Dün Akşam 6 gibi Motorumu teslim alldım

Soner Beyi aradım (motovizyon)
abi çıkmadımı bizim plaka
çıkmadı bünyamin ama bu gün gelecek plakalar var akşama uğra istersen
tamam abi akşama geleceğim.

motovizyona gittiğimde plaka hala yoktu yarına kaldı dedi. önce ki günde beklemiştim. ben motoru alacağım dedim en azında biraz alışırım talim yaparım.
Furkan motoru yenibosnada boş bir alana kadar götürdü. tabi bende taksiyle . soner beyin anlatımlarından sonra furkan da biraz anlattı ve işine geri döndü. kardeşim le birlikte birbirimize baktık önce, eee dedik hadi Bismillah aynı noktada bir saat kadar dur kalk yaptıktan sonra tamam dedik artık stop ettirmeden kalkabiliyoruz. bulunuduğumuz alanda biraz turlamaya başladık. motora alışmıştım artık Fuarkan işten 23:00 gibi gelecekti motoru da onun garajına koyacaktık. bu arada biraz daha zamanımın olduğunu fark ettim bir sigara molasından sonra ve kardeşimin eve gitmesiyle tamamen keeway sl 150 ile başbaşa kaldık. en büyük sorun plakanın olmaması idi ama ben turlamaya devam ettim ve dün akşam 40km yapmışım.

sol elim neredeyse tutmayacak kadar ağrımaya başlamıştı. ki hala ağrıyor ama alıştıkça oda geçecek biliyorum. kas gurubu çalıştıkça ben motoru kullandıkça o da geçecek inşallah.
yıllar sonra da olsa o rüzgarı tekrar hissetmek gerçekten çok güzel :)

bu gün plakayı alacağım. ( Soner bey üç gün oldu ama hala plaka yok sana ben çıkarttırırım dedim ama uğraşma ben bir günde alırım plakayı dedin ama ban üç gün oldu hala plaka yok :silent: )

bir aksilik olmazsa şile gezisine geleceğim tabii fuarkanda

yollarda görüşürüz arkadaşlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun .
Bana kendi motor talimimi anımsattın:)

hayırlı olsun kardeşim allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin

besmelesiz duasız binme makinana buda sana kapak olsun sakın unutmaaa

saolun arkadaşlar rabbim hiç birimize kaza bela vermesin.

CBR100RR, kardeş / abi valla besmele çekmiştim ama yinede bana kapak olsun kiii unutmayayım :)

hayırlı olsun..

kazasız günler inşallah...
plaka için adamın dükkanında sabahla al biaran önce....
bu arada ehliyetin vardır onu hiç sormiiim dimi...

hepiniz saolun arkadaşlar teşekkür ederim.
vedat kaya, ehliyetim var sorma o yüzden :)

hayırlı olsun :wiinkk:
kazasız belasız kullanman dileğiyle.

abi hayırlı uğurlu olsun .. allah kazasız belasız keyifli sürüşler versin....darısı başıma AMİN AMİN AMİN AMİN:cherry:

Güle güle ve mutlu günlerde kullan umuduyla

Lütfen önce güvenlik...güvenlli sürüşler

hayırlı olsun. sl150 liler baya çoğaldı. güzel bi toplantı yakışır artık

Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin,iyi bir seçim yapmışsın,Güle güle kullan.:cat:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
uzun süreli araştırmalardan sonra verdiğim karardan gayet memnunum. dün motoru alırken site üyesi Emrah la tanıştık. prometheus seninde kulaklarını çınlattık akşam. ama iyi yönde aklına bişi gelmesin

yollarda görüşürüz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar