Cbr125r yol tutuşu ve frenleri

Herkese selam;

Honda cbr125r almayı düşünüyorum ama bazı korkularım var,duyduğuma göre ön ve arka frenleri çok kontrolsüzmüş,frene çok az dokunmakla motoru kontrol etmek zorlaşıyormuş bu doğrumudur?Doğruysa bir çözümü varmıdır?

Birde lastiklerinin ince olmasından dolayı virajlarda çok tehlikeli oluyormuş.Bu motora takılabilecek max. lastik genişliği nedir? ve lastiğin fiyatı nedir?

Yardımlarınızı bekliyorum.. selametle..

Bir kere bile düşmedim. Hiç de zorluk çıkarmadı frenler bana. Önünü görebildiğin kadar gaza basarsan sorun olmuyor.

Yol tutuşu konusunda da mevcut lastikler 125cc lastiği olduğu için gayet doğal. Eğer Metzeller ya da Dunlop vs. gibi kaliteli lastik kullanırsan büyük oranda azaltırsın sorunu ancak yine de 600cc lastikleri gibi bir tutuş bekleme.

bende bu güne kadar frenler ve yol tutuşu ile ilgili sorun yaşamadım.. ama frenlere alışana kadr yinede sorun yapabilir.. bu arada bütün diskli motorlarda frene sert yüklenirsen motor kontrolden çıkar..

aRka tekerlek 130luk pirelli sprotdemon ama malesef orjnalyle aynı seklde kayma yapıyor frende, normal sürüs esnasnda dengeyi ve yol tutusunu artırdıgı görmezden gelinemez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merichhh bişi sorabilirmiyim.04-04-2006, 21:14 tarihinde açılmış konuyu nasıl buldun?merak ettim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ön tarafa Michelin 100 lük lastik arkayada metzeller 130 luk lastik tak..Çok mükemmel yol tutuyor.Frenler zaten çok çok iyi.yerinde va zamanında dengeli frenlere yüklen..Bu anlatılmaz zaten tamamen motor kullanma tecrübesine ve yeteneğe bağlıdır..en basitinden ani olarak ön frene yüklenme..

Bizde tarihi görmedik,,tongaya geldik.......................................................................................................Tüh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Arkadaşım ; söylenilenlere görmezden gelme ama yine de kendi deneyimin en ii sonucu verecektir... Bence en yakın zamanda motoru bi test et ; o zaman aklında kesin bir sonuca ulasacaksın :)

:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar