı tamam fazla sorun cıkarmıyodu ama cıkardıgı zaman parca beklıyodum ve parcaları kanunı ve bu tur motorların parcalarının yanında ınanılmaz pahalı ve gereksız bunlar cın motoru ama sonucta hondanında motor aksamıda dahıl cogu parcası cın malıdır.sonuc olarak ben ılk kullanmaya baslamadıgım halde aldım maddı sıkıntım yuzunden almak zorunda kaldım ama arastırmalarım sonucunda alıcaksan ya bunu al yada regal raptor al gercı onunda radyotorune guvenmıuyorum en kucuk bı sorunda conta yakar basına ıs acar sımdıden hayırlı olsun.

ulasbastimar; ben regal raptor formunu sürekli takip ederim ve o forumda regal raptor un radyatörü için şimdiye kadar sizin bahsettiğiniz tarzda bir radyatör sorunu kimse yaşamadı. regal, yaklaşık 1 senedir satışta ve alanların bazıları 5000 km civarına bile geldiler. ama yine de conta yakan bir sorun okumadık.

karakaş; 250 lik bir makine düşünüyorsanız, illa seyhan almanız gerekmiyor. benim bildiğim seyhan motoru kanuni pek satamadı. satamama nedeni de fiyatı yüzünden olsa gerek. bu nedenle türkiyede pek yayılamadı. eğer fiyatı uygun tutmuş olsalardı, seyhan 250 modeli bana göre çok satacaktı. çünkü, bu makinenin getirilmeye başlandığı zamanlarda, Türkiye de şimdiki gibi bol 250 cc alternatifi yoktu. bunun haricinde, forumlarda seyhan için pek de iyi şeyler yazılmamıştır.

şimdi ise, yaklaşık 2 senedir mondial ve diğer scooter satıcılarının karşısında pazar kaybına uğrayan ka

Motosikleti
Mondial Virago 50i
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!AdFound.doit_newv4

Zaten fiyatı pek uygun gözükmüyor. Yukarıdaki adreste ilk ilana bakın 3800 km de cillop gibi motora 2000 ytl istiyor sahibi. İlk motor deneyiminiz ise sıfır almanızı tavsiye ederim benim görüşüm budur. Ne alırsanız alın kazasız, belasız iyi sürüşler dilerim. :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar